Opublikowano 27 października 201014 l w końcu zabieram się do Alan'a Wake'a.. nawet kod na pierwsze DLC był w pudle
Opublikowano 29 października 201014 l Halo Reach. Grałem w Halo, Halo 2 i 3. I zawsze po przejściu singla i paru rundkach w multi moim odczuciem było: meh. Teraz jeszcze nie skończyłem singla i cały dzień gram w multi, zaje.bioza. Edytowane 29 października 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 30 października 201014 l Obecnie gram w Fallouta New Vegas którego niezmiernie polecam, a na dniach Black Ops
Opublikowano 30 października 201014 l W co-opie offline Fable III, w co-opie online Halo: Reach, w multi Reach, a do singla chyba muszę sobie Fallouta sprawić. Albo Red Dead Redemption w końcu, sam nie wiem, dlaczego tego jeszcze nie mam.
Opublikowano 30 października 201014 l Halo Reach multi, Undead Nightmare do RDR, Force Unleashed, NHL 10 (niedługo 11).
Opublikowano 30 października 201014 l Darksiders - nie wiem jak mogłem się zastanawiać nad tą grą. Daje rade na maxa.
Opublikowano 3 listopada 201014 l Guitar Hero World Tour...może i nienajlepsza część, ale przynajmniej w pakiecie z gitarą - za 2 stówki.Dostałem od laski i oboje w to ciśniemy - zabawa przednia, nie spodziewałem się, że może to być aż tak wciągające:thumbsup: .W przerwach klepię w Castlevanię SOTN - KOZAK!!!Kto nie grał niech żałuje.Z tego co pamiętam to jest do ściągnięcia z XBLA za 800 MSP.Dla tych 2 gierek odstawiłem nawet H Reach i Alana W., więc muszą mieć coś w sobie.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Walczę z Dragon Age Początkiem. Do klasy ME2 lata świetlne w każdej kwestii, ale jak się już wkręci to w sumie trudno oderwać się od Ferelden. Ciekawe czy ktoś jeszcze zwrócił uwagę że biedni mieszkańcy tej krainy poza wszystkimi problemami z Pomiotem i zawieruchą polityczną cierpią jeszcze na całkowity brak... okien w domach . Obojętne czy jesteśmy w którymś z miasteczek, w zwykłej chacie czy w mieście krasnoludów to w 98% pokoi okien nie uświadczymy. Ślaskie kobiety które myją szyby co tydzień, byłyby wniebowzięte.
Opublikowano 8 listopada 201014 l Tłukę BC2 na multi całkiem spoko W przerwach HALO ODST + multi H3 . Na dniach przychodzi HALO REACH .Jak ogarnę ODST+REACH to przyjdzie czas na CoD:BO głównie interesuje mnie kampania + zombi ....
Opublikowano 9 listopada 201014 l Fist of the North Star: Ken's Rage. Gra tak męska, że od samego grania w nią rosną włosy na jajkach.
Opublikowano 11 listopada 201014 l Moja dziewczyna kupiła mi mass 1i 2 to teraz ja jej kupiłem batmana i nawala:D
Opublikowano 12 listopada 201014 l jako że xa zakupiłem dopiero tydzień temu... Próbuje ogrywać po kolei wszystkie exy na tą konsolę... I jest problem zamiast się wczuć w alana wake'a po chwili włączam gearsy po pół godzienie odpalam mass effect po następnych 30 minutach splinter cella, dalej idzie lost oddysey,po czym łapie fable 2 a halo 3 i reach leżą grzecznie w foliach o blue dragon i paru innych tytułach nie wspomnę :P proszę o pomoc co najpierw ogarniać bo mam mętlik Edytowane 12 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 12 listopada 201014 l Ja tłukę Halo Reach, F1 2010, zbieram na Black OPS, WRC i czekam na NFS HP
Opublikowano 12 listopada 201014 l Darksiders zajmuje większą część mojego czasu (prócz tego dwa tytuły na PS3), jest fajniście
Opublikowano 13 listopada 201014 l Gram w Deadly Premonition (znane również jako Red Seeds Profile). Japoński low-budget horror nie zawiódł moich oczekiwań. Oprawa jest paskudna, model jazdy tragiczny, gra pachnie erą pierwszego Playstation, ale grywalność jest ogromna i zabawa w detektywa sprawia mi ogromną frajdę.
Opublikowano 13 listopada 201014 l Ja obecnie Crackdown, F1 2010, Fable 2, a za niedługo dojdzie FIFA 11 i FNR4.
Opublikowano 14 listopada 201014 l Obecnie Call Of Duty: Black Ops na zmianę z Fallout New Vegas. Polecam obie gry ale Fallout New Vegas to najlepsza gra w jaką grałem w tym roku. Black OPS też daje rade! Multi zdecydowanie lepsze od MW2, MW1 dalej króluje wg. mnie.
Opublikowano 15 listopada 201014 l Jako że dopiero od tygodnia mam xa (przedtem katowane ps3 przez 3 lata non stop) to ogrywam najlepsze exy . Właśnie kończę pierwszych gearsów aby zabrać się za część drugą potem alan wake aby następnie "męczyć" mass effect 1,2 oraz halo3 i reach Edytowane 15 listopada 201014 l przez xzdunx