solo/ng 4 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 (edytowane) Jak co roku na Prezentacjach Dzierzoniowskich bedzie u nas dodatkowo mini turniej tekkena. turniej odbedzie sie w niedziele,godzina 13ta (planowany koniec ok. 19:00). Jest to mniejszy turniej, dlatego bardziej polecany dla lokalnych osob (bo niedziela, wiec z dojazdami wiadome itd) , takze dla tych info. Zasady: - bez grup, lecimy drabinką od razu - pierwsza runda BO3, pozniej BO5, final BO9. Stanowiska: - 2 stanowiska Jedyne ograniczenie: - max startujacych 32 lub 64 - to bedzie na dniach ustalone (aby sie czasowo zmiescic) W sobote mozna przyjsc na freeplaye, beda dostepne 1-2 stanowiska do T5:DR (i byc moze SF IV) Nagrody: Beda; ) Za 1sze miejsce odwtarzacz mp3/telefon komorkowy, za kolejne inne gazdety. Wiekszy - planujemy (w koncu po 3 latach przerwy ; o) zrobic po nowym roku (gdyz grudzien - Tekken ART w Łodzi!: ) Zapisac sie mozna osobiscie przed turniejem (w sobote lub niedziele do 12:30- o ile beda miejsca) lub na email: skanka (maupa) icomp.pl podajac w temacie "turniej tekken" i w mejlu swoja xywke , imie i nazwisko. tyle; o. Edytowane 15 września 2009 przez solo/ng Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 A jak będą 64 osoby to też bez grup? Trochę hardcore Cytuj
>BeneK< 0 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Może też sie zjawie:P Velur a turniej jest za tydzień wpadnij na POTIONY:D;p Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 kurrde a ja sobie już wolne na ten tydzień załatwiłem:P ALE K U R W A BĘDE T Ę P E C H U J E N A P I E R D A L A M Y !!!!!!!!!!!!! Cytuj
szyper 0 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Turniej jest tylko w niedzielę, więc mógłbym ewentualnie przyjść tylko w niedzielę? Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Załóżmy,że jakimś cudem będzie te ok 32 osoby(a będzie max 20) to na 2 stanowiska i tak hardkor jeżeli chodzi o kolejkę do grania maksymalny. Ale i tak wpadnę zestresować się i przegrać z pierwszym lepszym,który zna command list bo mam blisko,a uczelnia i praca w ten dzień są w tym przypadku na niższych miejscach podium. Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Nie moge sie doczekac Darus Twojego ataku paniki jak bedziesz gral Cytuj
Di 839 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 1. Gajda 2. Punisher 3. Kiełbasa 4. Tundra Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 A gdzie jest Velur no gdzie jest on? no gdzie on jest żadziak Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Może jeszcze pod stołem ;] Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 (edytowane) Nareszcie!!! Mamy najlepszego Kaza w polsce xD brawo Gajda, zawsze wiedziałem że się ukrywasz z kazem Czuję się w obowiązku wytłumaczyć kolegę z Teamu. Tomek nie zajął 1wszego miejsca od długiego czasu bo nie gra swoją postacią. Zaprawdę powiadam wam że z jego mainem nikt nie miał by szans. Velu od teraz będzie grał już tylko Baekiem xD ...żadziak... Edytowane 28 września 2009 przez Keii Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 Nareszcie!!! Mamy najlepszego Kaza w polsce xD brawo Gajda, zawsze wiedziałem że się ukrywasz z kazem Zdecydowanie.W dodatku jasnowidza. Z drugiej strony może to ja byłem taki przewidywalny i nie zblokowałem ani jednego kazowego sweep bang!... Kiedy kucałem ZAWSZE dostawałem mida... Od siebie dodam,że zagrałem w końcu bez takiej paniki jak na ostatnich turniejach-to mój osobisty sukces- dużo rzutów ,lowy ogólnie trochę chamstwa i w miarę trzeźwa gra-mam nadzieję,że idzie ku lepszemu. Szacun dla Gajdy-true skill no i wywalony exp ale w dalszym ciągu nie mogę dojść dlaczego tyle razy kucnąłeś mi pod rzutami i ws 1,2 na juggla czyżbyś słuchał to co podpowiadali mi Tundra i Frizen? ...Chyba za dużo czasu przebywałeś w kucaku ,a ja tego nie rozkminiłem-rewanżyk już w tk6 Podziękowania dla Sola za zorganizowanie tego mini tura i dla całej reszty. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 A gdzie jest Velur no gdzie jest on? no gdzie on jest żadziak Nareszcie!!! Mamy najlepszego Kaza w polsce xD brawo Gajda, zawsze wiedziałem że się ukrywasz z kazem :PCzuję się w obowiązku wytłumaczyć kolegę z Teamu. Tomek nie zajął 1wszego miejsca od długiego czasu bo nie gra swoją postacią. Zaprawdę powiadam wam że z jego mainem nikt nie miał by szans.Velu od teraz będzie grał już tylko Baekiem xD...żadziak... Dobra...słuchać no mnie chłoptasie... Pomine to że był zauważalny LAG(ale dało sie grać) bo graliśmy na LCD i to że połowe walk grałem bez głosu bo to mieli wszyscy , pomine to że nie wychodziły dash-punche...wogóle to że Demon coś w drabince przegranych pomieszał i walczyłem więcej walk niż inni( i tak przysyłał osoby do "ogrania") pomine też to że jedna osoba w walce turniejowej dostała odemnie 3 perfecty z żędu a druga cztery i to już w połowie drabinki przegranych....pomine to że grałem na turnieju kazem, ganryu,jinem, xiayou,dj i randomem...pomine też to że u nevana w wrocku bez lagów wybijałem oskara wielokrotnie ch d/f+2 ewgf w walce ALE WKÓR...WIA MNIE TAKIE BIADOLENIE że-uważacie że jestem bez formy?? WYZYWAM KAŻDEGO ŁODZIANINA KTÓRY UWAŻA ŻE JESTEM BEZ FORMY NA MM o 30 ZŁ PRZEGRANY ZASILA NASZĄ SWINIE A KASA IDZIE NA SITO DO KOSZULEK.... TO JAK ZIOMKI???DALEJ UWAŻACIE ŻE JESTEM BEZ FORMY??JUNIOR DAWAJ ZAGRAJ O TO 30ZŁ SKORO TAK SIE DRZESZ!!DANTE TY AKURAT CHOCIAŻ SAM POTRAFISZ GRAĆ, MOŻE TY ZAGRASZ O 30ZŁ??KTO ZASILI SKARBONKE?? GRAMY W NIEDZIELE JAK WPADNIE GAJDA Cytuj
szyper 0 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Ojej, takie rzeczy może byście pisali sobie na pierdu pierdu, co? Bo chyba spoza Łodzi to tylko konia na Helu to interesuję Cytuj
tokis 0 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Co racja, to racja! Warna mu! :biggrin: Edytowane 29 września 2009 przez tokis Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 30 września 2009 Autor Opublikowano 30 września 2009 (edytowane) Bez zapinek ; ) Pogralem kilka gier z Pun/Fri i w sumie lag byl malutki (niektorzy mowili, ze nie odczuwaja w ogole). Anyway - ja nie o tym, fotki: http://icomp.pl/index.php?action=news&typ=_newsy&id=402 http://icomp.pl/index.php?action=news&typ=_newsy&id=403 Niektorzy zalapali sie tez na kamereTV Sudety i TVP5 (jedna z walk bliska finalu to koles z TVP5 z minute nagrywalna przemian ekran/twarze graczy; o ). Henio nagrywal czesc walk, niebawem wrzuce, tylko zgram od niego. Chcialbym pogratulowac zwyciezcom (jak Punisher pisal, w koncu bez nerwowki, final ciekawy , z wynikiem 5:3 dla Gajdy) oraz dzienx wszystkim za przybycie. Edytowane 30 września 2009 przez solo/ng Cytuj
Keii 0 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Gratzy dla podium, but dla szypera i MM przyjete dla Vela. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Solo niezła biba jak widze po zdjęciach ;] Ty to wszystko organizowałeś ? Szacun Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 2 października 2009 Opublikowano 2 października 2009 Gratzy Dla podiumowiczów Kiedy będą walki ;d;d;d? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi