Skocz do zawartości

Enslaved

Jakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ale ta gra zapowiada się bosko.

Kurde tylko żeby była długa i wsiąkam w tą przygodę na maksa. Mix różnych gameplayi z najlepszych gier, mniam.

Typowy tytuł na jesień na deszcz na wieczór ;].

Liczę na Epic story, Epic przygodę. Tylko muszę ograniczyć oglądanie gameplayi.

I cały czas wydaje mi się, że to ex pewnie przez to, że gra wygląda świetnie, zapowiada się na ekstra przygodę a tak właśnie wyglądają exy Sony ;].

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

No ale ta gra zapowiada się bosko.

Kurde tylko żeby była długa i wsiąkam w tą przygodę na maksa. Mix różnych gameplayi z najlepszych gier, mniam.

Typowy tytuł na jesień na deszcz na wieczór ;].

Gierka zapowiada się niesamowicie. Dla mnie to takie soczyste połączenie HS z Uncharted i Jakiem. Nie Ty jeden będziesz miał co robić podczas jesiennych wieczorów :P

Liczę na Epic story, Epic przygodę. Tylko muszę ograniczyć oglądanie gameplayi.

I cały czas wydaje mi się, że to ex pewnie przez to, że gra wygląda świetnie, zapowiada się na ekstra przygodę a tak właśnie wyglądają exy Sony ;].

Dokładnie ;] Ja też liczę na jakąś epicką przygodę. Ta walka z Bossem, którą zarzucił Zwyrol prezentuje się kozacko. Zniszczalność środowiska i skrypty wypadają nieźle :thumbsup:

• Minusik 1
Opublikowano

Miałem już nic więcej nie oglądać ale w końcu to demo no i byłem ciekaw co tak Zwyrola rozwaliło ;].

.... i już wiem, OMG.

AKCJA, SKRYPTY, AKCJA, SKRYPTY, AKCJA, SKRYPTY i do tego PIĘKNA GRAFIKA.

Dobra mnie już mają i bez dema. Jeszcze tylko chcę usłyszeć informację ile trwa gra i biorę na premierę bez dwóch zdań.

Martwi mnie tylko jedna rzecz (oprócz czasu trwania przygody) czemu gameplaye i fotki które pokazują pochodzą z XO.

Czy NT nie powinno być bliżej do Playstation heh. Jestem i będę uczulony już teraz na takie akcje po Mafii 2 i oby przy Enslaved nie zwiastowało to czegoś złego (gorszego portu).

Opublikowano

Ale cut scenka wyraźnie gorszy poziom prezentuje niż te z HS, tak samo moim zdaniem wykonanie postaci. Jednak multiplatforma to multiplatforma.

Ps to jakaś reinkarnacja Nariko ? bo ta typiara jest toczek w toczek jak ona (tylko trochę gorzej wyoknana :)

Opublikowano (edytowane)

Mnie kupili po tym demie, chyba będzie ono do "szerszego użytku"?

Tak.

@Balon

Ale przynajmniej technicznie gra nie wygląda jak bubel ;p Zresztą na cut-scenkach i tak wygląda pięknie w ruchu zresztą też.

Albo na Ps3 wygląda i dlatego puszczają filmiki z klocka ;/

Mam nadzieję, że tyle lat minęło i NT opanowało PS3.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Dla mnie HS technicznie fakt, było słabe, ale za to nadrabiało grafiką i designem, bo ta jak na tamte lata była niszcząca, no i takich emocji (ahh ta gra aktorska), nie zapewniła mi prawie , żadna inna gra na PS3

"This girl, this beautiful girl !!!" :)

Opublikowano

Dla mnie HS technicznie fakt, było słabe, ale za to nadrabiało grafiką i designem, bo ta jak na tamte lata była niszcząca, no i takich emocji (ahh ta gra aktorska), nie zapewniła mi prawie , żadna inna gra na PS3

"This girl, this beautiful girl !!!" :)

Ja wiem, wiem, że dla dużo osób taki właśnie jest HS. Ja niestety zagrałem w niego to znaczy w demo "dopiero" rok temu i ani graficznie nie zrobił na mnie wrażenie. A technicznie odstraszył od sprawdzenie pełnej wersji.

Ale wierzę, że gra jest dobra/bdb w końcu dużo osób o niej się tak wypowiada.

Opublikowano (edytowane)

Słupek klimat, historia i chyba najlepiej zgrane postacie w historii gier video (oczywiście dla mnie, a np na demie tego nie uświadczysz) i chyba najlepsze wykorzystanie sixasisa ever.

Powiem tobie, że demko tez mnie odstraszyło, ale dałem szanse całej wersji i była to dla mnie niezapomniana historia :)

Zalicz HS, jest krótka, dużo czasu nie zabierze, a piękna jak diabli i te "piękne" zakończenie .]

edit: sorry za off topa ale każda wzmianka na temat HS powoduje, że puszczają mi hamulce ;p

Edytowane przez balon1984
  • Plusik 1
Opublikowano

Słupek klimat, historia i chyba najlepiej zgrane postacie w historii gier video (oczywiście dla mnie, a np na demie tego nie uświadczysz) i chyba najlepsze wykorzystanie sixasisa ever.

