ofsajd 1 112 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 Hitman: Absolution, Dishonored i Darkness 2 Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 up: enjoy Hitman & Dishonored:DPo skończonych dwóch powyższych molestuję Tales of Vesperia. Klasyczny kolorowy, prostoliniowy jRPG - moar!!! 1 Cytuj
Milo 56 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 (edytowane) Hitman: Absolution troche żałuję że wersja PL.... Musze w koncu dokonczyć Halo 2 na PC ale jest tak skopana konwersja że aż mi sie grac nie chce a pasowało by w konću w Halo 3 zagrać.EDIT: Wczoraj jakos wymęczyłem Halo 2 na PC i własnie za chwilke zabieram sie za Halo 3 mam nadzieje że bedzie fajnie Edytowane 18 marca 2013 przez Milo Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Hitman: Absolution, Dishonored i Darkness 2 od jutra Tomb Raider, a później chyba Gyrosy Cytuj
mo'zes 7 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Nadrabiam zaległości, które kiedyś tam kupiłem, ale z różnych powodów nie ukończyłem. Aktualnie jest to Far Cry 2, wszyscy wiedzą co jest bolączką tej gry, dlatego dozuję ją sobie od kilku dni, jedna, dwie misje główne podczas sesji, jakiś side-quest, odblokowanie chałupek i znalezienie okolicznych diamentów, co póki co sprawdza się, północ już wyczyszczona. W ten sposób gra da się lubić. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 (edytowane) Hitman: Absolution troche żałuję że wersja PL.... Musze w koncu dokonczyć Halo 2 na PC ale jest tak skopana konwersja że aż mi sie grac nie chce a pasowało by w konću w Halo 3 zagrać. EDIT: Wczoraj jakos wymęczyłem Halo 2 na PC i własnie za chwilke zabieram sie za Halo 3 mam nadzieje że bedzie fajnie Będzie. Halo 3 wbrew pozorom i opiniom malkontentów to kawał świetnego softu. Nie tak jak entuzjastyczna recenzja Butcher'a (bo on jest fanbojem Halo), ale zabawa jest świetna. Edytowane 22 marca 2013 przez Yap Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 W czytniku już Call of Juarez: Więzy Krwi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Hitman: Absolution troche żałuję że wersja PL.... Musze w koncu dokonczyć Halo 2 na PC ale jest tak skopana konwersja że aż mi sie grac nie chce a pasowało by w konću w Halo 3 zagrać. EDIT: Wczoraj jakos wymęczyłem Halo 2 na PC i własnie za chwilke zabieram sie za Halo 3 mam nadzieje że bedzie fajnie Będzie. Halo 3 wbrew pozorom i opiniom malkontentów to kawał świetnego softu. Nie tak jak entuzjastyczna recenzja Butcher'a (bo on jest funboyem Halo), ale zabawa jest świetna. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=funboy haha Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Gears of War: Judgement skończone i zabieram się powoli za Darksiders 2. Nie wiem czy to przez gry takie jak Halo 4 i Judgement, ale mam wrażenie, że Darksiders 2 wygląda gorzej wizualnie od pierwszej części. Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Splinter Cell: Duble Agent - stare ale jare. Gra nie straciła nic ze swojego uroku. Oprawa ma niezłe momenty, poziomy są rozbudowane, ciekawie rozwiązane balansowanie między organizacjami i wybory które w 100% zależą od nas. Dobra i wymagająca gra. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Splinter Cell: Duble Agent - stare ale jare. Gra nie straciła nic ze swojego uroku. Oprawa ma niezłe momenty, poziomy są rozbudowane, ciekawie rozwiązane balansowanie między organizacjami i wybory które w 100% zależą od nas. Dobra i wymagająca gra. zgadzam się jest lepiej niż w conviction, ale szkoda, że gra czasem chodzi o 20fps Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Dokładnie takie było moje pierwsze spostrzeżenie, najgorzej jest podczas śnieżycy. Niezłym rozwiązaniem jest chodzenie z założonymi goglami, wtedy gra jest ultrapłynna. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Gears of War Judgement - ludziska narzekajo, marudzo...a nom sie podobo . Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Wiedzmin 2 na przemian z Forzą 4. Cytuj
Milo 56 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 (edytowane) Hitman: Absolution troche żałuję że wersja PL.... Musze w koncu dokonczyć Halo 2 na PC ale jest tak skopana konwersja że aż mi sie grac nie chce a pasowało by w konću w Halo 3 zagrać. EDIT: Wczoraj jakos wymęczyłem Halo 2 na PC i własnie za chwilke zabieram sie za Halo 3 mam nadzieje że bedzie fajnie Będzie. Halo 3 wbrew pozorom i opiniom malkontentów to kawał świetnego softu. Nie tak jak entuzjastyczna recenzja Butcher'a (bo on jest fanbojem Halo), ale zabawa jest świetna. Nie czytałem recki,ale na razie mogę powiedzieć że gierka na początku jest słaba,pomyślałem czy to na pewno Halo 3 a nie jakaś zwała.Teraz pograłem trochę dłużej jak sie zaczęły otwarte poziomy gra wreszcie pokazała pazur i sie rozkręciła do tego grafika wreszcie zaczęła wyglądać dużo lepiej niż na początku,jak tak będzie do końca to jest ok. I Hitmana : Absolution już kończę ale już mogę napisać że chyba jest to najgorsza część łysego moim zdaniem.W między czasie męczę Fifę 12 ale trzeba bedzie się w koncu na 13 przesiąść bo wstyd. Edytowane 24 marca 2013 przez Milo Cytuj
joseph 1 Opublikowano 26 marca 2013 Opublikowano 26 marca 2013 tomb raider . daaawno zadna gra mnie tak nie przyklula do tv Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 (edytowane) Enchanted Arms i drugi miesiac przechodze kampanie w Halo 4. Multi w H4 odciaga mnie skutecznie od singla, ktory swoja droga robi za(pipi)iste wrazenie. Edytowane 28 marca 2013 przez decoyed Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 28 marca 2013 Opublikowano 28 marca 2013 Mass Effect 3 - w końcu mam czas na zakończenie tej genialnej trylogii. Początek nie robi takiego wrażenia jak 2 ale im dalej tym lepiej. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Darksiders 2 i Monopol Cytuj
Milo 56 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Halo 3 skończone,było fajnie tylko troche za krótko,teraz Resident Evil 6 i Crysis 3 grafika jest mega Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Dead Space 1, później od razu 2 Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Dead Island - W końcu jakiś oryginalny FPS, klimat i rozgrywka pierwsza klasa. Można się doczepić jedynie do pewnych niedoróbek, które giną w natłoku atrakcji jakie serwuje gra. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Opublikowano 9 kwietnia 2013 Mass Effect 2 "Complete Edition" - wsiąkłem i już mnie nie ma. Miałem kilka punktów wolnych więc pościągałem wszystko do dwójki i trójki prócz obu genesis'ów i jadę calaki. Świetnie się bawię . Cytuj
nyGGaz 11 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Opublikowano 12 kwietnia 2013 Nadrabiam zaległości: COD: Black Ops, następnie zaraz po niej będę ogrywał Black Ops 2. Jedynka póki co 4 liter nie urywa.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi