Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

BartIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Kończę sobie Mark of The Ninja rozpoczęte jakiś czas temu - ta gra to prawdziwy przebłysk geniuszu  :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

A mi wpadło w ręce Condemned 1 i kurcze patrze 8 lat na liczniku a gra się świetnie. Kapitalna walka wręcz w FPP plus miażdżący jaja klimat i świetne szukanie śladów na miejscach zbrodni. Jak na razie to 8/10 - i jestem miło zaskoczony. Niektóre lokacje to jak w Bioshocku normalnie klimatem ociekają.

Opublikowano

XCOM Enemy Unknown

Gra dostala bardzo dobre recenzje i slusznie. Moze tak z 5h gry za mna a juz wiem, ze wsiakne na dluugie godziny. Gram na normalnym poziomie trudnosci a juz i tak kilka razy musialem wczytywac save'a bo mi ludek zginal (szok w dzisiejszych czasach...). Jest ciezko, a im dalej tym pewnie bedzie trudniej.

Opublikowano

Bioshock Infinite jakieś 3h za mną i póki co jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, Columbia prezentuje sie bardzo dobrze ale nie ma już tego efektu jak przy zwiedzaniu Rapture

Opublikowano

Far Cry 3, może Orange Box.

Jednak wybrałem Far Cry 3, świetny sandbox (przez 2 godziny nic nie robiłem, a polowałem na zwierzęta), olbrzymia wyspa do zwiedzania, pełno dodatkowych misji/wyzwań i o dziwo fabuła z sensem. Do tego wygląda cudownie i aż tak strasznie nie szarpie, jak to niektórzy stwierdzili.

Opublikowano

Skoro M$ dał mi AC2 "za darmo" - trzeba było wypróbować. Po daremnej jedynce miałem obawy przed tą gra, okazało się, że żadna z gier tak mnie nie wciągnęła od długiego czasu.

Opublikowano

Akurat dwójka to najlepsza część AC. Później wychodziły jakieś dziwaczne gry w stylu DLC. Brotherhood, Revelations czy nawet słaba "trójka" to IMO policzek dla świetniej dwójki. Oby seria przy okazji Black Flag wróciła na tory którymi jechała "AC2", w co wątpie...niestety.

Opublikowano

Bioshock Infinite - po jedynce i (nieukończonej przeze mnie) dwójce ta gra sprzedała mi takiego kopa w zęby, że już się boję rachunku od dentysty. Cudo, Columbia jest miejscem niesamowitym.

• Plusik 1
Opublikowano

Super Meat Boy - prawie skończony ale odstawiłem bo bym padem rozje.bał telewizor - 8/10, Condemned - ukończone i miłe zaskoczenie jak na leciwą gre - fachowa pozycja - 8/10, Switchball - świetna gra logiczna z kulką w roli głównej z bdb muzyką - naprawdę trzeba nieraz pomyśleć i dobre wykonania. Byłem już na Lawa World ale laska włączyła NEW GAME i dupa strzeliła savy - więc na razie ukończenie odpuszczam. Teraz Dust Elysian Tail - MASAKRATOR!!!!! Myślałem, że to bedzie zwykłe pitu pitu a tu rozpierducha plus metroidvania plus elementy rpg 9questy, rozwój postaci, ekwipunek, minerały, crafting) - MUST HAVE dla każdego miłośnika gier 2D - piękna grafika i animacja. Polecam!!!

Gość DonSterydo
Opublikowano

Po skończeniu Dead Space 2 teraz na tablicy Tomb Raider.

Opublikowano

Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry-  to jaką formę płatności wybieracie? , bo jest wiele możliwości. Ja np korzystam zawsze z psc przy płaceniu - jeśli chodzi o płacenie w necie.

• Minusik 2
Opublikowano

Zblizajaca sie premiera GTA V przypomniala mi o zaleglosci w postaci GTA IV. Musze przestac porownywac gre ze Sleeping Dogs - ktora jak dla mnie wypada duuuzo lepiej niz GTA IV. Narazie przegralem moze z 5-6h wiec zobacze jak gra sie rozkreci dalej.

Opublikowano

Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w historii gier. Fabułę lepiej przemilczeć.Cała seria to festiwal zmarnowanego potencjału.Każda kolejna część upada coraz niżej 

• Plusik 2
Opublikowano

army of two TCD, calkiem fajnie sie strzela:-) mam wielka ochote na payday 2 ale w calym cholernym uk naklad zostal wyczerpany w dzien premiery:-/ szkoda czekam na nastepna dostawe