Opublikowano 15 listopada 201014 l JA skączyłem MOH i zaczołem Orange Boks chciałem kupić OPS ale nie mam kasy:confused:
Opublikowano 16 listopada 201014 l Metro 2033 i AC:Brotherhood Edytowane 18 listopada 201014 l przez TheBesTia
Opublikowano 18 listopada 201014 l gears of war zakończony (insane) teraz pora na gow2 i w przerwach forza 3 (z kierownicą jest świetna ) i powoli lecą zaległości w exach może za 2 lata zacznę kupować nówki na premierę tyle tego jest Edytowane 18 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 19 listopada 201014 l Zaliczam gry których z różnych powodów nie udało mi się ukończyć. W chwili obecnej Bioshock z przerwami na trzecią forzę. Potem Alan i Mass Effect.
Opublikowano 20 listopada 201014 l Darksiders pękło po 19 godzinach. Teraz dokończę w końcu Bayonettę i Tales of Vesperia
Opublikowano 20 listopada 201014 l Black Ops, a w od wczoraj NFS: HP. Wcześniej Call of Duty: MW2 i NFS: Most Wanted :-) Nowy zestaw chyba też długo pociągnie bo na horyzoncie nic ciekawego nie widać no może oprócz BuletStorma
Opublikowano 21 listopada 201014 l Dance Central. Gra mnie zniechęciła na początku nadmiarem ruchów do zapamiętania. Jednak po kilku godzinach treningu wciąga mocno i ma się ogromną frajdę z tańczenia. Na dobrą sprawę, to jest to pierwsza gra taneczna, gdzie się naprawdę tańczy i nie da się oszukiwać. DDR to stepowanie po wielkim krzyżaku. Kinect miał być zabawką dla mojej dziewczyny, a to ja gram w to po kilka godzin dziennie. Kinect Adventures zaliczyłem na 1000 w trzy podejścia.
Opublikowano 22 listopada 201014 l gears1,2 ogarnięte(czekam z niecierpliwością na 3!), forza 3 również(ale dalej się w multi ścigam ), teraz czas na Alana a potem seria Halo Edytowane 22 listopada 201014 l przez xzdunx
Opublikowano 22 listopada 201014 l BC2 multi ... jako główny szpil Czekam na Castlevanie :LoS , w kolejce czeka Halo:Reach którego nie mam czasu zacząć + ODST.
Opublikowano 22 listopada 201014 l Quake 4 i Need for Speed Undercover . a w kolejce dokonczenie castlevanii , jeszcze raz fallout nv i kilka jeszcze gier Edytowane 22 listopada 201014 l przez Usagi
Opublikowano 23 listopada 201014 l Przypadkowo znalazłem w domu Dead Space, a swego czasu już się pogodziłem z faktem że gdzieś wsiąkł i pewnie znajdę go dopiero przy przeprowadzce. Włączyłem z braku innych gier na pokładzie i o ile kiedyś mnie odepchnął i powędrował w zapomnienie to teraz wydaje mi się że zasługuje na drugą szansę. (no i przez niecałą godzinę podskoczyłem ze strachu więcej razy niz podczas całego Alana Wake'a)
Opublikowano 30 listopada 201014 l Pogrywam ostro od prawie 2 tyg w BC2 na multi i pewnie tak jeszcze pogram do nowego roku W przerwach pyknę ODST w Co-op ,na Reach brak czasu .Czekam na ostatni zakup Castlevanie ..... która pewnie trafi na półkę bo nie bedzie czasu oderwać się od BC2
Opublikowano 5 grudnia 201014 l od wczoraj szpilam w polska produkcję Nail'd . Grafika bardzo ok jak dla mnie , prędkość też ,ost też daje rady, 8/10 grze bym dał . trzeba grać na hardzie bo latwa bardzo jest na medium . Kolejna Dobra Polska Gra ! Oraz kończe Castlevanie która też jest smakowita . W kolejce na święta Assasin 2 i Darksiders czekają
Opublikowano 5 grudnia 201014 l od dzisiaj zaczynam dirt 1 w kolejce czeka czesc 2, i multi black ops
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Two Worlds 2 - na takiego RPG czekałem, progres w stosunku do 1ki jest niewyobrażalny ! Po rozczarowaniu w postaci Fable 3 (po genialnej 1ce i 2 ce) teraz mega pozytywne zaskoczenie w postaci TW2 - POLECAM
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Odświeżam GoW I, później być może dwójka. Pogrywam również od czasu do czasu w Dante's Inferno.