Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

BartIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Kończę sobie Mark of The Ninja rozpoczęte jakiś czas temu - ta gra to prawdziwy przebłysk geniuszu  :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

A mi wpadło w ręce Condemned 1 i kurcze patrze 8 lat na liczniku a gra się świetnie. Kapitalna walka wręcz w FPP plus miażdżący jaja klimat i świetne szukanie śladów na miejscach zbrodni. Jak na razie to 8/10 - i jestem miło zaskoczony. Niektóre lokacje to jak w Bioshocku normalnie klimatem ociekają.

Opublikowano

XCOM Enemy Unknown

Gra dostala bardzo dobre recenzje i slusznie. Moze tak z 5h gry za mna a juz wiem, ze wsiakne na dluugie godziny. Gram na normalnym poziomie trudnosci a juz i tak kilka razy musialem wczytywac save'a bo mi ludek zginal (szok w dzisiejszych czasach...). Jest ciezko, a im dalej tym pewnie bedzie trudniej.

Opublikowano

Bioshock Infinite jakieś 3h za mną i póki co jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, Columbia prezentuje sie bardzo dobrze ale nie ma już tego efektu jak przy zwiedzaniu Rapture

Opublikowano
  W dniu 19.07.2013 o 17:30, Andreal napisał(a):

Far Cry 3, może Orange Box.

Jednak wybrałem Far Cry 3, świetny sandbox (przez 2 godziny nic nie robiłem, a polowałem na zwierzęta), olbrzymia wyspa do zwiedzania, pełno dodatkowych misji/wyzwań i o dziwo fabuła z sensem. Do tego wygląda cudownie i aż tak strasznie nie szarpie, jak to niektórzy stwierdzili.

Opublikowano

Skoro M$ dał mi AC2 "za darmo" - trzeba było wypróbować. Po daremnej jedynce miałem obawy przed tą gra, okazało się, że żadna z gier tak mnie nie wciągnęła od długiego czasu.

Opublikowano

Akurat dwójka to najlepsza część AC. Później wychodziły jakieś dziwaczne gry w stylu DLC. Brotherhood, Revelations czy nawet słaba "trójka" to IMO policzek dla świetniej dwójki. Oby seria przy okazji Black Flag wróciła na tory którymi jechała "AC2", w co wątpie...niestety.

Opublikowano

Bioshock Infinite - po jedynce i (nieukończonej przeze mnie) dwójce ta gra sprzedała mi takiego kopa w zęby, że już się boję rachunku od dentysty. Cudo, Columbia jest miejscem niesamowitym.

• Plusik 1
Opublikowano

Super Meat Boy - prawie skończony ale odstawiłem bo bym padem rozje.bał telewizor - 8/10, Condemned - ukończone i miłe zaskoczenie jak na leciwą gre - fachowa pozycja - 8/10, Switchball - świetna gra logiczna z kulką w roli głównej z bdb muzyką - naprawdę trzeba nieraz pomyśleć i dobre wykonania. Byłem już na Lawa World ale laska włączyła NEW GAME i dupa strzeliła savy - więc na razie ukończenie odpuszczam. Teraz Dust Elysian Tail - MASAKRATOR!!!!! Myślałem, że to bedzie zwykłe pitu pitu a tu rozpierducha plus metroidvania plus elementy rpg 9questy, rozwój postaci, ekwipunek, minerały, crafting) - MUST HAVE dla każdego miłośnika gier 2D - piękna grafika i animacja. Polecam!!!

Gość DonSterydo
Opublikowano

Po skończeniu Dead Space 2 teraz na tablicy Tomb Raider.

Opublikowano

Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry-  to jaką formę płatności wybieracie? , bo jest wiele możliwości. Ja np korzystam zawsze z psc przy płaceniu - jeśli chodzi o płacenie w necie.

• Minusik 2
Opublikowano

Zblizajaca sie premiera GTA V przypomniala mi o zaleglosci w postaci GTA IV. Musze przestac porownywac gre ze Sleeping Dogs - ktora jak dla mnie wypada duuuzo lepiej niz GTA IV. Narazie przegralem moze z 5-6h wiec zobacze jak gra sie rozkreci dalej.

Opublikowano

Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w historii gier. Fabułę lepiej przemilczeć.Cała seria to festiwal zmarnowanego potencjału.Każda kolejna część upada coraz niżej 

• Plusik 2
Opublikowano

army of two TCD, calkiem fajnie sie strzela:-) mam wielka ochote na payday 2 ale w calym cholernym uk naklad zostal wyczerpany w dzien premiery:-/ szkoda czekam na nastepna dostawe