Andreal 2 123 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Od dłuższego już czasu Skyrim. Cudowna gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 W Forzie Horizon 2 zostaly mi 2 osiagniecia, za to nudne wiec ciekawe czy do konca roku w ogole scalakuje. CoD AW scalakowany, wiec bede bral sie za multi bo kampania i egzoprzetrwanie wycisniete na 100%. Teraz zastanawiam sie nad Far Cry 4, GTA V lub AC: Unity... Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 To jest temat o X360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 fakt sorry na telefonie Tapatalk mi nie ogarnia i nie pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wczoraj pograłem z godzine w Spec Ops The Line i w Splinter CeTa pierwsza szpila jest mocno nie doceniona.końcówka jest pozytywnie zaskakująca. Ogólnie wiecej takich dojrzałych szpili Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ja już chyba 2 tydzień zwiedzam pustkowia w Fallout 3. I mimo że obok stoją X1 i PS4 to już nieco sfatygowany i podstarzały Fallout 3 nie daje o sobie zapomnieć. Uwielbiam RPGi od Bethesdy, ale pochłaniają mnóstwo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wczoraj pograłem z godzine w Spec Ops The Line i w Splinter CeTa pierwsza szpila jest mocno nie doceniona.końcówka jest pozytywnie zaskakująca. Ogólnie wiecej takich dojrzałych szpili w spec ops dobrze ryje baniak akcja z ostrzałem pociskami fosforowymi i to co później odkrywają bohaterowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wczoraj pograłem z godzine w Spec Ops The Line i w Splinter CeTa pierwsza szpila jest mocno nie doceniona.końcówka jest pozytywnie zaskakująca. Ogólnie wiecej takich dojrzałych szpili w spec ops dobrze ryje baniak akcja z ostrzałem pociskami fosforowymi i to co później odkrywają bohaterowie Jak człowiek pomyśli, jak gra wyglądała na początku, a co widzimy przed napisami końcowymi, to lekkie zdziwienie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Pogrywam w Burnout Revenge ( kiedyś to robili gry...) i Metro Last Light. Metro mi bardzo podchodzi bo lubię takie klimaty. Szkoda, że nie wydali Stalkera na konsole, to też była genialna IMO gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Oj właśnie też zamykam Metro, 2gie podejście dla alternatywnego zakończenia trochę bardziej otwarte podejscie - nieskradankowe Obok Bayonetty i Red Deada, chyba jedna z lepszych "nowych" serii starej generacji konsol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Metro Last Light skończone - świetna gierka, klimat gęsty, graficznie wygląda bardzo dobrze. Kiedyś ją jeszcze raz zrobię jeśli są dwa zakończenia. Teraz pomęczę Need for Speed HP i Forze Horizon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Propsuję Last Light i zapraszam do tematu tej pozycji - wg mnie świetnej, choć tam mało popularnej wśród graczy.... Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Sylvan Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Kręci się trzecia część, ale nie orientowałem się kiedy wychodzi, a tak do tematu to pochłaniam właśnie Burial at Sea - DLC z Bioshock Infinite, zastanawiam się czasami czy nie jest to lepsze od podstawki... zależy mocno od zakończenia 2 odcinka (pierwszy kapitalny, przejście i twist do drugiego również). Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Forza Horizon na przemian z NfS HP podlewane Gyrosami pierwszymi. Większy tv sobie sprawiłem i tak jakoś na nowo niektóre tytuły odkrywam Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Wybaczcie za post pod postem CoD 4 MW na hardened sobie zrobiłem, na veterana nie mam nerwów już. W najbliższym czasie sobie ogarne kolejne części MW i całą kampanię zrobię. Najlepszą kampanią i tak pozostaje ta z CoD 4 MW właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Far Cry 4. Miód. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jak w porównaniu do trójki wypada? Oczywiście mówimy o wersji na X360? Cytuj Odnośnik do komentarza
nyGGaz 11 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Oczywiście wersja x360. Generalnie baaaardzo zbliżony mechanizm rozgrywki, graficznie również porównywalnie. Myślę, że jeżeli nie grałeś to warto. Gra nie pozwala się nudzić, mnóstwo zadań do wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dark Souls 2 - i znowu czerpię "przyjemność" z grania Cytuj Odnośnik do komentarza
VerB_ 34 Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Właśnie skończyłem Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) polecam zwłaszcza że jeszcze jest za darmo teraz w Games whit Gold. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Musiałbym się za nią w końcu zabrać. Panna z którą byłem też te szpile "zrobiła" i chwaliła bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Bump 1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 dzis pierwszy obrot plytki z far cry 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Far Cry 4 póki co. W kolejce czekają Watch Dogs, Dark Souls 2, Fable Aniversary - grania na rok jak nie dłużej przy moim graniu( na co komu kolejna generacja, z tej czerpię nadal mase frajdy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 @Arch - u mnie to samo ja w końcu uruchomiłem Dishonored Cytuj Odnośnik do komentarza
Arch 45 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Za stary jestem by ulegać hajpom na sprzęty,gierki i inne takie. Już dawno posiadam "swój" rozum. Od dawna też powtarzam, że next geny mogłyby prezentować poziom graficzny jak past geny,ale niech moc obliczeniowa idzie w fizykę i SI,a na ostatanim planie w tekstury. Chce by przeciwnicy kombinowali, chce widzieć że moje poczynania wpływają na świat gry. No bo nie czarujmy się ta cała destrukcja w grach ala BF, to skryptowane kawałki budynków odpadają tak jak zapragnęli tego twórcy. Ja chce aby to się zmieniło na bliższe realowi. Fotorealistycznej grafiki nie chcę, Ba uważam jak Ściera, że przy gorszej grafice wyobraźnia więcej ma roboty= lepszy feeling grania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi