adamst85 96 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki spróbuję, a nie rozpoznaje od razu, że już golda nie mam, i przecież wybieram do zespołu zero gości AI, to znaczy, że gram sam. Ale nie mówcie mi, że japońce mają geniusz a zapominają o najprostszych sprawach w grze. Capcom ma za(pipi)iste pomysły i szanuje go od czasu automatów, ale potrafi z(pipi) nieraz wszystko. Głupotami. Nie mam golda od roku to dlaczego gra nie rozpoznaje tego? Gra mogłaby być wielka, na razie w(pipi)ia bardziej niż daje radoche. Nie dziwie się ocenom. Mieli w ręku killera i się nie postarali = Capcom pełną gębą. Edytowane 31 sierpnia 2012 przez adamst85 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 (edytowane) Lost Planet 2 ukończone. Dzięki za info, że jak zmienię połączenie na offline to pauza jest, wcześniej mimo, że grałem sam i bez AI nie było. Gra przeszłą metamorfoze u mnie i od początkowej 6+ awansowała na 8+!!! Początkowe levele to nuuuda ale późniejsze sam miód. Do rzeczy:\ Plusy: + rożnorodność, zarówno leveli, bohaterów, czego tu nie ma, poziomy pod wodą, w kosmosie (świetny poziom ze stacją kosmiczną), pustynie, lodowce, wielkie bitwy statków powietrznych wow!!!! + dużo nowych i świetnych AKRIDÓW, do tego designem urywają łeb i bossowie, WIEEEELCY, bdb zaprojektowani i wymagający!!!! + od cholery mechów, pojazdów i broni to lubię do wyboru i koloru, od skuterów po helikoptery. mechy paroosobowe nawet + graficznie nieraz jest naprawdę świetnie ale patrz minusy + masa arkadowej rozpierduchy, jak ktoś lubi to coop daje radę muzyka Minusy: - grafika jest bardzo nierówna i niektóre levele wyglądają biednie vide miasto w Epizodzie 2 - prostota budowy niektórcyh leveli jak budowa cepa, - walka z żołnierzami we wszelkiej postaci nie jest zbyt wymagająca co innego AKRIDY!!! - fabuła to poziom Capcomu czyli bełkot, ocalenie świata bla bla bla, poziom jedynki plus dochodzi chaos, że mamy iluś tam bohaterów i wygląda to jak podzielone krótkie misje na siłe sklejone fabułą (dać tej grze normalną fabułe, inaczej rozwiązać poziomy - bardziej fabularnie i skleić z tego dobrą przygodę z polowaniem na bossów i byłby HIT) - sterowanie ma swoje kwiatki typowo Capcomowe - przewrót...., bieganie i wchodzenie do pojazdów czy dział tym samym przyciskiem... ALe mimo tych minusów dawno nie miałem takiej radochy z rozpieprzania AKRIDÓW, są świetnie zaprojektowane i adrenalina nieraz skakała straszliwie, aha i projekt niektórychj postaci to.... dżezus z Finala normalne..... heh , ten gostek co ma marynarę na plecach z rękawami, założyłem jeszcze do tago Battle Armour i laska się pyta a CZYM ty sterujesz? hehehe . Jakby się Capcom torszke bardziej postarał, lepsze widoki, fabuła, bardziej zrobić singlową przygodę to byłby killer. W sumie grałem bez AI nawet czyli sam i tylko jeden lelvel wymagał włączenia AI - walka na pustyni na powietrznych okrętach z wielim działem, w pewnym momencie trzeba zająć statek wroga i swojego bronić i na to minuta.... bez pomocy AI nie widzę, możliwości bycia w dwóch miejscach jednocześnie i wiadomo w niektórcyh poziomach mechy paroosobowe, tarcze gdzie głównie w coopie się przydają... Po kiepskim początku Lost Planet 2 się wybroniło i jestem naprawdę zaskoczony. Przełknąc tai sobie początek i problemy sterowania nieraz i póxniej są takie rozpierduchy, żę hohoho PRAWIE jak Gearsi hehehehe. Pozdrawiam Edytowane 6 września 2012 przez adamst85 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Po całkiem fajnym (choć miejscami nudnym) Assasin's Credd czas na kontynuację: dwójka do czytnika, hej! Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Będziesz się bawił o wiele lepiej, Jedynka okazała się dla mnie totalną monotonną porażką, ale w dwójce już jest lepiej. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 (edytowane) Jeśli jedynkę uważasz za "całkiem fajną", to dwójka będzie dla Ciebie niezwykle przyjemnym zaskoczeniem, bo jest po prostu nieporównywalnie lepsza. Ja przy jedynce jakoś nie potrafiłem wysiedzieć, za to dwójka wciągnęła mnie solidnie. Edytowane 7 września 2012 przez Linek Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 (edytowane) Jeżeli grasz w AC 1 po jakieś 1,5h jednorazowo i nie masz żadnej innej alternatywy to gra nie ma prawa się znudzić. Chciałem też po prostu fabułę poznać, żeby nie startować z niewiadomymi. Edytowane 7 września 2012 przez Andreal Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 IMHO AC>AC2 Klimatu ziemi świętej z okresu trzeciej krucjaty nie jest w stanie przebić nudna Florencja Mimo ,że w czasie ogrywania drugiej części czytałem akurat rozdział o urbanistyce renesansowej Florencji Cytuj
Beck 3 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Ja męczę dalej Halo: CE A. Po godzinach RE4 HD! Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 7 września 2012 Opublikowano 7 września 2012 Zachciało mi się klasyki - zamiast przechodzić po raz piąty FF VII, zaczynam poznawać Xenogears. 1 Cytuj
LukiMaster 8 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Masterowanie Batman: Arkham Asylum, zdobywanie 6 gwiazdek w Guitar Hero: Wor i DJ Hero 2 oraz pląsanie się przy Dance Central 2. Oczekiwanie na Halo 4, Borderland 2 i Nfs Most Wanted potrafi zmęczyć. Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Captain America: Super Soldier fajna gra ale od razu wlaczaj na Hard bo jest cholernie latwa Cytuj
nyGGaz 11 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Po skatowaniu Sleeping Dogs przyszła koleje na Max Payne 3 :blum2: Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Gears of war 3 Horda z randomami i znajomymi z listy. Infernal game jak nic. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 13 września 2012 Opublikowano 13 września 2012 Skyrim, Resident Evil: Operation Racoon Cytuj
milekp 78 Opublikowano 14 września 2012 Opublikowano 14 września 2012 Po skatowaniu Sleeping Dogs przyszła koleje na Max Payne 3 :blum2: Dokładnie jadę w tej samej kolejności - najpierw calak w SD, dzisiaj włączam MP3 Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 007 Blood Stone - jedna z tych krótkich, prostych, odstresowujących gierek:) Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Nadrabianie zaległości, czyli Dante's Inferno. Klimat niszczy, a Kratos to mała kuśka! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 września 2012 Opublikowano 16 września 2012 Pogrywam w Tekken Tag Tournament 2 jak akurat mam luźną godzinkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi