Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak Wam sie wkręca wskakiwanie na murki w Hardcore Mode? Nie za łatwo...he

• Odpowiedzi 153
  • Wyświetleń 17,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram już kilka godzin w pełną wersję i jest świetnie. Tworzymy własny team, nagrywamy filmy wedle naszych pomysłów, to samo ze zdjęciami do reklam i bilboardów. Zero ograniczeń. Nie ma sklepu ani pien

Opublikowano

No właśnie też to zauważyłem. O wiele prościej trafić na poręcz niż na murek co mnie dziwi. Dzisiaj z pół godziny próbowałem na pierwszej poręczy ze schodów zrobić nollie na overcrooksa a na następnej 360 flip na 5-0 w jednej linii. To jest zabawa :)

Opublikowano
  • Autor

Ochotę ponownie kieruję w stronę Skejta tym razem trójki po singlu w dwójce myślałem że jestem naprawdę w tym dobry, a tu zonk multi rozczarowało i zniechęciło mnie totalnie gdy ujrzałem kolesia kręcącego takie tricki że bania nie mała, mało tego lądując za każdym razem na manualu :woot: WTF ? Jakim cudem ??? To jest nie wykonalne, rozumiem 2,3 razy pod rząd ...ale non top !!! Jak on to robił, nie mam zielonego pojęcia :sick: .

Jakieś wskazówki :potter: ?

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Nie no, zajawa jest już konkretna na Hardcore Mode. Trochę dzisiaj się wjeździłem i już nie mogę się doczekać pełnej wersji. Pięknie że trzeba ustawiać się do każdego murka, koncentrować żeby dobrze trafić w murek-wielka frajda. Skate 3 rlz !!!

Opublikowano

Jest bardzo dobrze.Podoba mi sie znaczna poprawa animacji,na grafike nawet nie zwracalem uwagi..hardcore to wisenka na torcie,cos na co czekalem(bs bluntslide na poreczy daje ogromna frajde):thumbsup: jestem bardzo pozytywnie nastawiony do pelnej wersji :biggrin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W Neo+ jest już recka - tylko 7/10. Na razie tylko przejrzałem, więc nie wiem dlaczego akurat tyle, ale widziałem jakieś porównanie DLC. Nowe miasto, tricki, stawianie na kooperację - to wszystko miałoby być w DLC? Chyba trochę przesadzili. Jak przeczytam całość to postaram się napisać o co dokładnie chodzi redaktorzynom z Neło.

Opublikowano

Niezależnie od ocen, skate 3 to będzie jedyna gra, którą będę grał przez najbliższe dwa lata. Jakie oceny neo dało poprzednim częściom?

Opublikowano

Ok, przeczytałem całą recenzję. Cała sekcja minusów to właściwie rozbudowane "To mogłoby być w DLC". Czuć także z tekstu, że autor nie testował kooperacyjnych aspektów Skate 3.

@Czappi: Jedynka dostała 9, a dwójka 7.8

Opublikowano

Gram już kilka godzin w pełną wersję i jest świetnie. Tworzymy własny team, nagrywamy filmy wedle naszych pomysłów, to samo ze zdjęciami do reklam i bilboardów. Zero ograniczeń. Nie ma sklepu ani pieniędzy, ciuchy i inne rzeczy odblokowujemy wraz z postępem w grze.

Opublikowano

Rzeczywiście bardzo dziwne, ciekawe, czy to jakiś wałek, czy może naprawdę opłaca im się za tyle sprzedawać. Ja tam w każdym razie zamówiłem na Ultimie, mam przynajmniej pewność, że dostanę grę na premierę, a może nawet przed nią.

Opublikowano

Mariusz - można grać na splicie czy tylko przez live?

Opublikowano

fajnie że można zmienic kamerę, na taką a'la tony hawk. choc nie wiem czy nie wyglada to gorzej wtedy, ale raczej na pozytyw. poruszanie sie postacią bez deski jest wygodniejsze, tyle narazie.

Opublikowano

Dzisiaj doładowałem sobie konto na xbl i chciałem wypróbować multi w skate 3 lecz niestety kiedy bym nie dołączył, czy to rano, w południe lub wieczorem to trafiam na ogromnego laga, nie da się grać. Czy wy też to zauważyliście czy może się coś z moim łączem sypie :confused: ?

Opublikowano

dodaj do friendow to wieczorem pykniemy w demo we wlasnym gronie.

Na allegro można wyrwać za 129zł ciekawe ciekawe...

http://www.allegro.pl/item1031538847_skate_3_x360_premiera_gaames_w_wa.html

Swiat gier (tez wwa) sprzedaje za te sama kwote.

kupowalem od nich Skate 2 i mialem juz w srode (odbior osobisty).

Opublikowano

Ja napisałem maila do jednego z tych 'tanich sprzedawców' z pytaniem dlaczego tak tanio mają tego Skate'a, ale nie raczyli odpowiedzieć.

Opublikowano

Są jakies miejscowki w stylu tamy ze skate 2? Ogolnie takie niekonwencjonalne podejscie do skejtowania? Miasto jest ciekawsze niz w 2?

Opublikowano

Nowa część wygląda tak jak poprzednia i tylko ( chyba ) trzy tricki doszły . Ale i tak muszę to kupić :turned:

Opublikowano

No tak. Całkiem nowe miasto, nowi prosi, możliwość tworzenia własnego teamu, rozbudowany edytor skateparków, lepiej przemyślane zadania z robieniem zdjęć i kręceniem filmów nic nie wnoszą do serii ;)

Opublikowano

kariera w trybie online, poprawione animacje trickow to tylko kosmetyka ;)

a grafika? odpowiem anegdota.

osoba ktore nie gra wogole, patrzy jak gram w Skate 3. pyta - grasz w Skate? odpowiadam twierdzaco. slysze w odpowiedzi - ale to chyba nie trojka, bo jakas taka biedniejsza grafika.

jak widac osoba spoza tematu zauwazyla roznice odrazu. a my? moze mamy juz za bardzo spaczone zmysly ;)

Opublikowano

grafika jest w sumie blizniacza jak w skate 2. ale miasto jest takie bardziej kolorowe. Ogółem chyba wiele już nie da się wycisnąć z xboxa, a przeciez konsola ma nam sluzyc jeszcze conajmniej 2 lata, to może z najlepszym poczekają do skate 4:)

poza tematem, myśle że w tym roku xbox osiagnie max jezeli chodzi o grafe, o ile juz nie osiagnal w pewnych momentach b:bc2, ale co tam ja się znam

co do nowych patentów, dla mnie same pozytywy. neo miało wieksze oczekiwania

Opublikowano

(...) neo miało wieksze oczekiwania

recenzent z neo chyba pierwszy raz mial doczynienia z seria Skate ;)

jest nieprzecietnym i niepoprawnym ignorantem, tym bardziej, ze jest 'dziennikarzem'.

pamieta czasy THPS w jej swietnosci i chyba za bardzo za nimi teskni.

ja wiem, ze jestem wielkim fanem serii, wiec napewno jestem nieco zaslepiony w osadach. ale tak ignoranckiej recenzji jak Skate 3 w nowym N+ to dwano nie czytalem. dobrze, ze czytalem w pociagu, bo mialem ochote zjechac autora na ich forum. pozniej mi przeszlo :)

Opublikowano

Karierę w trybie hardcore już zakończyłem, niestety kilka zadań zostało i nijak nie mogę ich wykonać. Chyba trzeba będzie obniżyć poziom. Kariera skończona ale gram dalej, pora na chillout ;)