Il Brutto 1 624 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Dishonored. Ale ta gra jest za(pipi)ista. Skradankowy Bioshock. Gdyby był widok TPP to byłaby gra idealna. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 31 maja 2013 Opublikowano 31 maja 2013 Splinetr Cell Conviction - dwa achievy od calaka. Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Zaczalem PGR 4 i dawno nie gralo mi sie w wyscigi tak dobrze. Nie mialem wczesniej do czynienia z seria i zaluje. Do tego GoW: Judgement na multi. Kusi zakup VIP passa ale nie za bardzo sie kalkuluje za to co dostane. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Rage - pierwsza misja za mną, naprawdę ładna gra, lekko pop-upy walą po oczach ale jest super, i ta płynność Cytuj
nyGGaz 11 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Tomb Raider. Początek smakowity, oby tak dalej! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Combo State of Decay + Forza Horizon Cytuj
_Red_ 12 020 Opublikowano 18 czerwca 2013 Opublikowano 18 czerwca 2013 AC III - początek w operze i na statku cholernie klimatyczny. Póki co nie jest to ten oklepany AC, jakiego znam (ale pewnie później będzie ) Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 19 czerwca 2013 Opublikowano 19 czerwca 2013 Forza 4 na kierze, z manualem i wyłączonymi asystami. Nigdy tak nie grałem i nie ukrywam, że niektóre samochody dają w kość. Ale frajda i satysfakcja jest nieporównywalnie większa. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 25 czerwca 2013 Opublikowano 25 czerwca 2013 Call of Juarez. Całkiem to niezłe, ale 2 jakoś bardziej mi podeszła. Ray w tej części rządzi totalnie, natomiast postać Billy'ego i jego misje są takimi spowalniaczami tempa gry. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 25 czerwca 2013 Opublikowano 25 czerwca 2013 Powrót do Gears of War Judgement, ale tylko na tydzień. Chcę dozbierać cheevosy i skoncentrować się na The Last of Us. Cytuj
mario4 1 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Skończyłem Metro Last Light a od wczoraj odpaliłem Far Cry 3 i zapowiada się nieźle Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Halo 4 Faktycznie, jedna z ładniejszych gier obecnej generacji, do tego Chief w końcu ma więcej do powiedzenia. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Far Cry 3 z promocji - wypadła idealnie, bo zamierzałem i tak nabyć na wakacje. Miało być dobrze i jest dobrze; misje fabularne są całkiem zróżnicowane i ciekawe, eksploracja jak na razie nie nudzi, a duża dowolność w przejmowaniu wrogich obiektów cieszy (snajpa z tłumikiem wymiata). Cytuj
mario4 1 Opublikowano 6 lipca 2013 Opublikowano 6 lipca 2013 No snajperka daje radę faktycznie ale ja staram się ich eliminować po ciuchu maczetą w plecy Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Zabralem sie za Battlefield 3. Moze to wina, tego, ze nie mam zainstalowanych opcjonalnych 1,5gb czy cos ale gra wyglada raczej sredniawo. Za wyjatkiem oswietlenia to wszystko wyglada gorzej niz BBC2. Nie zebym stawial tylko na grafike ale tyle sie czlowiek juz nasluchal tego o Battlefieldzie, ze bokiem wychodzi. Gra sie przyjemnie ale bez rewelacji. Mam wrazenie, ze ta czesc zostala strasznie uproszczona w singlu przez wszedobylskie skrypty. W BBC2 moglem powybijac wszystko co sie rusza wedlug wlasnego uznania. Mialem ochote przywalic granatem - walilem granatem. Tutaj juz po okolo godzinie moze 2 grania trafiam na sytuacje co najmniej smieszna. Wybiegam (o ile mozna tak to nazwac bo teren i tak byl zagracony samochodami chyba) poza teren przewidziany przez tworcow i "wii u wii u wii u wracaj na pole walki". Chwile wczesniej obrona kladki: gra nakazuje biec na kladke po uber mega bron. Jak sie konczy? Kula w leb. Wystarczy po swojemu z boku powybijac co upierdliwszych ludzi i juz sprawa zalatwiona. Moze to wina tego, ze gram na Hardzie, ale to nie powinno byc wytlumaczenie. Rozegralem tez kilka meczy online. Pare lat w zadnego Bfa nie gralem wiec moze mnie pamiec zawodzi, ale BBC2 nie bylo az tak chaotyczne, a ludzie nie biegali jak z motorkiem w (pipi)e. Jezeli chodzi o online to przez dluzszy czas gram tylko w Gearsy z malymi przerwami na Halo 4 i to moze po tych grach mam takie wrazenie. Po rozegranych 2 meczach narazie mam dosc i wroce jeszcze raz do multi po ograniu kampanii. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Po kolejnym YLODzie w PS3, czas obadać Kane & Lynch. Grałem w to na targach gier w Lipsku kilka lat temu i mi się podobało. Zobaczę jak wypadnie pełna wersja. Cytuj
w_s 30 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Teraz Hitman Rozgrzeszenie z niedawnej promocji na xbl Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Ja z kolei mam dylemat, Z promocji trafiły do mnie Orange Box, Alan Wake i Far Cry 3, To pierwsze znam prawie na pamięć, brałem z sentymentu, ale chętnie przejdę raz jeszcze, Alan Wake raz włączony, ale przegrał z Halo 4, FC3 kusi dość mocno. Tyle, że chętnie sobie chyba zobaczę z czym to osławione Spartan Ops się je. Cytuj
mario4 1 Opublikowano 9 lipca 2013 Opublikowano 9 lipca 2013 Alan Wake jest świetny gra już dość stara ale klimatyczna i fabuła kozacka. Far Cry 3 teraz katuje i jest świetny Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 Ja z kolei mam dylemat, Z promocji trafiły do mnie Orange Box, Alan Wake i Far Cry 3, To pierwsze znam prawie na pamięć, brałem z sentymentu, ale chętnie przejdę raz jeszcze, Alan Wake raz włączony, ale przegrał z Halo 4, FC3 kusi dość mocno. Tyle, że chętnie sobie chyba zobaczę z czym to osławione Spartan Ops się je. A jednak wybrałem Alan Wake, pierwszy rozdział i kawałek następnego za mną, zapowiada się wciągająca historia. Cytuj
mario4 1 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 nie zawiedziesz się bo fabuła jest mocnym atutem Alana Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 Darksiders 2 i Borderlands 2 - obie giery super. Cytuj
nyGGaz 11 Opublikowano 10 lipca 2013 Opublikowano 10 lipca 2013 Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Narobiłem sobie smaka po gameplayu GTA V a że miałem zaległość w postaci dodatków do GTA IV to czemu nie? Cytuj
Zgub4 23 Opublikowano 18 lipca 2013 Opublikowano 18 lipca 2013 State of Decay i pare dni temu Darksiders 2 (trzeba by go skończyć 30+h na liczniku) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi