sprite 1 783 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ja się cały czas waham i nie mogę się zdecydować. Z jednej strony bardzo bym chciał, ale z drugiej jakaś nieznajoma siła powstrzymuje mnie od złożenia pre-ordera i radzi jeszcze się wstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Ja też będę miał w okolicach premiery ale wersję na X360 i na 10 dni. Czyli trend ogrywania multiplatform na X360 trwa u mnie w najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojciecham 1 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) Ocena Edge 8/10. No powiem, że mnie to zaskoczyło. Gra zapewne jest dobra, ale przeznaczona bardziej dla niedzielnych graczy. Pomyśle o kupnie jak będzie w okolicach 129pln lub mniej. Edytowane 1 Października 2010 przez wojciecham Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) albo dac w tag -_- link Click! recenzja Polygami ja tam pewnie najpierw kupie Castlevania i zamienie na Enslaved (lub odwrotnie)...czuc tu HS ktore imo jest genialne cos link nie loto...trzeba kopiowac Edytowane 1 Października 2010 przez CoATI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Za jakiś czas jak stanieje, bądź będę miał jakąś grę na wymianę zdecyduję się. Póki co jest w co grać, a hype jest mi obcy. Zbyt casualowa ta giera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Oceny jak na razie gra zbiera bardzo dobre. - Eurogamer ? 8/10 - Now Gamer ? 8.3/10 - GamesRadar ? 8/10 - Joystiq ? 4.5/5 - CVG ? 8.7/10 - IGN ? 8/10 - Destructoid ? 9/10 - 1UP ? B+ - FileFront ? 92/100 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 To tylko Koso taki dziwak co daje grze 7+! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 To samo dał POP, temu z 2008. Mimo wszystko za nisko. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Dokładnie....już chociaż tą 8 mógł dać Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Po ograniu dema jestem skłonny stwierdzić, że gdyby nie Castlevania to teraz wziąłbym Enslaved, Kolejny przykład po Batman: Arkham Asylum jak należy wykorzystać Unreal Engine. Ta laska mocno kojarzy mi się z Nariko. Ninja Theory znowu popisało się mimiką twarzy bohaterów. Bardzo podobał mi się etae na rozlatującym się w locie wahadłowcu. System walki przystępny i tak ma być. Grę na pewno kupię, tylko trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 To tylko Koso taki dziwak co daje grze 7+! CD-ACTION też dało taką ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A szachom dali 10. Kto się sugeruje opinią ludzi, którzy gazetkę sprzedają tylko dlatego, bo są tam dorzucone gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Engarde 1 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 "7+", a "8", to nie jest przecież taka duża różnica, poza tym Koso wystarczająco dobitnie nakreślił czemu taka nota, a nie inna. No i ogólnie bardziej wierzę jego recenzji niż recenzjom jakich anonimów, którzy Nintendogsom wystawiają 11/10. Na gierkę także mam lekkie ciśnienie, ale jednak trochę szkoda tyle kasy na tytuł, któremu daleko do innych hiciorów tego miesiąca i tych, które są już zaraz za zakrętem. Wolę odłożyć te dwie stówki na Mafię, albo nowego Fallout'a, a Enslaved kupi się kiedy osiągnie pułap cenowy, którego jest wart. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 A szachom dali 10. Kto się sugeruje opinią ludzi, którzy gazetkę sprzedają tylko dlatego, bo są tam dorzucone gry. A czy ja napisałem, że ktoś ma się sugerować? Napisałem tylko w ramach ciekawostek. EOT. Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja po zapoznaniu się z demem łykam tą grę!Jeśli chodzi o oceny(nie chodzi mi tylko o PSX Extreme) to od kiedy Mafia 2 i Alan Wake zostały tak niedocenione,to mam je głęboko (tylko żal tych osób które akurat tymi ocenami bardzo się sugerują i z racji tej nie zdecydowały się na zakup tych świetnych tytułów).Żeby była jasność,to dla mnie M2 i AL to gry na 9, moja intuicja mi podpowiada,że na Enslaved też się nie zawiodę! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 (edytowane) W ultimie już wysyłają ;]...szkoda tylko,że ja swój egzemplarz wziąłem razem z PES-em ;] Edytowane 4 Października 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yamamdowna 0 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Demo przeszedlem kilka razy i choć graficznie nie jest super a sterowanie jakieś takie inne niż to do którego przyzwyczail mnie GoW, Enslaved biorę od reki. Byle do wyplaty xD Oj ciezki ten miesiąc będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Za kulisami - Muzyka i Audio: http://www.gametrailers.com/video/behind-the-enslaved/705613 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Po raz kolejny przeszedlem demo i utwierdzilem sie w przekonaniu, ze tego tytulu nie moge odpuscic. Co prawda, nie kupuje go w premiere, tylko jak troche stanieje, powiedzmy do stowki. Jara mnie mimika twarzy bohaterow. Jest niesamowita. Ciekawi mnie chemia miedzy nimi. Jestem przygotowany na to, ze gra bedzie powtarzalna i bardzo latwa do przejscia, ale wyglada przepieknie, krajobrazy robia wrazenie i to wystarczy, by cieszyc sie z Enslaved. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 enslaved dostaje oceny na poziomie 8/10 więc nie wiem co to za oburzenie 8 w PE. Z tego co można poczytać na innych forach to faktycznie zasługuje na 8/10. najczęściej wymieniane wady to: straszny casual gra prowadzi za rączkę (jeszcze gorzej niż w PoP starym), krótka ok.6-7h, zero odkrywania ponieważ przed rozpoczęciem levelu gra nam pokazuje co gdzie jest, wrogowie itd., rozczarowująca fabuła i relacja pomiędzy bohaterami, druga połowa jest znacznie brzydsza, ubogi system walki i tylko 1 broń, małe zróżnicowanie przeciwników, bugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 enslaved dostaje oceny na poziomie 8/10 więc nie wiem co to za oburzenie 8 w PE. Z tego co można poczytać na innych forach to faktycznie zasługuje na 8/10. najczęściej wymieniane wady to: straszny casual gra prowadzi za rączkę (jeszcze gorzej niż w PoP starym), krótka ok.6-7h, zero odkrywania ponieważ przed rozpoczęciem levelu gra nam pokazuje co gdzie jest, wrogowie itd., rozczarowująca fabuła i relacja pomiędzy bohaterami, druga połowa jest znacznie brzydsza, ubogi system walki i tylko 1 broń, małe zróżnicowanie przeciwników, bugi. nie 8 tylko 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Grał już ktoś z Was? Jak tak, to dajcie jakaś subiektywną notkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Lista pucharków w Enslaved: Odyssey to the West - http://www.ps3trophies.org/game/enslaved-odyssey-to-the-west/trophies/ Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Lista pucharków w Enslaved: Odyssey to the West - http://www.ps3trophi...-west/trophies/ Dobrze, że przynajmniej jest trophy za przejście gry na hard :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Osobiscie nie moge sie doczekac, az moja kopia do mnie dotrze. Piekne widoki, Trip, wsciekla geba Monkey'a gdy rozwala przeciwnika Ja po prostu chce poznac ta historie. Mozliwe, ze gra jest latwa i porownywana czesto do PoP, ktory mnie osobiscie przypadl do gustu a, ze nie mial napisu "Game over", no coz mi go do szczescia nie brakowalo. Ninja Theory ma talent do opowiadania histrorii, ale niech popracuja nad strona techniczna gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi