Opublikowano 27 sierpnia 201311 l Orange Box od czasu do czasu, chyba Fable 2 w końcu odpalę, czegoś lekkiego potrzebuję.
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Ja ostatnimi czasy pocinam w Hitman: Rozgrzeszenie oraz Rayman: Legends. Polecam obydwie produkcje, kupa zabawy.
Opublikowano 1 września 201311 l SplinterCell Blacklist jesli ktos lubi sie skradac w ciemnosciach i planowac kazdy ruch, ja bardziej wole ogrywany wlasnie Saints row 4
Opublikowano 5 września 201311 l Dragon's Dogma na zmianę z Rayman Legends .Zaskakująco dobrze się uzupełniają ;D
Opublikowano 5 września 201311 l 4 ostatatnie rozdzialy w Max Payne 3 i chyba zdążę jeszcze przejśc B: Infinite przed GTA V
Opublikowano 9 września 201311 l Skończyłem Wieśka 2 teraz zabrałem się za Lost Planet 3 całkiem niezła pozycja
Opublikowano 9 września 201311 l Po niestety nieudanych próbach wczucia się w klimat Fable 2 (nie zrozumcie mnie źle, gra jest ok i w ogóle) wpadł na tackę Dead Space 2 - pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne.
Opublikowano 9 września 201311 l Borderlands bo...bo nie ma alternatywy dla Borderlands 2 prócz Rage, ale jakoś mnie do tej ostatniej nie ciągnie. Jeszcze zdążę.
Opublikowano 10 września 201311 l Pierwszy kontakt z fight nightem champion w xbl i zbieram ładny w.p.ierdol Edytowane 10 września 201311 l przez Hide999
Opublikowano 10 września 201311 l Sleeping Dogs i AC brotherhood. Jakoś nie mogę się przekonać do tej gry mimo, że uwielbiam gry w stylu GTA. Chyba za dużo bijatyki a za mało strzelania. I poziom wykonania gry. W porównaniu do GTA IV to film klasy B. Ale może wymęczę tą grę do premiery GOTG.
Opublikowano 18 września 201311 l Diabolo tszy - myślałem nad pełną wersją, po ograniu dema na pewno nie kupię. A gram aktualnie w jedyną i słuszną kompilację GOTG: Orange Box, aktualnie Portal na tapecie.
Opublikowano 18 września 201311 l oczywiście, że w gieteapięć ... Edytowane 18 września 201311 l przez milekp
Opublikowano 25 września 201311 l Diablo 3 i powolutku LEGO Star Wars: The Complete Saga. Może jesteś chetny na jakąś kooperację w Diablo III, gra własnie przyszła i po 23 mogę śmiało atakować na te dwie godzinki w tym tygodniu. Chyba że sa jeszcze jacys chętni pozabijac troszkę potworów.
Opublikowano 26 września 201311 l Diablo 3 i powolutku LEGO Star Wars: The Complete Saga. Może jesteś chetny na jakąś kooperację w Diablo III, gra własnie przyszła i po 23 mogę śmiało atakować na te dwie godzinki w tym tygodniu. Chyba że sa jeszcze jacys chętni pozabijac troszkę potworów. Gram bardzo nieregularnie dlatego ciężko by było cokolwiek ustalić.
Opublikowano 15 października 201311 l Głównie Dishonored, kończę Blacklist i Crisis 2 (żeby wymienić)
Opublikowano 15 października 201311 l Wróciłem do Tomb Raider, muszę przyznać, że Crystal Dynamics nieźle wyszła ta przygodówka