Square 8 608 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Taa zgadza się skoki są automatyczne, ale w Uncharted jest podobnie. Tam spadamy tylko wtedy gdy skoczymy w złą stronę, jak mamy skoczyć w lewo to nie ma bata żeby skoczyć źle (chyba że skoczymy w prawo/do góry/na dół). Skoków też nie trzeba specjalnie odmierzać, można skakać i pól metra przed skarpą (ba można skoczyć jak już nawet nie ma się z czego wybić). Jedyne co może denerwować to wyszczególnienie elementów do skakania (może w fullu będzie się dało to wyłączyć). System walki będzie ulepszany w miare postępu w grze, tak samo jak w Przygodach Kratosa czy Nariko więc nie ma się o co martwić. Trailer na końcu dema pokazuje dużo fajnych miejscówek i zapowiadają się naprawdę ciekawe walki oraz eksploracja świata. Epic Journey Cytuj
Gość Orson Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 gdyby U2 stało skokami to byłaby bieda. Ale tam sie strzela- i to za(pipi)isciem sie strzela. Skoki sa dodatkiem, służa by wchłonąć klimat Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Czy ta laska za którą biegamy w demówce nie jest troszkę wzorowana na tej pannie? http://www.filmweb.pl/person/Amy+Smart-5958 Chodzi mi szczególnie o mimikę twarzy, kto oglądał z nią filmy wie o co chodzi. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Kocham Amy Smart, dla mnie nr 1 laska z Show - bizu Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 gdyby U2 stało skokami to byłaby bieda. Ale tam sie strzela- i to za(pipi)isciem sie strzela. Skoki sa dodatkiem, służa by wchłonąć klimat Akurat strzelanie wiele od Gearsów się nie różni. Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Ja na pewno kupię Enslaved, wrażenia wizualne mnie przede wszystkim przekonują. Mam jednak nadzieję, że opcję "samograj" będzie można wyłączyć na wyższych poziomach trudności, bo w przeciwnym wypadku gra szybko się znudzi Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Concept Arty z Enslaved: http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/09/20/enslaved-concept-art-gallery.aspx Po prostu świetnie to wygląda Cytuj
mataman 35 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 Musza poprawić dwie rzeczy. Framerate i prace kamery. Szczególnie kamera podczasz nawalania robotow strasznie mnie irytowala. Ustawiala się w taki sposób ze g... było widać. Generalnie gra zapowiada się ciekawie. Cytuj
VergilDH 1 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Po ograniu dema, wrażenia jak najbardziej pozytywne. Jedyne, co można zarzucić ekipie Ninja Theory to momentami kiepski framerate, szczególnie rzucający się w oczy w cut scenkach. Mam nadzieję, że twórcy zdołają się z tym jeszcze uporać. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 22 września 2010 Opublikowano 22 września 2010 Enslaved i Informacje o DLC: http://www.ppe.pl/news-2979-Niespodzianka_bedzie_DLC_dla_Enslaved!.html Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Nie wiem czemu grajac w demu przy jednej scence mi sie gra zawiesiła. Ogólna ocena gry, może być chodz PoP mi sie bardziej podobał - kwestia klimatu. Gdyby nie jesienny wysyp gier tzn PSM (wydatek 600zł PSM-starter+move+navi+sport champion+MAG - za miesiąc obsługa mova) i pre order na NFS:HP może bym się i skusił. Zima zapowiada się interesująco. Gdyby gra ukazała się w czerwcu byłby to dla mnie tytuł o którym moge pomyśleć, jednakże teraz w obliczu tylu ciekawych "wysypów" gier, może za rok. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 (edytowane) ograłem demo panowie i wiecie co?? takiego szajsu to dawno nie widzialem. Bajkowa grafika z niedopracowanymi reksturami, beznadziejne walki(3 ciosy - WTF?), animacja postaci tez na okropnym poziomie - wielkie GÓWNO!! Mam gdzies tego Enslaved ale boje się że prawdopodobnie te punkowe ćpuny z NT spieprzą nowego DmC - a tego to nie wybacze!! Edytowane 23 września 2010 przez QTF 1 Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Błeee...kolejny ładny samograj. Dziękuje bardzo, może jak będzie za 40 PLN. Dość się nad cel shadingowym PoPem nakląłem. