Opublikowano 16 czerwca 201212 l Kożystając z tego, że jeszcze mam kilkanaście dni wolnego przed wyjazdem za granicę mam codziennie kilkugodzinny etat- x360 Myślałem, że jestem już stary (26 lat ) i hardcorowe granie mam już dawno za sobą " TAKI (pipi)" za dnia Rayman Orgins ( skończyłem podwodny level) gra jest FENOMENALNA , wieczorem Skyrim ( 23 lvl ,36 godzina grania ) przerywane meczami i spotkaniami z moją seksowną dziewczyną i od wczoraj nocna zmiana Gears of War 3 ( zaliczony pierwszy akt MASAKRA) lekkie zdziwko, że większość tego aktu i widać, że w drugim też sterujemy Parowozem Cole ( "rewelacyjne " tłumaczenie :confused: ) Z głową nie zaprzątniętą ciągłym brakiem czasu i wyborem między robieniem jednego czy drugiego przypomniałęm sobie jakie gry są za(pipi)iste i ile dają radochy Edytowane 16 czerwca 201212 l przez chris85
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Jako, że na razie posucha z nowościami (recenzje Gry o Tron odstraszają od wydania 150 zł), wróciłem ponownie do Johna Marstona - i od nowa - zarówno RDR jak i dodatek.
Opublikowano 16 czerwca 201212 l Obecnie na nowo przeżywam przygody blondasa w pomarańczowym wdzianku, tym razem z Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 (chyba najlepsza bijatyka oparta na anime na 360), a w kolejce czeka Splinter Cell Conviction.
Opublikowano 19 czerwca 201212 l Miałem ochotę na Alicję ( ), niestety nie na mój gust. Przymierzając się więc do Alpha Protocol pogrywam w Anomaly: Warzone Earth.
Opublikowano 20 czerwca 201212 l po dłuższym czasie odkurzyłem konsole i nadrabiam zaległości - aktualnie na tapecie "arkham asylum". miazga! Edytowane 20 czerwca 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 20 czerwca 201212 l no Arkham Asylum zabiło mnie swojego czasu klimatem, gameplayem i grafą - jak dla mnie to niemal idealna gra w uniwersum człeka-nietoperka. Aktualnie ACII - po tragicznej jedynce byłem średnio przekonany, ale ostatecznie warto było, bo druga część jest dokładnie taka jaka powinna być pierwsza. Kozak.
Opublikowano 23 czerwca 201212 l Odkopałem na HDD BORDERLANDS + all DLC .... świetna gra ... przechodzę ją drugi raz od początku i ma to coś w sobie co pozwala zapomnieć o świecie i spędzić z grą kilka h bez przerwy . Szkoda tylko że wolnego czasu niewiele
Opublikowano 24 czerwca 201212 l Alpha Protocol. Potrzebowałem dwóch podejść, zeby w końcu wbić się w skórę głównego bohatera, ale wygląda na to, ze warto poświęcić trochę czasu na tego nietypowego rpga.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l Deus Ex Human Revolution. Póki co ciężko mi się wypowiedzieć. Słyszałem dużo dobrego, a początek jest obiecujący, ale szczerze powiedziawszy wnerwia mnie zmiana z FPP na TPP. To drugie powinno być priorytetem dla twórców. Ciągła zmiana rzutu troszkę mnie męczy.
Opublikowano 28 czerwca 201212 l Driver: San Francisco. Nie spodziewałem się niczego specjalnego a otrzymałem solidną produkcję z bardzo przyzwoitą oprawą graficzną i niezłym jak na dzisiejsze czasy poziomem trudności. Warto!
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Rayman Origins we dwoje i od dziś Saints Row 3. Dwie poprzednie części chłonąłem jak gąbka, a trójka po pierwszej godzinie grania prezentuje się i rusza jeszcze lepiej niż prequele - zanosi się zacny szpil.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l DIRT Showdown - w brew recenzjom po nastawieniu najwyższego poziomu trudności czsówki są na serio wymagające a rywale mocno dają w kość
Opublikowano 4 lipca 201212 l wkurzam sie na syndrom ostatniego meczu w Fifa street a w przerwach assasin creed revelations i Geralt z Rivii czyli Wiedzmin 2
Opublikowano 5 lipca 201212 l Wolfenstain. Za pierwszym podejściem rok temu wyłączyłem po 15 minutach, wczoraj nie mogłem się oderwać. Za(pipi)ista gra!
Opublikowano 10 lipca 201212 l "Mirror's Edge" - gra już skończona, ale czego się nie robi dla kilku achi
Opublikowano 11 lipca 201212 l "siódemek" ciąg dalszy - 50 Cent: Blood on the Sand. Dziwna sprawa bo wpadły mi archivenety za 2 i 3 misję a za 1 nie. WTF?
Opublikowano 12 lipca 201212 l Bastion - dawno nie grałem w tak klimatyczną grę. Muzyka i narracja niszczy system. Nieustanne "jeszcze jedna plansza". Must have.
Opublikowano 20 lipca 201212 l Forza Motorsport 4 + kierownica od M$ = WHOAAA! Czuję, że przede mną kilka tygodni dobrej zabawy
Opublikowano 20 lipca 201212 l Spec Ops: The Line i Skyrim Na rozgrzewkę Spec Ops, a potem niech mnie całkowicie Skyrim pochłonie
Opublikowano 21 lipca 201212 l Borderlands z dodatkami - straszny średniak ale jakoś te kilkadziesiąt godzin zapełnia bez problemu. Dwójkę przez to też kiedyś kupię ale na pewno nie zaraz po premierze.
Opublikowano 22 lipca 201212 l W singlu Metro 2033 trzecie podejscie i w końcu ukończyłem grę ... początek słaby /nudnawy ale im głębiej w tunele tym ciekawiej . Fajny klimacik . Teraz jeszcze dodatek i pomyślimy o calaku ? W multi CoD: BO i Zombiaki ... 4fun
Opublikowano 25 lipca 201212 l Call Of Duty Modern Warfare 3, Red Dead Redemption i cały czas Fifa 12
Opublikowano 28 lipca 201212 l Driver SF - włączony bezpośredni po la noire urywa dupe. Świetna grafika, dynamika, MODEL JAZDY. Jedna z najbardziej niedocenionych gier ze względu na brak poruszania sie pieszo. Ale w kategorii pościgów i ogólnej motoryzacyjnej rozwałki nie ma sobie równych