Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

BartIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kożystając z tego, że jeszcze mam kilkanaście dni wolnego przed wyjazdem za granicę mam codziennie kilkugodzinny etat- x360 :D Myślałem, że jestem już stary (26 lat :P ) i hardcorowe granie mam już dawno za sobą " TAKI (pipi)" :D za dnia Rayman Orgins ( skończyłem podwodny level) gra jest FENOMENALNA , wieczorem Skyrim ( 23 lvl ,36 godzina grania ) przerywane meczami i spotkaniami z moją seksowną dziewczyną i od wczoraj nocna zmiana Gears of War 3 ( zaliczony pierwszy akt MASAKRA) lekkie zdziwko, że

większość tego aktu i widać, że w drugim też sterujemy Parowozem Cole ( "rewelacyjne " tłumaczenie :confused: )

Z głową nie zaprzątniętą ciągłym brakiem czasu i wyborem między robieniem jednego czy drugiego przypomniałęm sobie jakie gry są za(pipi)iste i ile dają radochy :)

Edytowane przez chris85
  • Plusik 1
Opublikowano

Obecnie na nowo przeżywam przygody blondasa w pomarańczowym wdzianku, tym razem z Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 (chyba najlepsza bijatyka oparta na anime na 360), a w kolejce czeka Splinter Cell Conviction.

Opublikowano (edytowane)

po dłuższym czasie odkurzyłem konsole i nadrabiam zaległości - aktualnie na tapecie "arkham asylum". miazga!

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

no Arkham Asylum zabiło mnie swojego czasu klimatem, gameplayem i grafą - jak dla mnie to niemal idealna gra w uniwersum człeka-nietoperka.

Aktualnie ACII - po tragicznej jedynce byłem średnio przekonany, ale ostatecznie warto było, bo druga część jest dokładnie taka jaka powinna być pierwsza. Kozak.

Opublikowano

Odkopałem na HDD BORDERLANDS + all DLC .... świetna gra ... przechodzę ją drugi raz od początku i ma to coś w sobie co pozwala zapomnieć o świecie i spędzić z grą kilka h bez przerwy . Szkoda tylko że wolnego czasu niewiele

Opublikowano

Deus Ex Human Revolution. Póki co ciężko mi się wypowiedzieć. Słyszałem dużo dobrego, a początek jest obiecujący, ale szczerze powiedziawszy wnerwia mnie zmiana z FPP na TPP. To drugie powinno być priorytetem dla twórców. Ciągła zmiana rzutu troszkę mnie męczy.

Opublikowano

Driver: San Francisco. Nie spodziewałem się niczego specjalnego a otrzymałem solidną produkcję z bardzo przyzwoitą oprawą graficzną i niezłym jak na dzisiejsze czasy poziomem trudności. Warto!

Opublikowano

Rayman Origins we dwoje i od dziś Saints Row 3. Dwie poprzednie części chłonąłem jak gąbka, a trójka po pierwszej godzinie grania prezentuje się i rusza jeszcze lepiej niż prequele - zanosi się zacny szpil.

Opublikowano

Bastion - dawno nie grałem w tak klimatyczną grę. Muzyka i narracja niszczy system. Nieustanne "jeszcze jedna plansza". Must have.

Opublikowano

W singlu Metro 2033 trzecie podejscie i w końcu ukończyłem grę ... początek słaby /nudnawy ale im głębiej w tunele tym ciekawiej . Fajny klimacik . Teraz jeszcze dodatek i pomyślimy o calaku ? :P

W multi CoD: BO i Zombiaki ... 4fun

Opublikowano

Driver SF - włączony bezpośredni po la noire urywa dupe. Świetna grafika, dynamika, MODEL JAZDY. Jedna z najbardziej niedocenionych gier ze względu na brak poruszania sie pieszo. Ale w kategorii pościgów i ogólnej motoryzacyjnej rozwałki nie ma sobie równych

• Plusik 1