Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

BartIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogrywam Borderlandsy, jedno posiedzenie i już 10ty level wbity, strasznie wciąga ta gra.

Jeszcze zacząłem Metro 2033 które znalazłem pod choinką, fajna gra z super klimatem, do tego b. ładnie wygląda i ma świetne animacje przeładowania broni i ma fajne patenty z ładowaniem latarki czy tym zegarkiem. Aczkolwiek animacje postaci, mimika i skrypty trochę odbiegają od dzisiejszych standardów.

Przedwczoraj jeszcze kupiłem Trials Evolution na promocji, wczoraj łyknąłem z allegro Dead Space 2, a jeszcze czeka na ogranie Deus Ex. Dodać do tego multi Halo 4 i onyxowanie Hordy w Gears of War 3 (chce zdążyć do Judgment, zostało mi 1000 fal do zaliczenia) i mam w co grać do kwietnia co najmniej o_O Szczególnie że mam ochotę na calakowanie Borderlandsów, Metra i Dead Space 2, a może i jeszcze Deus Ex wpadnie.

Opublikowano

po 2mc. w końcu mam więcej czasu i wróciłem do Borderlands2, krótko mówiąc, wciąga.

W kolejce Dust, Joe Danger2, Mark of the Ninja i Diablo 3 ;]

Opublikowano

Batman Arkham City

Po świetnym Arkham Asylum od razu rzuciłem się na kolejną część i co tu dużo mówić... nieustannie zbieram szczenę z podłogi. Nie sądziłem, że w już świetnej grze można aż tyle poprawić. Bawię się niesamowicie.

Opublikowano (edytowane)

Mass Effect - wciąga jak diabli tylko jazda tym łazikiem to jakaś masakra.

Ya said it mate.

Naszło mnie znów na Gearsy 3. Dziś posiedziałem tyroszkę w multi i ło jeny jaki jestem zardzewiały po dwumiesięcznej przerwie. Zaledwie 3 z 6 meczów na moją korzyść.

Edytowane przez Yap
Opublikowano (edytowane)

Eternal Sonata - nie takiej fabuły się spodziewałem, ale zaskoczenie bardzo na +. Gra mam już lata na karku a wciąż wygląda świetnie i potrafi oczarować ferią barw i muzyką mistrza.

e:

@ mario4

Raczej, jak ktoś nie grał to polecam bo gre właściwie można wyrwać za free.

Edytowane przez Dud.ek
  • Plusik 1
Opublikowano

wlasie skonczylem zonee of the enders hd collection. ostatni boss to (pipi)ana przeginka ale ogolnie obie gry calkiem dobre. teraz sie chyba zajme armored core 5.