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 I kolejny gameplay. Pięknie to wygląda. http://www.gametrail...enslaved/702091 CUDO !!! Dla mnie prawdziwy killer! może dla niszy ale gra zapowiada się genialnie. Lokację są śliczne i oryginalne, rewelacyjna grafika i animacja postaci, Jeśli chodzi o voice acting moim zdaniem jest świetny i bardzo pasuje do postaci. Walka wygląda kozacko jest bardzo dynamiczna, ogólnie gra zapowiada bardzo różnorodną rozgrywkę. Enslaved na pewno będzie bardzo intensywny przez całą grę, jedynie martwię się o czasu na skończenie gry o by był dłuższy niż 7h! tak tak wygląda pięknie, ale co z tego jak gameplay wygląda na: kwadrat, kwadrat, kwadrat i blok. kwadrat kwadrat kwadrat i blok. jak będzie więcej przeciwników to kwadraty pewnie poprzecinamy trójkątami i ciupeńkę większą ilością biegania. łuhaaaaaaaaa. przynajmniej pokazany w tym filmiku fragment gry wymagał użyciu jednego przycisku plus dwóch gałek pamiętam jak się zdziwiliście kiedy w lipcu oglądają filmiki zrobiłem c-c-c-c-c-combo breaker zachwytów i powiedziałem, że wygląda lipnie... Poczekam aż się dziś demko ściągnie i obadam, bo narazie to takie suche gadanie z mojej strony Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 23 września 2010 Opublikowano 23 września 2010 Ładnie wygląda, ciekawy klimat, ale gameplay eh... nigdy więcej nie kupię gry która w 50% lub więcej składa się z elementów platformowych, w których nie da się zginąć i można je robić z zamkniętymi oczami... U2 też wywaliłem na 2 dzień po zakupie właśnie za to <_< Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 24 września 2010 Opublikowano 24 września 2010 Nowe screeny: http://www.vg247.com/2010/09/24/enslaved-15-minutes-of-720p-video-from-chapter-3-high-res-shots/ Co by nie mówić, to design w tej gierce jest świetny Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 (edytowane) Jestem ciekaw co Kali o niej myśli Edytowane 27 września 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Jest fajna dupa w grze, +1 do oceny końcowej. To pewnie myśli Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 No no, całkiem całkiem. Na podium szybko wskakuje Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 http://www.gametrailers.com/video/epic-journey-enslaved/705266 Epic Journey Trailer Fajny trailer szkoda tylko, że granie w Enslaved jest właśnie jak oglądanie trailerów... w obu przypadkach nic nie robimy ;p. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 28 września 2010 Opublikowano 28 września 2010 Za kulisami: http://www.youtube.com/watch?v=_LoO7l-qVC4 Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 już preorder złożony:) , po extremie recenzji jeszcze bardziej mi się spodobał (koso też coś próbował z heavy rain, a mnie tytuł od quantic/ów najbardziej oczarował w tym roku), po demie jest kupiony a po prostu zacznę grę na hardzie:). Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 już preorder złożony:) , po extremie recenzji jeszcze bardziej mi się spodobał (koso też coś próbował z heavy rain, a mnie tytuł od quantic/ów najbardziej oczarował w tym roku), po demie jest kupiony a po prostu zacznę grę na hardzie:). Ja też łykam od razu, z tą róznicą że bez preordera. Gra spodobała mi się od pierwszego trailera, więc nie ma się nad czym zastanawiać. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Ja właśnie mam dylemat, bo na pewno biorę Move i nie wiem właśnie jak z Enslaved, bo chyba tydzień później wychodzi Castlevania. Chyba jednak poczekam na pierwsze opinie grających, a sam na początek wezmę grę Konami. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Ja już swój egzemplarz zarezerwowałem wraz z PES'em 2011 na Ultima.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi