Hubert249 4 277 Opublikowano 16 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2012 (edytowane) Kożystając z tego, że jeszcze mam kilkanaście dni wolnego przed wyjazdem za granicę mam codziennie kilkugodzinny etat- x360 Myślałem, że jestem już stary (26 lat ) i hardcorowe granie mam już dawno za sobą " TAKI (pipi)" za dnia Rayman Orgins ( skończyłem podwodny level) gra jest FENOMENALNA , wieczorem Skyrim ( 23 lvl ,36 godzina grania ) przerywane meczami i spotkaniami z moją seksowną dziewczyną i od wczoraj nocna zmiana Gears of War 3 ( zaliczony pierwszy akt MASAKRA) lekkie zdziwko, że większość tego aktu i widać, że w drugim też sterujemy Parowozem Cole ( "rewelacyjne " tłumaczenie :confused: ) Z głową nie zaprzątniętą ciągłym brakiem czasu i wyborem między robieniem jednego czy drugiego przypomniałęm sobie jakie gry są za(pipi)iste i ile dają radochy Edytowane 16 czerwca 2012 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 16 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2012 Jako, że na razie posucha z nowościami (recenzje Gry o Tron odstraszają od wydania 150 zł), wróciłem ponownie do Johna Marstona - i od nowa - zarówno RDR jak i dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 16 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2012 Obecnie na nowo przeżywam przygody blondasa w pomarańczowym wdzianku, tym razem z Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 (chyba najlepsza bijatyka oparta na anime na 360), a w kolejce czeka Splinter Cell Conviction. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 19 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2012 Miałem ochotę na Alicję ( ), niestety nie na mój gust. Przymierzając się więc do Alpha Protocol pogrywam w Anomaly: Warzone Earth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 19 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2012 Braid Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2012 (edytowane) po dłuższym czasie odkurzyłem konsole i nadrabiam zaległości - aktualnie na tapecie "arkham asylum". miazga! Edytowane 20 czerwca 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 20 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2012 no Arkham Asylum zabiło mnie swojego czasu klimatem, gameplayem i grafą - jak dla mnie to niemal idealna gra w uniwersum człeka-nietoperka. Aktualnie ACII - po tragicznej jedynce byłem średnio przekonany, ale ostatecznie warto było, bo druga część jest dokładnie taka jaka powinna być pierwsza. Kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 23 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2012 Odkopałem na HDD BORDERLANDS + all DLC .... świetna gra ... przechodzę ją drugi raz od początku i ma to coś w sobie co pozwala zapomnieć o świecie i spędzić z grą kilka h bez przerwy . Szkoda tylko że wolnego czasu niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2012 Alpha Protocol. Potrzebowałem dwóch podejść, zeby w końcu wbić się w skórę głównego bohatera, ale wygląda na to, ze warto poświęcić trochę czasu na tego nietypowego rpga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 25 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2012 Deus Ex Human Revolution. Póki co ciężko mi się wypowiedzieć. Słyszałem dużo dobrego, a początek jest obiecujący, ale szczerze powiedziawszy wnerwia mnie zmiana z FPP na TPP. To drugie powinno być priorytetem dla twórców. Ciągła zmiana rzutu troszkę mnie męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 28 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2012 Driver: San Francisco. Nie spodziewałem się niczego specjalnego a otrzymałem solidną produkcję z bardzo przyzwoitą oprawą graficzną i niezłym jak na dzisiejsze czasy poziomem trudności. Warto! Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 29 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2012 Rayman Origins we dwoje i od dziś Saints Row 3. Dwie poprzednie części chłonąłem jak gąbka, a trójka po pierwszej godzinie grania prezentuje się i rusza jeszcze lepiej niż prequele - zanosi się zacny szpil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 30 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2012 DIRT Showdown - w brew recenzjom po nastawieniu najwyższego poziomu trudności czsówki są na serio wymagające a rywale mocno dają w kość Cytuj Odnośnik do komentarza
joseph 1 Opublikowano 4 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2012 wkurzam sie na syndrom ostatniego meczu w Fifa street a w przerwach assasin creed revelations i Geralt z Rivii czyli Wiedzmin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 5 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2012 Wolfenstain. Za pierwszym podejściem rok temu wyłączyłem po 15 minutach, wczoraj nie mogłem się oderwać. Za(pipi)ista gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 10 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2012 "Mirror's Edge" - gra już skończona, ale czego się nie robi dla kilku achi Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 11 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2012 "siódemek" ciąg dalszy - 50 Cent: Blood on the Sand. Dziwna sprawa bo wpadły mi archivenety za 2 i 3 misję a za 1 nie. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Bastion - dawno nie grałem w tak klimatyczną grę. Muzyka i narracja niszczy system. Nieustanne "jeszcze jedna plansza". Must have. Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 20 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2012 Forza Motorsport 4 + kierownica od M$ = WHOAAA! Czuję, że przede mną kilka tygodni dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 20 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2012 Spec Ops: The Line i Skyrim Na rozgrzewkę Spec Ops, a potem niech mnie całkowicie Skyrim pochłonie Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 21 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2012 Borderlands z dodatkami - straszny średniak ale jakoś te kilkadziesiąt godzin zapełnia bez problemu. Dwójkę przez to też kiedyś kupię ale na pewno nie zaraz po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 22 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2012 W singlu Metro 2033 trzecie podejscie i w końcu ukończyłem grę ... początek słaby /nudnawy ale im głębiej w tunele tym ciekawiej . Fajny klimacik . Teraz jeszcze dodatek i pomyślimy o calaku ? W multi CoD: BO i Zombiaki ... 4fun Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 22 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2012 Halo: CE Anniversary i CoD: BO poza tym jak zwykle Forza 4!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 25 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2012 Call Of Duty Modern Warfare 3, Red Dead Redemption i cały czas Fifa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 28 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2012 Driver SF - włączony bezpośredni po la noire urywa dupe. Świetna grafika, dynamika, MODEL JAZDY. Jedna z najbardziej niedocenionych gier ze względu na brak poruszania sie pieszo. Ale w kategorii pościgów i ogólnej motoryzacyjnej rozwałki nie ma sobie równych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi