Fenix 3 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Cena 7,99 zł Numer dostępny od 21.09 (poniedziałek) Tradycyjny 20 dzień miesiąca wypada teraz w niedziele. Numer pojawi się więc w sprzedaży w poniedziałek. Właśnie trafił do kolporterów. Czy komuś uda się wprowadzić go do sprzedaży w sobotę? Być może. Feni Przełom sierpnia i września można zaliczyć do bardzo udanych. Byliśmy na Gamescom w Kolonii - impreza ta zastąpiła lipskie Games Convention i aspiruje do miana największej tego typu wystawy na świecie. Nasza ekipa zebrała dużą porcję informacji i wrażeń dotyczących tytułów na najbliższe kilkanaście miesięcy. Porozmawialiśmy z kilkoma developerami oraz przywieźliśmy półtoragodzinny materiał filmowy (głównie pokazy gameplayu, komentarze zg(Red.)ów, wywiady i konferencje - tłumaczone), który dostanie każdy klient naszego sklepu, za darmo. Nie chcę się chwalić, ale z roku na rok nasze wideorelacje wychodzą coraz lepiej, ta przeszła nawet nasze oczekiwania. Sprawdźcie sami. Tydzień po targach w Kolonii spotkaliśmy się z Wami w Warszawie na Extreme Party 6. Sam nie powinienem oceniać imprezy, ale nie będzie w tym ani odrobiny przesady jeśli powiem, że było naprawdę sympatycznie i wesoło. Oprócz dwóch wspomnianych raportów w numerze znalazło się sporo recenzji tytułów premierowych - jeszcze bardziej cieszy fakt, że oceny poszybowały w górę. FIFA 10 i NfS: Shift zaskoczyły nas bardzo pozytywnie. Pomyśleć, że jeszcze przed kilkoma laty serie te miały spore problemy, żeby wzbić się powyżej ?siódemki?. Miejmy nadzieję, że to nie koniec dobrej passy EA, w kolejce czekają bowiem Dragon Age: Początek i Brutal Legend (recenzje już za miesiąc). Na okładce znalazło się Halo 3: ODST, jeden z dwóch najważniejszych tytułów Microsoftu na koniec 2009 roku. Zastanawiacie się, czy Halo bez Master Chiefa ma szanse na sukces? (...) W Pockecie rządzi PSP, a na pierwszy plan wysuwa się werdykt dla Gran Turismo - gry, którą jeszcze przed rokiem zaliczaliśmy w poczet ?zapowiedzianych i zapomnianych?. (...) KILu odwiedził studio developerskie stojące za przenośnymi wersjami przygód Duke?a Nukema na konsole PSP i DS. I wcale nie musiał wyjeżdżać za granicę. Zdziwieni? Bydgoskie Frontline już od roku dłubie nad trylogią przygód z Księciem w roli głównej. Jako jedni z nielicznych na świecie mieliśmy okazję zagrać w te produkcje. Zapraszam do lektury. [sciera@psxextreme.pl] GAMESCOM ALIENS VS PREDATOR BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 BEATERATOR BRINK BRÜTAL LEGEND CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 DJ HERO EYEPET FABLE III FINAL FANTASY XIV FRONT MISSION EVOLVED GTA: CHINATOWN WARS GTA IV: THE BALLAD OF GAY TONY HEAVY RAIN JAK AND DAXTER: THE LOST FRONTIER LEGEND OF ZELDA: SPIRIT TRACKS, THE LITTLEBIGPLANET [PSP] MAFIA II MASS EFFECT 2 NO MORE HEROES 2: DESPERATE STRUGGLE RATCHET AND CLANK: A CRACK IN TIME RED STEEL 2 SINGULARITY UNCHARTED 2: AMONG THIEVES PLAYTEST PRO EVOLUTION SOCCER 2010 HARDKOR GRACZPOSPOLITA OD GRACZA DLA GRACZY OKIEM MANIAKA PŁASKIE TEŻ JEST PIĘKNE POWRÓT DO PRZESZŁOŚCI - ATARI JAGUAR SZMUGLER TO BYŁO GRANE WARTE UWAGI DUKE NUKEM TRILOGY EXTREME PARTY 6 GAMESCOM: EXTREMALNE KOLONIE GAMESCOM: KONFEENCJA PRASOWA SONY REGION FILMOWY W 2010 ROKU POJAWIĄ SIĘ PRAWDZIWE GRY 3D WYWIAD Z IGĄ WYRWAŁ WYWIAD Z PETEREM MOOREM RECENZJE PS3 BLAZBLUE: CALAMITY TRIGGER COLIN MCRAE: DIRT 2 FIFA 10 HEROES OVER EUROPE IL-2 STURMOVIK: BIRDS OF PREY NEED FOR SPEED SHIFT NHL 10 WOLFENSTEIN X360 BLAZBLUE: CALAMITY TRIGGER COLIN MCRAE: DIRT 2 FIFA 10 HALO 3: ODST HEROES OVER EUROPE IL-2 STURMOVIK: BIRDS OF PREY NEED FOR SPEED SHIFT NHL 10 WOLFENSTEIN Wii METROID PRIME TRILOGY MURAMASA: THE DEMON BLADE RESIDENT EVIL ARCHIVES POCKET DISSIDIA: FINAL FANTASY GRAN TURISMO SOULCALIBUR: BROKEN DESTINY BEZ TEKTURY LITTLEBIGPLANET MARVEL VS CAPCOM 2 SHADOW COMPLEX SPLOSION MAN TRIALS HD Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Prenumerata kiedy wyszla? Fenix: wszystko wyszlo dzisiaj. Cytuj
.:SiekieR:. 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Tradycyjny 20 dzień miesiąca wypada teraz w niedziele. Numer pojawi sięwięc w sprzedaży w poniedziałek 21 wrzesnia. Właśnie trafił do kolporterów. Czy komuś uda się wprowadzić go do sprzedaży w sobotę? Być może. Mail od ekipy PE + Dodał MODERATOR to byl raczej newsletter ;P Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Na pewno kupię (stały klient). Ciekawi mnie Wasza recenzja GTPSP. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Okładka kozacka. Numer łykam w pon. po drodze do szkoły. Kuszą recki GT Mobile, Halo: ODST, Fifa 10 i test Pesa 10. Sporo stuffu, relacja z GC. Za(pipi)ongo Cytuj
Dark_Slide 2 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Najbardziej ciekawi mnie recenzja BLAZBLUE: CALAMITY TRIGGER, chyba to będzie główny powód dla którego kupię ten numer. Choć o innych tytułach również z chęcią poczytam. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Gry z GAMESCOM, BLAZBLUE: CALAMITY TRIGGER, HALO 3: ODST , GTPSP, METROID PRIME TRILOGY, MURAMASA: THE DEMON BLADE i w końcu NFS SHIFT. Sezon ogórkowy my ass Zaczynają się wakacje! Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Dobry numer,sporo recenzji,Ciekawy jestem relacji z EP6,jutro ide do empiku i kolportera na poszukiwania nowego numeru Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Numer wyrąbany w kosmos! Okładka rządzi. Nie mogę się doczekać, aż go dorwę w swoje łapska! Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) Fuck szkoda że, dopiero po wekendzie. Playtest Pes-a 10, recki Fify i Nfs-a; w końcuuu zaczyna się porządny sezon growy. A okładka kozak zresztą od kilku miesięcy z numeru na numer okładki coraz lepsze. No i oczywiście gierki z GS. Edytowane 18 września 2009 przez Slupek88 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Konserwa na okładce, nie ma się czym podniecać. Za to zawartość już zapowiada się obiecująco. Czekam przede wszystkim na reckę Fify 10, bo ta w Neo to jedno wielkie dno i chuja się z niej dowiedziałem. Dalej Metroid Prime Trilogy i Resident Evil Archives, bo choć mam obie serie, to zastanawiam się, czy nie kupić ich ponownie, może są jakieś ciekawe bonusy.Mam nadzieję, że recenzji Halo nie pisał Butcher, fanboj jeden. :] Chociaż i tak ocena będzie pewnie osycylować w granicy 9+. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 masa ciekawych artykułów. tłuste numery PE wracają w glorii i chwale. wreszcie ! hm, co prawda do Kolportera nie ma co się wybeirać, bo nigdy sobotnich numerów nie mieli w dniu wydania. natomiast Empik warto odwiedzić. jutro robię objazd po wrocławskich empikach : > Cytuj
easy 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 @^*$*$!@@@ w nocy z soboty na niedziele wyjeżdżam znowu do pracy za granicę na miesiąc... Mam nadzieję że jutro będzie w Empiku Apropos wideo materiału z targów, jak teraz złożę zamówienie to dostanę płytkę? (wiem, może zadałem idiotyczne pytanie Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Kupię, ale z przyzwyczajenia raczej - numer zapowiada się dla mnie przeciętnie. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 (edytowane) W końcu numer wypełniony ciekawymi recenzjami. Widzę, że jest recenzja Muramasy na Wii, już się nie mogę doczekać aż ją przeczytam. A okładka taka sobie,typowy średniak, tylko co z tym celowniczkiem on jest na prawdę na okładce czy to tylko na tej grafice? Bo żałośnie to wygląda... Edytowane 18 września 2009 przez Paliodor Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 a jak tam info na temat PS3 slim? jakieś porównanko? test ? hm? XD Cytuj
jack119 1 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Fajny numer, mam nadzieję, że recenzja Forzy 3 będzie w następnym numerze, jak nie to pozabijam Cytuj
Baczek PL 19 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 na pewno kupie , mam 27 PE 1 Cytuj
Solid__Sam 0 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Rozważanie czy kupić PE jest tak abstrakcyjnie niedorzeczne, że ciężko to do czegokolwiek przyrównać Cytuj
agst 131 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Nie graliście w GT5 na gamescom czy co? Bo w spisie nie widzę, żeby było wymienione. Cytuj
Majk 1 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Nie graliście w GT5 na gamescom czy co? Bo w spisie nie widzę, żeby było wymienione. Na GC było tylko GT5: Prologue. Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 In minus: brak Mini Ninjas i Wet In plus: FIFA 10 Plus przebija minusy, brawo Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 ktoś już dzisiaj kupił nowy numer PE ? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 Najbardziej ciekawi mnie recenzja FIFY 10 ;p Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 pewnie sie nie odwazyli dac fifie dziesiony, a powinni... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi