Gość Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Pogrywam w Tekken Tag Tournament 2 jak akurat mam luźną godzinkę Same here Cytuj
hooki 194 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Właśnie dostałem przesyłkę z Dark Souls, dzisiaj albo z początkiem weekendu się biore. Cytuj
bartiz 1 617 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 PES2013 i dzisiaj maja Borderlandsy 2 dojsc Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 PES 2013 i Borderlands 2 na splicie, ktore przyszly dzisiaj rano. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 Po krótkiej odskoczni w postaci Blood Stone, zacząłem FFXIII-2. Póki co pierwsze 2h i jestem pod dużym wrażeniem. Na dniach jeszcze przyjdzie Blue Dragon, ale dwóch jRPGów na raz nie pociągnę Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 23 września 2012 Opublikowano 23 września 2012 oczywiscie Borderlands 2, byłem w piatek po swoja kopie w tesco i ledwo dorwałem ostatnie pudełko. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Ogrywania zaległości ciąg dalszy: Crysis 2. Następne w kolejce Forza4 i Halo: Reach Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 U mnie tak samo ogrywanie zaległości - Rayman Origins i Deus Ex: Human Revolution. Najgorsze, że tych zaległości na półce leży z 10 pozycji, a w przeciągu miesiąca prawdopodobnie dojdzie dużo nowości 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Kończę Assasin's Creed II i od razu ładuję do czytnika Brotherhood, po dwojce zero znużenia i niesamowita chęć kontynuacji historii. Ubi ciągle uczy się na błędach, za co olbrzymi plus dla nich. Pytanko, animowaną historię Ezio można obajrzeć przed Brotherhood i Revelations? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Chodzi ci o Assassins Creed Embers? To nie,lepiej obejrzec po ukończeniu Brotherhooda i Revelations Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Kończę Assasin's Creed II i od razu ładuję do czytnika Brotherhood, po dwojce zero znużenia i niesamowita chęć kontynuacji historii. Ubi ciągle uczy się na błędach, za co olbrzymi plus dla nich. Do ci gwarantuje ze po Brotherhood bedziesz mega znużony i rozczarowany ... mogli sobie darować tą część naprawdę . Dorwałem Borderlands 2 i nie jest źle szkoda ze czasu na grę bardzo mało 1 Cytuj
Yuhas 8 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Kończę Assasin's Creed II i od razu ładuję do czytnika Brotherhood, po dwojce zero znużenia i niesamowita chęć kontynuacji historii. Ubi ciągle uczy się na błędach, za co olbrzymi plus dla nich. Do ci gwarantuje ze po Brotherhood bedziesz mega znużony i rozczarowany ... mogli sobie darować tą część naprawdę . Brotherhood ma bardzo fajne multi, zwlaszcza jesli masz znajomych do grania;) Natomiast fabuła dużo gorsza niż ac2 Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 Kończę w kóncu Wiedźmina i RDR 60%.w tym drugim tytule jak gram z dysku to dźwięk mi się traci po paru min grania, granie z płyty w grę Rockstar na tym ich silniku= doczytywanie textrur Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 października 2012 Opublikowano 16 października 2012 no to cos masz z(pipi)ane, u mnie smiga wszystko elegancko, sprobuj wyczyscic chache w oczekiwaniu na halo 4 zabieram sie za ponowne skonczenie max payne 3 tym razem na old schoolu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 października 2012 Opublikowano 17 października 2012 (edytowane) U mnie tak samo ogrywanie zaległości - Rayman Origins i Deus Ex: Human Revolution. Najgorsze, że tych zaległości na półce leży z 10 pozycji, a w przeciągu miesiąca prawdopodobnie dojdzie dużo nowości Doszło jeszcze X-Com: Enemy Unknown. Edytowane 17 października 2012 przez DonSterydo Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Dopadła mnie trochę klęska urodzaju, tak to jest, jak się na raz dorwie kilka długo wyczekiwanych gier . Biłem się w myślach, za co się zabrać: Mass Effect czy Fallout 3. Padło chyba na to drugie. Po drodze przegryzam sobie jeszcze Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi (bardzo filmowa, ale system walki jest cholernie płytki. Wszystko wygląda dużo bardziej widowiskowo niż w BT3 na PS3, ale mamy malutką swobodę podczas walki, w przeciwieńśtwie właśnie do BT3, gdzie jeśli mieliśmy zdolności i kreatywność, to mogliśmy kleić walki niczym z anime) oraz PES 2013. KONAMI chyba pierwszy raz od początku generacji zaserwowało prawdziwie next-genowego PES-a i w tym roku nie jestem w stanie już napisać, że "jak zwykle FIFA zarządziła", jak to robiłem od 2009 roku . Cytuj
Bzduras 12 566 Opublikowano 20 października 2012 Opublikowano 20 października 2012 Obecnie staram się ogarnąć C&C: Red Alert 3. Jak na RTSowego laika przystało idzie mi kiepsko, gra jest cholernie rozbudowana i zagmatwana niczym ślimak na karuzeli, ale powoli się wczuwam. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Ogrywania zaległości ciąg dalszy: Crysis 2. Następne w kolejce Forza4 i Halo: Reach zmiana planów, teraz leci L.A. Noire, oraz NFS: Shift 2 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 października 2012 Opublikowano 28 października 2012 Koncze Halo: Reach (zostaly mi 3 misje) i Forza Horizon Cytuj
joseph 1 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Dishonored na razie numer 1, max payne czeka na swoja kolej ale po swietach dojdzie fifa 13 wiec max poczeka.. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 1 listopada 2012 Opublikowano 1 listopada 2012 Każda wolna chwila ( za wiele ich nie ma ) Borderlands 2 świetna gierka przechodzę po raz drugi i cieszy jeszcze bardziej niż za pierwszym przejściem . W planach Darksiders 2 /BO2 ale to może na święta Cytuj
canuks 63 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Sleeping Dogs ... zan(pipi)ista gierka z bardzo fajnym klimacikiem .... takie GTA w HongKongu ...mam nadzieję ze gra nie znudzi tak jak GTA IV . W kolejce Darksiders 2 czeka ... no i dzisiaj powinien dojść do mnie jeszcze Dead Islands Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 Le Mass Effect 3: Omega, le Hitman: Absolution Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 30 listopada 2012 Opublikowano 30 listopada 2012 manhunt, gta4, xcom i nfs most wanted. ten nfs totalnie burnoutowy. w sumie to nie zadna niespodzianka ale wydaje mi sie, ze przy hot pursuit od criterona nie bylo az tak ostro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi