Opublikowano 12 lipca 201014 l ME2 po raz drugi ukończone , więc od dziś ALAN WAKE No i oczywiście na multi MW2 już prawie ostatni prestiż Edytowane 12 lipca 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 14 lipca 201014 l Vandal Hearts FoJ ukończone, trza tylko do 100% dobić. Obecnie głównie Gears of War 2.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Męcze Arcadówki : Shadow Complex ,Mslug3 i to obecnie me główne zajęcie GoW2 zostały tylko Hordy na mp łatwopalny i retrospekcja i bedzie calaczek ,ale jakoś braz zapału i kompanów do zrobienia tego . MW2 - multi 4fun Czekam na SC:C i to będzie gościło w czytniku przez najbliższy czas .
Opublikowano 14 lipca 201014 l Obecnie całkuje Red Dead Redemption i jest dobrze a potem może w końcu zacznę Skate 3.
Opublikowano 14 lipca 201014 l Midnight Club: Los Angeles + Mirror's Edge (teraz torby i time traile).
Opublikowano 15 lipca 201014 l Autor Sprzedałem Battlefielda BC2 ktore jedenak nie podeszlo mi tak jak myslalem i zakupilem Red Dead Redemption :tongue: gra jak narazie podoba mi sie za(pipi)iscie
Opublikowano 17 lipca 201014 l Kupiłem w sklepie PE Too Human i jestem zachwycony. Kiedyś już ją miałem, ale mnie odrzuciła i sprzedałem. Jak się jej da szansę to wciąga na wiele godzin.
Opublikowano 17 lipca 201014 l Gears of War, kiedyś doszedłem do trzeciego aktu i odstawiłem na półkę więc teraz kończę do tego SKATE 2, w drodze do mnie Forza3 i Halo3: ODST. Będzie w co pocinać
Opublikowano 19 lipca 201014 l Braid (zostal mi speedrun) i Shadow Complex. Plus Castle Crashers od czasu do czasu
Opublikowano 20 lipca 201014 l Od jakiegoś czasu FF XIII, ale jak zobaczyłem Demon's Souls, zapragnąłem mieć PS3.
Opublikowano 20 lipca 201014 l Zrobiłem calaka w MW2 jeee więc teraz tylko multi dla przyjemności co jakiś czas . Na najbliższe dni SPLINTER CELL:Conviction ,dzisiaj dostałem gierkę i oswajam się . jak znajdę czas to i w jakiegoś Arcejda pyknę ale nie sądzę
Opublikowano 20 lipca 201014 l Obecnie: Call of Duty 5 World At War, Forza 3 i HALO 3 ODST, tak mało bo od dziś mama Xbox'a 360 Slim
Opublikowano 20 lipca 201014 l Miodzio, tylko w czwartek sobie dopiero neta do niej podłączę(Miałem wcześniej 2 Xboxy 360), i będę ciupał dalej po necie, na swoim starym GT: sroxer12 ! Znacznie ciszej chodzi, fajne dotykowe przyciski, lepiej wykonana, lepiej wykonany pad, normalnie cud, miód i orzeszki warto kupić w Ultimie!
Opublikowano 21 lipca 201014 l Alan Wake skończony , czas na... hmm sam nie wiem , w szafce leży Batman:AA i Split/Second , na pewno coś z tego !?! MW2 na multi , już niedaleko dyszka...
Opublikowano 23 lipca 201014 l Xbox pojawił się w moich skromnych progach dwa dni temu, a pierwsze gry które mam okazję sprawdzać to: - Fable 2- tak samo beznadziejna jak jedynka. Ładne widoczki na plus, cała reszta na czele z fabułą i rozgrywką prostszą niż mentalność Andrzeja Leppera na minus. - Dead Space- zapowiada się jak najbardziej spoko, choć bardziej niż potworó obawiam się monotonii zagmatwanych, ciemnych korytarzy (które btw bardzo przypominają mi, pamiętający chyba czasy Franza Josefa, szpital miejski w Bielsku- Białej )
Opublikowano 23 lipca 201014 l FORZA 3 - trzyma poziom dwójki. Halo 3: ODST - moje pierwsze Halo i powiem tak: strzelanie do tych śmiesznych pokemonów jest zabawne, ale jak wrócę z wakacji zakupię Golda i zobaczę jak to wygląda na multi bo z recenzji i opinii to wnioskuję iż tryb wieloosobowy jest dużo lepszy niż kampania solo. Edytowane 23 lipca 201014 l przez Ofsajd
Opublikowano 28 lipca 201014 l Far Cry Instinct Predator - wspomnienia po tej grze z pierwszego x są lepsze niż ta gra Test Drive Unlimited - że dopiero teraz ja dopadłem ...