Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

Featured Replies

Opublikowano

Ponownie Forza Horizon - miodek wylewa się z ekranu hektolitrami :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 183,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałam w "Tomb Raider", nawet mnie wciągnęło,a tak nawiasem mówiąc, grywacie tylko w gry darmowe,czy płatne? te ostatnie są ciekawsze - wiadomo,  a jeśli przyjdzie Wam  płacić za grę, czy gry

• Assassin's Creed's Revelations nuda i powtarzalność wręcz wylewa się z tej gry, dodatkowo całkowite zbędne ficzery w stylu tworzenia bomb (komu to potrzebne?) i najgorzej wykonanym tower defence w his

• Właśnie skończyłem  Brothers: A Tale of Two Sons, piękna, baśniowa przygoda - gra inna od wszytskiego w co grałem, mimo swoich minusów (proste i powtarzające się zagadki, czasami problemy z kamerą) po

Opublikowano

Ja ostatnimi czasy pocinam w Hitman: Rozgrzeszenie oraz Rayman: Legends. Polecam obydwie produkcje, kupa zabawy. :)

Opublikowano

SplinterCell Blacklist jesli ktos lubi sie skradac w ciemnosciach i planowac kazdy ruch, ja bardziej wole ogrywany wlasnie Saints row 4

Opublikowano

Dragon's Dogma na zmianę z Rayman Legends .Zaskakująco dobrze się uzupełniają ;D 

Opublikowano

Skończyłem Wieśka 2 teraz zabrałem się za Lost Planet 3 całkiem niezła pozycja :)

Opublikowano

Po niestety nieudanych próbach wczucia się w klimat Fable 2 (nie zrozumcie mnie źle, gra jest ok i w ogóle) wpadł na tackę Dead Space 2 - pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne.

Opublikowano

Borderlands bo...bo nie ma alternatywy dla Borderlands 2 prócz Rage, ale jakoś mnie do tej ostatniej nie ciągnie. Jeszcze zdążę.

Opublikowano

Pierwszy kontakt z fight nightem champion w xbl i zbieram ładny w.p.ierdol

Edytowane przez Hide999

Opublikowano

Sleeping Dogs i AC brotherhood. Jakoś nie mogę się przekonać do tej gry mimo, że uwielbiam gry w stylu GTA. Chyba za dużo bijatyki a za mało strzelania. I poziom wykonania gry. W porównaniu do GTA IV to film klasy B. Ale może wymęczę tą grę do premiery GOTG.

Opublikowano

Diabolo tszy - myślałem nad pełną wersją, po ograniu dema na pewno nie kupię.

A gram aktualnie w jedyną i słuszną kompilację GOTG: Orange Box, aktualnie Portal na tapecie.

Opublikowano

dawaj hipek gtaV ;)

Opublikowano

Diablo 3 i powolutku LEGO Star Wars: The Complete Saga.

Opublikowano

Może jesteś chetny na jakąś kooperację w Diablo III, gra własnie przyszła i po 23 mogę śmiało atakować na te dwie godzinki w tym tygodniu. Chyba że sa jeszcze jacys chętni pozabijac troszkę potworów.

Opublikowano

Może jesteś chetny na jakąś kooperację w Diablo III, gra własnie przyszła i po 23 mogę śmiało atakować na te dwie godzinki w tym tygodniu. Chyba że sa jeszcze jacys chętni pozabijac troszkę potworów.

Gram bardzo nieregularnie dlatego ciężko by było cokolwiek ustalić.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wróciłem do Tomb Raider, muszę przyznać, że Crystal Dynamics nieźle wyszła ta przygodówka :)