Axels 0 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Witam mam roblem z calakiem w Bioshocku nie wiem co musze robic na ach Fully research np. Leadhead Splicer co trzeba zrobic ? Cytuj
Axels 0 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 (edytowane) Aha robilem duzo i nic nie bylo ale teraz juz wiem o co chodzi dzieki Edytowane 14 września 2009 przez Axels Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 Sa poradniki - wystarczy poszukasz na onlinecenter.pl czy x360a.org Cytuj
Leatherface 0 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Siemanko mam problem z jednym osiągnięciem w Bioshocku a nie chciałem zakładac nowego tematu.Chodzi mi o ukryte osiągnięcie Brass Balls czyli ukonczyc grę na najwyższym poziomie trudności bez vita chamber.Szukałem po necie i wyszło że należy sciągnąc darmowe DLC Ryan Industries Plasmids and Gene Tonics i wyłączyc opcje odradzania w vita chamber.Chciałem ściągnąc ale go nie ma i teraz nie wiem czy to może polski live jest nie kompletny z tymi starszymi grami czy jak ? Może wystarczy że przejdę grę ładując sejwa za każdym razem jak zginę (tam gdzie czytałem na ten temat opinie były podzielone). Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Załóż darmowe konto np na UK, ściągnij ten dodatek, graj na swoim koncie i koniecznie na początku gry w opcjach wyłącz te Vity. Wtedy wpadnie, inaczej raczej nie da rady. Ja mam właśnie w taki sposób jak napisałem calaka. Cytuj
Leatherface 0 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) Faktycznie nie pomyślałem o założeniu nowego konta na UK.Wielkie dzięki Edytowane 30 kwietnia 2011 przez Leatherface Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi