Opublikowano 18 września 201014 l Taa zgadza się skoki są automatyczne, ale w Uncharted jest podobnie. Tam spadamy tylko wtedy gdy skoczymy w złą stronę, jak mamy skoczyć w lewo to nie ma bata żeby skoczyć źle (chyba że skoczymy w prawo/do góry/na dół). Skoków też nie trzeba specjalnie odmierzać, można skakać i pól metra przed skarpą (ba można skoczyć jak już nawet nie ma się z czego wybić). Jedyne co może denerwować to wyszczególnienie elementów do skakania (może w fullu będzie się dało to wyłączyć). System walki będzie ulepszany w miare postępu w grze, tak samo jak w Przygodach Kratosa czy Nariko więc nie ma się o co martwić. Trailer na końcu dema pokazuje dużo fajnych miejscówek i zapowiadają się naprawdę ciekawe walki oraz eksploracja świata. Epic Journey
Opublikowano 18 września 201014 l gdyby U2 stało skokami to byłaby bieda. Ale tam sie strzela- i to za(pipi)isciem sie strzela. Skoki sa dodatkiem, służa by wchłonąć klimat
Opublikowano 18 września 201014 l Czy ta laska za którą biegamy w demówce nie jest troszkę wzorowana na tej pannie? http://www.filmweb.pl/person/Amy+Smart-5958 Chodzi mi szczególnie o mimikę twarzy, kto oglądał z nią filmy wie o co chodzi.
Opublikowano 18 września 201014 l W dniu 18.09.2010 o 07:39, Orson napisał(a): gdyby U2 stało skokami to byłaby bieda. Ale tam sie strzela- i to za(pipi)isciem sie strzela. Skoki sa dodatkiem, służa by wchłonąć klimat Akurat strzelanie wiele od Gearsów się nie różni.
Opublikowano 20 września 201014 l Ja na pewno kupię Enslaved, wrażenia wizualne mnie przede wszystkim przekonują. Mam jednak nadzieję, że opcję "samograj" będzie można wyłączyć na wyższych poziomach trudności, bo w przeciwnym wypadku gra szybko się znudzi
Opublikowano 21 września 201014 l Concept Arty z Enslaved: http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/09/20/enslaved-concept-art-gallery.aspx Po prostu świetnie to wygląda
Opublikowano 21 września 201014 l Musza poprawić dwie rzeczy. Framerate i prace kamery. Szczególnie kamera podczasz nawalania robotow strasznie mnie irytowala. Ustawiala się w taki sposób ze g... było widać. Generalnie gra zapowiada się ciekawie.
Opublikowano 22 września 201014 l Po ograniu dema, wrażenia jak najbardziej pozytywne. Jedyne, co można zarzucić ekipie Ninja Theory to momentami kiepski framerate, szczególnie rzucający się w oczy w cut scenkach. Mam nadzieję, że twórcy zdołają się z tym jeszcze uporać.
Opublikowano 22 września 201014 l Enslaved i Informacje o DLC: http://www.ppe.pl/news-2979-Niespodzianka_bedzie_DLC_dla_Enslaved!.html
Opublikowano 23 września 201014 l Nie wiem czemu grajac w demu przy jednej scence mi sie gra zawiesiła. Ogólna ocena gry, może być chodz PoP mi sie bardziej podobał - kwestia klimatu. Gdyby nie jesienny wysyp gier tzn PSM (wydatek 600zł PSM-starter+move+navi+sport champion+MAG - za miesiąc obsługa mova) i pre order na NFS:HP może bym się i skusił. Zima zapowiada się interesująco. Gdyby gra ukazała się w czerwcu byłby to dla mnie tytuł o którym moge pomyśleć, jednakże teraz w obliczu tylu ciekawych "wysypów" gier, może za rok.
Opublikowano 23 września 201014 l ograłem demo panowie i wiecie co?? takiego szajsu to dawno nie widzialem. Bajkowa grafika z niedopracowanymi reksturami, beznadziejne walki(3 ciosy - WTF?), animacja postaci tez na okropnym poziomie - wielkie GÓWNO!! Mam gdzies tego Enslaved ale boje się że prawdopodobnie te punkowe ćpuny z NT spieprzą nowego DmC - a tego to nie wybacze!! Edytowane 23 września 201014 l przez QTF
Opublikowano 23 września 201014 l Błeee...kolejny ładny samograj. Dziękuje bardzo, może jak będzie za 40 PLN. Dość się nad cel shadingowym PoPem nakląłem.
Opublikowano 23 września 201014 l W dniu 26.07.2010 o 13:35, waldusthecyc napisał(a): W dniu 24.07.2010 o 08:13, PRQc napisał(a): W dniu 24.07.2010 o 00:59, Zwyrodnialec napisał(a): I kolejny gameplay. Pięknie to wygląda. http://www.gametrail...enslaved/702091 CUDO !!! Dla mnie prawdziwy killer! może dla niszy ale gra zapowiada się genialnie. Lokację są śliczne i oryginalne, rewelacyjna grafika i animacja postaci, Jeśli chodzi o voice acting moim zdaniem jest świetny i bardzo pasuje do postaci. Walka wygląda kozacko jest bardzo dynamiczna, ogólnie gra zapowiada bardzo różnorodną rozgrywkę. Enslaved na pewno będzie bardzo intensywny przez całą grę, jedynie martwię się o czasu na skończenie gry o by był dłuższy niż 7h! tak tak wygląda pięknie, ale co z tego jak gameplay wygląda na: kwadrat, kwadrat, kwadrat i blok. kwadrat kwadrat kwadrat i blok. jak będzie więcej przeciwników to kwadraty pewnie poprzecinamy trójkątami i ciupeńkę większą ilością biegania. łuhaaaaaaaaa. przynajmniej pokazany w tym filmiku fragment gry wymagał użyciu jednego przycisku plus dwóch gałek pamiętam jak się zdziwiliście kiedy w lipcu oglądają filmiki zrobiłem c-c-c-c-c-combo breaker zachwytów i powiedziałem, że wygląda lipnie... Poczekam aż się dziś demko ściągnie i obadam, bo narazie to takie suche gadanie z mojej strony
Opublikowano 23 września 201014 l Ładnie wygląda, ciekawy klimat, ale gameplay eh... nigdy więcej nie kupię gry która w 50% lub więcej składa się z elementów platformowych, w których nie da się zginąć i można je robić z zamkniętymi oczami... U2 też wywaliłem na 2 dzień po zakupie właśnie za to <_<
Opublikowano 24 września 201014 l Nowe screeny: http://www.vg247.com/2010/09/24/enslaved-15-minutes-of-720p-video-from-chapter-3-high-res-shots/ Co by nie mówić, to design w tej gierce jest świetny
Opublikowano 27 września 201014 l Jestem ciekaw co Kali o niej myśli Edytowane 27 września 201014 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 września 201014 l http://www.gametrailers.com/video/epic-journey-enslaved/705266 Epic Journey Trailer Fajny trailer szkoda tylko, że granie w Enslaved jest właśnie jak oglądanie trailerów... w obu przypadkach nic nie robimy ;p.
Opublikowano 30 września 201014 l już preorder złożony:) , po extremie recenzji jeszcze bardziej mi się spodobał (koso też coś próbował z heavy rain, a mnie tytuł od quantic/ów najbardziej oczarował w tym roku), po demie jest kupiony a po prostu zacznę grę na hardzie:).
Opublikowano 30 września 201014 l W dniu 30.09.2010 o 15:43, xzdunx napisał(a): już preorder złożony:) , po extremie recenzji jeszcze bardziej mi się spodobał (koso też coś próbował z heavy rain, a mnie tytuł od quantic/ów najbardziej oczarował w tym roku), po demie jest kupiony a po prostu zacznę grę na hardzie:). Ja też łykam od razu, z tą róznicą że bez preordera. Gra spodobała mi się od pierwszego trailera, więc nie ma się nad czym zastanawiać.
Opublikowano 30 września 201014 l Ja właśnie mam dylemat, bo na pewno biorę Move i nie wiem właśnie jak z Enslaved, bo chyba tydzień później wychodzi Castlevania. Chyba jednak poczekam na pierwsze opinie grających, a sam na początek wezmę grę Konami.
Opublikowano 30 września 201014 l Ja już swój egzemplarz zarezerwowałem wraz z PES'em 2011 na Ultima.pl