tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 gram w boom boom rocket! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 To jest ta gierka z fajerwerkami? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 tak Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 grałem w to! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dark souls, ale po dwóch długich wieczorach chyba mam już dość. Gra faktycznie jest dość specyficzna, mnie już męczy to ciagłe grindowanie. Grindowanie? W Dark Souls? Spróbuj iść w innym kierunku niż poszedłeś, bo chyba zrobiłeś jeden z podstawowych błędów. Przez całe pierwsze przejście gry ani razu nie grindowałem (oprócz może materiałów do craftingu pod koniec gry). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Wypróbowałem już wszystkie kierunki, na cmentarz jestem jeszcze za słaby, na górze czeka na mnie smok, rycerzy omijam szerokim łukiem, pomysły mi się skończyły. Dzisiaj sprawdzę jeszcze raz cmentarz. Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wypróbowałem już wszystkie kierunki, na cmentarz jestem jeszcze za słaby, na górze czeka na mnie smok, rycerzy omijam szerokim łukiem, pomysły mi się skończyły. Dzisiaj sprawdzę jeszcze raz cmentarz. Idź na górę, ze smokiem nie musisz walczyć możesz go ominąć. Choć każdemu polecam granie bez pomocy, to zapraszam do tematu w kąciku rpg gdybyś miał stracić nadzieję. Lore Dark Souls zresztą na tym polega, albo przechodzisz grę, albo przegrywasz i stajesz się hollowed (czyli wyciągasz płytę z grą i nie wracasz do niej). Cytuj Odnośnik do komentarza
waciak 515 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dead Walking na facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Wypróbowałem już wszystkie kierunki, na cmentarz jestem jeszcze za słaby, na górze czeka na mnie smok, rycerzy omijam szerokim łukiem, pomysły mi się skończyły. Dzisiaj sprawdzę jeszcze raz cmentarz. Idź na górę, ze smokiem nie musisz walczyć możesz go ominąć. Choć każdemu polecam granie bez pomocy, to zapraszam do tematu w kąciku rpg gdybyś miał stracić nadzieję. Lore Dark Souls zresztą na tym polega, albo przechodzisz grę, albo przegrywasz i stajesz się hollowed (czyli wyciągasz płytę z grą i nie wracasz do niej). Przeszedłem dalej, ale to nie jest gra na moje nerwy i przede wszystkim zbyt małą ilość czasu, zawieszam zabawę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja obecnie przechodzę Catherine, bardzo wciągająca i wywołuje silne emocje Ostatnio trochę jeszcze pogrywałem w Pool Nation - świetny bilard Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja gram w same suchary - F.E.A.R i Risen XD. W kolejce jeszcze czeka Dishonored z cebula with gold. Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Przeszedłem dalej, ale to nie jest gra na moje nerwy i przede wszystkim zbyt małą ilość czasu, zawieszam zabawę... Jestem chyba masochistą, gram dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Przeszedłem dalej, ale to nie jest gra na moje nerwy i przede wszystkim zbyt małą ilość czasu, zawieszam zabawę... Jestem chyba masochistą, gram dalej... Graj stary a pokochasz to Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Za słaby jednak ze mnie masochista, AC3 na tapecie. Trzeba zrobić porządek przed Black Flag. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mimo leżącego na półce Destiny, zakupionego razem z Dragon's Dogma DA gram w tą drugą pozycję, zupełnie nie mogąc się od niej oderwać. Zawsze myślałem, że to zwykły średniak... okazuje się, że pochłonął mnie bardziej niż wyczekiwany przez cały internet tytuł od Bungie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ostatnio nabijałem do oporu Horizon i przechodzę zaległe Spartan Ops w Halo 4. Na tapecie dodatkowo Valiant Hearts Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Forza Motorsport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Witam wszystkich Pare dni temu ukonczylem w 100% Forze Horizon. Co za giera! Juz sie doczekac 'Dwojki' nie moge choc zastanawiam sie (glownie dla tej gry) nad zakupem XO bo na 360tke bedzie dosyc spora roznica. Obecnie wrocilem do Gears of War Judgement a pozniej mam nadzieje, ze uda mi sie wkrecic w Watch Dogs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Brat kupił kiedyś Battlefielda 1943. Miałem akurat chęć na tego typu grę i ściągnąłem. O rany julek. Nie spodziewałem się, że arcade za kilkanascie pln (?) może dać tule funu. Jeszcze większe zdziwienie, że wciąż jest sporo chętnych do strselania (gra z 2009!). Mapy raptem 3 ale jest fajnie chociaż czasem samoloty ostro wkurzają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Valiant Hearts + Magic The Gathering 2013 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Call of Juarez Gunslinger - zdecydowanie najciekawsza wizualnie gra minionej generacji, piękno samo w sobie. Binary Domain, przypadkowy zakup, ale świetnie się gra. Edytowane 20 Października 2014 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 grid 2 i szukam kogos kto chcialby zrobic aczi za 100 zwyciestw online Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Najpierw Silent Hill 2, The Evil Within dalej Alien Isolation, obecnie Condemned 2. Czyli gry z bardzo podobnym klimatem u mnie na celowniku. Dziwię się sobie, że za gre od Monolith wziąłem się dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Fifa 15 online oraz COD Advanced Warfare offline jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Magic 2015 <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi