Skocz do zawartości

W co teraz grasz?

BartIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dark souls, ale po dwóch długich wieczorach chyba mam już dość. Gra faktycznie jest dość specyficzna, mnie już męczy to ciagłe grindowanie.

Grindowanie? W Dark Souls? Spróbuj iść w innym kierunku niż poszedłeś, bo chyba zrobiłeś jeden z podstawowych błędów. Przez całe pierwsze przejście gry ani razu nie grindowałem (oprócz może materiałów do craftingu pod koniec gry).

Opublikowano (edytowane)

Wypróbowałem już wszystkie kierunki, na cmentarz jestem jeszcze za słaby, na górze czeka na mnie smok, rycerzy omijam szerokim łukiem, pomysły mi się skończyły.

Dzisiaj sprawdzę jeszcze raz cmentarz.

Edytowane przez Andreal
Opublikowano

Wypróbowałem już wszystkie kierunki, na cmentarz jestem jeszcze za słaby, na górze czeka na mnie smok, rycerzy omijam szerokim łukiem, pomysły mi się skończyły.

Idź na górę, ze smokiem nie musisz walczyć możesz go ominąć. Choć każdemu polecam granie bez pomocy, to zapraszam do tematu w kąciku rpg gdybyś miał stracić nadzieję. :) Lore Dark Souls zresztą na tym polega, albo przechodzisz grę, albo przegrywasz i stajesz się hollowed (czyli wyciągasz płytę z grą i nie wracasz do niej).

Opublikowano

Idź na górę, ze smokiem nie musisz walczyć możesz go ominąć. Choć każdemu polecam granie bez pomocy, to zapraszam do tematu w kąciku rpg gdybyś miał stracić nadzieję. :) Lore Dark Souls zresztą na tym polega, albo przechodzisz grę, albo przegrywasz i stajesz się hollowed (czyli wyciągasz płytę z grą i nie wracasz do niej).

Przeszedłem dalej, ale to nie jest gra na moje nerwy i przede wszystkim zbyt małą ilość czasu, zawieszam zabawę...

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja obecnie przechodzę Catherine, bardzo wciągająca i wywołuje silne emocje :D Ostatnio trochę jeszcze pogrywałem w Pool Nation - świetny bilard :)

Opublikowano (edytowane)

Ja gram w same suchary - F.E.A.R i Risen XD. W kolejce jeszcze czeka Dishonored z cebula with gold.

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Przeszedłem dalej, ale to nie jest gra na moje nerwy i przede wszystkim zbyt małą ilość czasu, zawieszam zabawę...

Jestem chyba masochistą, gram dalej...

Graj stary a pokochasz to :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo leżącego na półce Destiny, zakupionego razem z Dragon's Dogma DA gram w tą drugą pozycję, zupełnie nie mogąc się od niej oderwać. Zawsze myślałem, że to zwykły średniak... okazuje się, że pochłonął mnie bardziej niż wyczekiwany przez cały internet tytuł od Bungie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ostatnio nabijałem do oporu Horizon i przechodzę zaległe Spartan Ops w Halo 4. Na tapecie dodatkowo Valiant Hearts :)

Opublikowano

Witam wszystkich :) Pare dni temu ukonczylem w 100% Forze Horizon. Co za giera! Juz sie doczekac 'Dwojki' nie moge choc zastanawiam sie (glownie dla tej gry) nad zakupem XO bo na 360tke bedzie dosyc spora roznica. Obecnie wrocilem do Gears of War Judgement a pozniej mam nadzieje, ze uda mi sie wkrecic w Watch Dogs.

Opublikowano

Brat kupił kiedyś Battlefielda 1943. Miałem akurat chęć na tego typu grę i ściągnąłem. O rany julek. Nie spodziewałem się, że arcade za kilkanascie pln (?) może dać tule funu. Jeszcze większe zdziwienie, że wciąż jest sporo chętnych do strselania (gra z 2009!). Mapy raptem 3 ale jest fajnie chociaż czasem samoloty ostro wkurzają :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...