Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 182,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano
Nie "dobry" a za.j.e.b.isty. Ukonczylem i bawilem sie doskonale. :D

Obecnie "Red dead redemption" - geniusz to malo powiedziane. :whistling:

Dokładnie tak samo grałem w te gry w takiej kolejności,

Just Cause2 z.a.j.e.b.i.s.t.y

Red Dead Redemption geniusz,GOTY,gra na 10/10

Gta4 to przy tych grach nudna popierdółka.

Opublikowano

Ostatnimi dniami zagrywam się w BF1943 tyle zabawy nie dał nawet BC2 .

Oczarowało mnie również Geometry Wars 2 i staram się śrubowac wyniki .

Z retiali GOW2 i chordy na mappackach . I na więcej nie ma czasu :)

W przyszłym miesiącu może coś świeżego zawita w czytniku x360

Opublikowano

The Saboteur na zmianę z NFS Shift. Obie gierki super i starczą mi na długo.

Opublikowano

SINGULARITY - najgorsza gra jaka w tym roku gralem , grafika jak z 10 lat do tylu , ogolnie gra kategori B ,szkoda czasu, pradu i pieniedzy za taki gniot , 6/10 ,zagralem z 2 godzinki i wyjolem plyte z czytnika :down: odradzam

Opublikowano

Prince of Persia (te poprzednie, nie zapomniane piaski) kupione w Londynie za 8 funtów. Gra po prostu dobra. Bez żadnych przełomów, jest miodnie, łatwo i przyjemnie. Ogólnie w takiej cenie można polecić z czystym sumieniem.

Edytowane przez m0rr0s

Opublikowano

Red Dead Redemption, SplinterCell Conviction i Alan Wake. Czasem CoD MW2.

Opublikowano

Alan Wake, dzisiaj przyjdzie do mnie Fifa 06,więc zrobię calaka.

Opublikowano

po zakończeniu sesji wracam do Alana Wake'a, chyba ze 2tygodnie konsoli nie odpalałem. Czas nadrabiać! :)

Opublikowano

Aktualnie gram w Assasin's Creed i Pure.

Assasin's Creed nie jest aż takie złe, freeroaming po mieście, wspinaczka wymiatają. Gra jest strasznie schematyczna, ale dozując sobie po kilka-kilkanaście zadań dziennie robi się bardzo przyjemnie. Podoba mi się po prostu, chce zrobić wszystko co się da chyba :).

Pure - kilkanaście wyścigów za mną, pęd, grafika, zachowanie quadów - wszystko super, ale cholera, trudna ta gra O_o.

Opublikowano

Głównie Arcade : Shadow Complex ,NBA Drafr 2010,Toy Soldiers ,Geometry Wars2

Ponad to męczę GOW2 na calaka ...

Brakuje czasu na MW2 niestety przyjdzie na to czas jak skończę GOW2 .

Opublikowano

Forza 3 - w końcu się przełamałem i kupiłem :whistling:

i Bad Company 2

Opublikowano

Aktualnie Aliens vs Predator - KLIMAT jeeeaaa

Niedawno zrobiłem Kane & Lynch na hardzie i ... żałuję że tak późno w tą giere zagrałem , więcej gier w takich klimatach !!!!

W kolejce czeka jeszcze Alan Wake , Red Dead . Obie do dokończenia ( jak i ok 50 innych gier których nie skończyłem :confused: ) , ale najpierw zrobię wszystkie kampanie w AvP (na hardzie a jak :diablo: ) , szkoda tylko że ostatnio mało gram bo jakoś już nie umiem dłużej niż 1.5-2 godz grać.

Opublikowano

AC II - mega miodna gra. Już I była fajna, ale II urywa łeb

FF XIII - dopiero godzinka gry, ucze się systemu, zapowiada się fajnie

Race Pro - świetny sim

Wolverine - czeka aż będe miał chwilę żeby zacząć

Forza 3 - niezmiennie codziennie buchnę pare wyscigow. jak bedzie gold to multi

Opublikowano

DMC 4 - zraziłem się do tego typu slasherów przez Prince Of Persia i jakoś mnie nie ciągnęło do tego tytułu. Jak odpaliłem to od razu mnie wciągnęło, gierka genialna.

Opublikowano

Meczyk dziennie w Fifke 09, no i zaczynam Alan wake i RDR :)))) wkońcu :))

Opublikowano
  • Autor

Jest net w koncu wiec mecze Battlefielda BC2 i Fife10 on-line. Pozatym Bioshock 2 single (za(pipi)isty)