Powiem tobie, że demko tez mnie odstraszyło, ale dałem szanse całej wersji i była to dla mnie niezapomniana historia :)

Zalicz HS, jest krótka, dużo czasu nie zabierze, a piękna jak diabli i te "piękne" zakończenie .]

edit: sorry za off topa ale każda wzmianka na temat HS powoduje, że puszczają mi hamulce ;p

:thumbsup:

Mam nadzieje że Enslaved dostarczy conajmniej tyle emocji co HS. Narazie widziałem tylko to co jest na PSS i mi wystarczy. Potem demo i pełna wersja.

Opublikowano

AKCJA, SKRYPTY, AKCJA, SKRYPTY, AKCJA, SKRYPTY i do tego PIĘKNA GRAFIKA.

Dokładnie, widać że podpatrzyli Uncharted 2, jednak te akcje dalej robią niesamowite wrażenie, jak szybki wspinaczka przed zderzeniem z budynkiem.

Wersji na PS3 może nie pokazują i tutaj trochę można się niepokoić, bo nawet exclusive Heavenly Sword choć był ładny, to miał częste spadki framerate'u.

Opublikowano (edytowane)

:thumbsup:

Mam nadzieje że Enslaved dostarczy conajmniej tyle emocji co HS. Narazie widziałem tylko to co jest na PSS i mi wystarczy. Potem demo i pełna wersja.

Dokładnie :thumbsup:

Ja już nie mogę się doczekać tej gierki. Po tym ostatnim gameplay'u i ostatnich screenach jestem w 100% przekonany, że ta gra to będzie cichy hicior. Design świata jest po prostu niesamowity. Kurde niech dają mi to demko NOW :P

Edytowane przez sprite
Opublikowano

@Sprite sorry ale co czytam temat gry AAA to jesteś zawsze najbardziej podjarany :),Tak samo byłeś pewny o Mafie 2, nagle czar prysł, radze poczekać do gameplayów z ps3 :)

Opublikowano (edytowane)

@Sprite sorry ale co czytam temat gry AAA to jesteś zawsze najbardziej podjarany :),Tak samo byłeś pewny o Mafie 2, nagle czar prysł, radze poczekać do gameplayów z ps3 :)

Nie do każdej ;]. Teraz tylko 3 gry mnie tak jarają( Bulletstorm, Enslaved i Infamous 2) :)

Co do Mafii to nie tak, że czar prysł. Wiadomo, że się trochę wkur***** na 2k, ale na gierkę i tak czekam. A co do Enslaved to od pierwszych trailerów, screenów i przez ostatnie gameplay'e jestem pewien na bank, że ta gra zarządzi :thumbsup:.

E. Zapomniałem jeszcze dodać LBP 2 ;)

Edytowane przez sprite
  • Minusik 1
Opublikowano

Jak wcześniej sceptycznie podchodziłem do tego tytułu, to po ostatnich trailerach i gameplayach, coraz bardziej ciekawi mnie ten tytuł. Taki mix Uncharted/PoP z domieszką GOW. A takich gier nigdy za wiele. I do tego ten klimat i design świata. Trzeba będzie obadać te demko.

Opublikowano (edytowane)

No na Exy można czekać spokojnie, ale na resztę gier to w przypadku PS3 nauczyłem się czekać z "pokorą".

Od "incydentu" z Mafią 2 jak coś nie tak z multi platformamy to biorę wersje na klocka, czara gorycze się przelała, a przecież nie mogę trzymać tej maszynki (X360), dla 2 eksów na rok. Po coś musi służyć i zacząć spłacać swoją cenę (co ważniejsze i bardziej z.(pipi)ane multiplatformy) .

NT coś czuje zrobi kawał dobrego kodu, oby takiego samego dla dwóch maszynek.

Co śmieszne, czym bardziej X360 jest w tyle o EXY (np Crapdown 2), tym co raz lepiej wychodzi na multiplatformach AAA (RDR, Mafia 2), a jak 2K przywali w hu.ja na NBA 2k11 to się totalnie wzburzę.

Edytowane przez balon1984
  • Plusik 1
Opublikowano

No to zasialiście we mnie stracha choć w sumie tego mam od rana jak uświadomiłem sobie, że ciągle z XO pokazują filmiki/screeny.

Będzie pięknie jak gra będzie zaje.bista tak jak się zapowiada a technicznie na PS3 będzie na poziomie HS - czyli dla mnie niegrywalnym ;/.

Jednak czekam na demo.

Opublikowano

@ Sprite zobaczysz że przytoczysz za jakiś cza (oby nie), moje słowa, że Bulletstorm na PS3 im nie wyjdzie. PcF to chyba ekipa strikte PeCetowa.

Zrobiłem Gearsy na lapku i co ? i ich za(pipi)ista konwersja , ale wątpię, że tak poradzą sobie z PS3 (sorry sceptyk po Mafii 2 i RDR), jeżeli tak to z góry pluje sobie w brodę i przepraszam.

Podobna akcja może być prze Enslaved, bo sorry, ale nie wierzę, że pierw będą robić na PS3 i potem konwertować (nie raz już to słyszeliśmy, vide Mafia 2).

Pierwszy raz taka sytuacja może być przy muliplatformie od Insomaniac, że pierw PS3 potem X360

Opublikowano

Nie wiem bo w DMC od czasów 1-2, na PS2 nie grałem, a FF13 to chyba wiadomo dla czego BD i te klimat.

Po żyjemy zobaczymy, jak to mówił klasy :)