sivertone 0 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Jak Wam sie wkręca wskakiwanie na murki w Hardcore Mode? Nie za łatwo...he Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Opublikowano 17 kwietnia 2010 No właśnie też to zauważyłem. O wiele prościej trafić na poręcz niż na murek co mnie dziwi. Dzisiaj z pół godziny próbowałem na pierwszej poręczy ze schodów zrobić nollie na overcrooksa a na następnej 360 flip na 5-0 w jednej linii. To jest zabawa Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 17 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 kwietnia 2010 (edytowane) Ochotę ponownie kieruję w stronę Skejta tym razem trójki po singlu w dwójce myślałem że jestem naprawdę w tym dobry, a tu zonk multi rozczarowało i zniechęciło mnie totalnie gdy ujrzałem kolesia kręcącego takie tricki że bania nie mała, mało tego lądując za każdym razem na manualu WTF ? Jakim cudem ??? To jest nie wykonalne, rozumiem 2,3 razy pod rząd ...ale non top !!! Jak on to robił, nie mam zielonego pojęcia . Jakieś wskazówki :potter: ? Edytowane 17 kwietnia 2010 przez Bushisan Cytuj
sivertone 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Nie no, zajawa jest już konkretna na Hardcore Mode. Trochę dzisiaj się wjeździłem i już nie mogę się doczekać pełnej wersji. Pięknie że trzeba ustawiać się do każdego murka, koncentrować żeby dobrze trafić w murek-wielka frajda. Skate 3 rlz !!! Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Jest bardzo dobrze.Podoba mi sie znaczna poprawa animacji,na grafike nawet nie zwracalem uwagi..hardcore to wisenka na torcie,cos na co czekalem(bs bluntslide na poreczy daje ogromna frajde) jestem bardzo pozytywnie nastawiony do pelnej wersji :biggrin: Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 W Neo+ jest już recka - tylko 7/10. Na razie tylko przejrzałem, więc nie wiem dlaczego akurat tyle, ale widziałem jakieś porównanie DLC. Nowe miasto, tricki, stawianie na kooperację - to wszystko miałoby być w DLC? Chyba trochę przesadzili. Jak przeczytam całość to postaram się napisać o co dokładnie chodzi redaktorzynom z Neło. Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Niezależnie od ocen, skate 3 to będzie jedyna gra, którą będę grał przez najbliższe dwa lata. Jakie oceny neo dało poprzednim częściom? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 7 maja 2010 Opublikowano 7 maja 2010 Ok, przeczytałem całą recenzję. Cała sekcja minusów to właściwie rozbudowane "To mogłoby być w DLC". Czuć także z tekstu, że autor nie testował kooperacyjnych aspektów Skate 3. @Czappi: Jedynka dostała 9, a dwójka 7.8 Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Gram już kilka godzin w pełną wersję i jest świetnie. Tworzymy własny team, nagrywamy filmy wedle naszych pomysłów, to samo ze zdjęciami do reklam i bilboardów. Zero ograniczeń. Nie ma sklepu ani pieniędzy, ciuchy i inne rzeczy odblokowujemy wraz z postępem w grze. 1 Cytuj
JPek 0 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Na allegro można wyrwać za 129zł ciekawe ciekawe... http://www.allegro.pl/item1031538847_skate_3_x360_premiera_gaames_w_wa.html Cytuj
miki77 16 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Rzeczywiście bardzo dziwne, ciekawe, czy to jakiś wałek, czy może naprawdę opłaca im się za tyle sprzedawać. Ja tam w każdym razie zamówiłem na Ultimie, mam przynajmniej pewność, że dostanę grę na premierę, a może nawet przed nią. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Mariusz - można grać na splicie czy tylko przez live? Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 fajnie że można zmienic kamerę, na taką a'la tony hawk. choc nie wiem czy nie wyglada to gorzej wtedy, ale raczej na pozytyw. poruszanie sie postacią bez deski jest wygodniejsze, tyle narazie. Cytuj
JPek 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Dzisiaj doładowałem sobie konto na xbl i chciałem wypróbować multi w skate 3 lecz niestety kiedy bym nie dołączył, czy to rano, w południe lub wieczorem to trafiam na ogromnego laga, nie da się grać. Czy wy też to zauważyliście czy może się coś z moim łączem sypie :confused: ? Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 dodaj do friendow to wieczorem pykniemy w demo we wlasnym gronie. Na allegro można wyrwać za 129zł ciekawe ciekawe...http://www.allegro.pl/item1031538847_skate_3_x360_premiera_gaames_w_wa.html Swiat gier (tez wwa) sprzedaje za te sama kwote. kupowalem od nich Skate 2 i mialem juz w srode (odbior osobisty). Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Ja napisałem maila do jednego z tych 'tanich sprzedawców' z pytaniem dlaczego tak tanio mają tego Skate'a, ale nie raczyli odpowiedzieć. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Są jakies miejscowki w stylu tamy ze skate 2? Ogolnie takie niekonwencjonalne podejscie do skejtowania? Miasto jest ciekawsze niz w 2? Cytuj
Gryzek 5 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Nowa część wygląda tak jak poprzednia i tylko ( chyba ) trzy tricki doszły . Ale i tak muszę to kupić Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 No tak. Całkiem nowe miasto, nowi prosi, możliwość tworzenia własnego teamu, rozbudowany edytor skateparków, lepiej przemyślane zadania z robieniem zdjęć i kręceniem filmów nic nie wnoszą do serii Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 kariera w trybie online, poprawione animacje trickow to tylko kosmetyka a grafika? odpowiem anegdota. osoba ktore nie gra wogole, patrzy jak gram w Skate 3. pyta - grasz w Skate? odpowiadam twierdzaco. slysze w odpowiedzi - ale to chyba nie trojka, bo jakas taka biedniejsza grafika. jak widac osoba spoza tematu zauwazyla roznice odrazu. a my? moze mamy juz za bardzo spaczone zmysly Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 grafika jest w sumie blizniacza jak w skate 2. ale miasto jest takie bardziej kolorowe. Ogółem chyba wiele już nie da się wycisnąć z xboxa, a przeciez konsola ma nam sluzyc jeszcze conajmniej 2 lata, to może z najlepszym poczekają do skate 4:) poza tematem, myśle że w tym roku xbox osiagnie max jezeli chodzi o grafe, o ile juz nie osiagnal w pewnych momentach b:bc2, ale co tam ja się znam co do nowych patentów, dla mnie same pozytywy. neo miało wieksze oczekiwania Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 (...) neo miało wieksze oczekiwania recenzent z neo chyba pierwszy raz mial doczynienia z seria Skate jest nieprzecietnym i niepoprawnym ignorantem, tym bardziej, ze jest 'dziennikarzem'. pamieta czasy THPS w jej swietnosci i chyba za bardzo za nimi teskni. ja wiem, ze jestem wielkim fanem serii, wiec napewno jestem nieco zaslepiony w osadach. ale tak ignoranckiej recenzji jak Skate 3 w nowym N+ to dwano nie czytalem. dobrze, ze czytalem w pociagu, bo mialem ochote zjechac autora na ich forum. pozniej mi przeszlo Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Karierę w trybie hardcore już zakończyłem, niestety kilka zadań zostało i nijak nie mogę ich wykonać. Chyba trzeba będzie obniżyć poziom. Kariera skończona ale gram dalej, pora na chillout Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi