Opublikowano 24 kwietnia 201014 l narazie the ballad of gay tony na przemian z pgr 4, jak skoncze wezme sie za gears of war 2 ewentualnie batmana i tak jakos czas mi zleci do premiery alan wake
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l COD MW2 + gta 4 no i na świeżo po skonczeniu bad company 2, smialo mozna powiedziec ze w codzie jest gorsza grafika, fakt bardziej zroznicowana moze, ale w bc 2 to jest dyszka jak tam dziewiątka. Edytowane 24 kwietnia 201014 l przez Nitrom
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Borderlands + dodatki omg w perspektywie 100h jak nic ,ale gra świetna . Multi to MW2 świetna dynamiczna gra . No i dużo gier ARCADE do ogrania ..
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Na powrót Bayonettkę męczę. Należy achiki porobić do końca i w końcu skończyć Non Stop Climax. Zaskakująco łatwo idzie. Na razie od uruchomienia gry po raz pierwszy nie użyłem nawet jednego itemu. Zmieni się to zapewne kiedy dojdę do "kulki rubika"...
Opublikowano 25 kwietnia 201014 l borderlands - armory ruszam no i brutal legend ale ten jednak mi nie podszedl, glownie przez te stage battle.
Opublikowano 28 kwietnia 201014 l Borderlands no wy(pipi)ana w kosmos gra w przerwach Toy Soldiers świetna arcadówka .
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Gram w Forzę 3,Pure,Kung Fu Pandę i FIFĘ 09 w przerwach.A tak to jak mi się nudzi to Burnout Paradise lub Sega Superstars Tennis.Czasami też w LEGO Indiana Jones i LEGO Batman.
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Na Xboxie ostatnio gram w GTA: Ballad Of Gay Tony, Gears of War 2 lub Wolfenstein i w internecie: Bad Company 2.
Opublikowano 23 maja 201014 l MW2 & Borderlands ,ale ost. bardzo mało czasu na grę A w planach nabycie i ogranie ostatnich nowości :AW ,RDR i UFC2010
Opublikowano 23 maja 201014 l ostatnio alien, borderlands, prince of persia najnowsza, a teraz mgs4 nastepnie RDR
Opublikowano 23 maja 201014 l ostatnio przechodze ponownie mass effect 1 a pozniej 2 i nowa fifa (gramy turnieje z kolegami w nią ) oczywiscie jeszcze RDR
Opublikowano 23 maja 201014 l MW2 - dalej męcze prestiże , już niedużo zostało do ostatniego a w singlu BC2 oraz ME2 . Lada chwila kumpel pożyczy AW ,a w najbliższych planach SC:C. Także na nude nie można narzekać. BTW. Zapraszam do pobicia moich rekordów w Pinball FX , co bym miał kolejne wyzwania... Edytowane 23 maja 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 23 maja 201014 l Od tygodnia Alan Wake nie opuszczał konsoli. Trzy razy przeszedłem i zdobyłem calaka. Super gra. Obecnie walczę i niestety przegrywam z połączeniem klocka do netu, a w tygodniu przyjdzie do mnie Nier, będę również polował na RDR którego nie idzie nigdzie kupić.
Opublikowano 23 maja 201014 l Ostatnio tylko Dragon Age, jak skończę to epizody z liberty city i darksiders, powoli odrabiam zaległości, ale jeszcze sporo przede mną
Opublikowano 23 maja 201014 l Od jakiegoś tygodnia Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition , Watchmen Assassin's Creed II
Opublikowano 24 maja 201014 l Niedawno wzięła mnie chęc na GTA :Episodes from LC. Dodatkowo dokańczam Achivementy w Assassin's Creed 2. Od czasu do czasu na LIVE też gram w Gears of War 2.
Opublikowano 24 maja 201014 l Po skończeniu Alana zabrałam się za Splinter Cell:Conviction. Co następne w planach? Jeszcze nie wiem.
Opublikowano 3 czerwca 201014 l Ostatnio zacząłem prowadzić reprezentację Polski w Football Managerze 2007, poza tym czekam na limitkę Far Cry 2 by pohasać po Afryce.