Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Tylko bierz pod uwage, ze w revolucie beda prosili o skan jakiegos dokumentu. Jak duzo podrozujesz po europie to mozna rozwazyc ale na 1 dzien ja bym kupil koruny. Z rzeczy czeskich to lentilky, czekolada studencka i kofola. Ale w duzych miastach i je znajdziesz w polsce. Nie bierz jakichs zlotych bazantow, te sa dostepne u nas w lidlu. Na syr smazony bym sie jednak polasil ale na miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 A marihuanina? Chyba legalna w "kawiarniach". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Sa te chinskie zabki z wyrobami z konopi ale ja nie pale to sie nie znam czy to cos dziala i ile warte. Absynt mi sie jeszcze przypomnial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 1 hour ago, Mejm said: Tylko bierz pod uwage, ze w revolucie beda prosili o skan jakiegos dokumentu. Jak duzo podrozujesz po europie to mozna rozwazyc ale na 1 dzien ja bym kupil koruny. Na 1 dzień to bym zakończył temat i zapłacił kartą, ile to będzie, 200 zł z czego kilka zł prowizji? Gotówka tylko żeby jakby co nie mieć problemu w jakimś muzeum czy kupując lody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 OPy czytam was, szukam tej górki z tramwajami na necie, ale dostaje kilak wyników. Co dokładnie wklepać w Google żeby te właściwa dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi