Opublikowano 21 września 200915 l ps. zaraz ktos sie pewnie wkurzy za ten spam xD czemu? swietnie sie to czyta podczas przegladania w pracy nowego pe ^_^
Opublikowano 21 września 200915 l Inowrocław (prawie 80 tyś mieszkańców) ruch nie ma , kolporter ma. Kącik Sportowy został zamknięty forever? (3 miesiąc z rzędu już go niema). Jak to jest z tym koso? ps: z tym przypisem do jpg przy recenzji PESa (oceniałeś grafikę) to lekko popłynąłeś ;]
Opublikowano 21 września 200915 l Kolporter i jest, 4 numery były na stanie. Walić ten post, wracam do czytania.
Opublikowano 21 września 200915 l Radom wciąż bez PSX EXTREME (badania objeły ok 200.000 mieszkańców)
Opublikowano 21 września 200915 l Jutro w przerwie między lekcjami zamierzam kupić nowy numer....jeśli będzie
Opublikowano 21 września 200915 l Jutro w przerwie między lekcjami zamierzam kupić nowy numer....jeśli będzie Dobrze wiedzieć . Legionowo empik nie ma, w kolporterze jest.
Opublikowano 21 września 200915 l Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Edytowane 21 września 200915 l przez kidnappa
Opublikowano 21 września 200915 l Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Fakt. Lepiej pojsc na poczte po odbior numeru i stac godzine w kolejce, niz kupic w obliskim kiosku przyy okazji. Jak dzis nie ma to jutro zapewne dojdzie. W kazdym razie w Bytomiu gazetki brak. Edytowane 21 września 200915 l przez arqueek
Opublikowano 21 września 200915 l Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Fakt. Lepiej pojsc na poczte po odbior numeru i stac godzine w kolejce, niz kupic w obliskim kiosku przyy okazji. Jak dzis nie ma to jutro zapewne dojdzie. W kazdym razie w Bytomiu gazetki brak. o0 Informuje o takim zawodzie jakim jest listonosz.
Opublikowano 21 września 200915 l Ludziska, jak macie problem z dostaniem PSX jest na to jedna rada. Prenumerata. Ja tak zrobiłem i nie muszę przeszukiwać połowy Lublina żeby kupić pismo. Fakt. Lepiej pojsc na poczte po odbior numeru i stac godzine w kolejce, niz kupic w obliskim kiosku przyy okazji. Jak dzis nie ma to jutro zapewne dojdzie. W kazdym razie w Bytomiu gazetki brak. o0 Informuje o takim zawodzie jakim jest listonosz. Listonosze chodza z paczkami rano. A zdecydowanej wiekszosci ludzi rano w domu nie ma Edytowane 21 września 200915 l przez arqueek
Opublikowano 21 września 200915 l To jeszcze jest na to jedna rada Prenumerata jest zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem (miałem już 2 razy roczne) . Muszę sobie sprawić jeszcze raz.
Opublikowano 21 września 200915 l ale sie wk@!$$em oblecialem caly za(pipi)asty rybnik i nigdzie nie bylo fokus,real wszystkie 2 stoiska inmedio i nic <_< pewnie sie nie chcialo im wystawiac nowego numeru :angry2:
Opublikowano 21 września 200915 l prenumerata doszla jak zwykle punktualnie - dzieki na razie przeczytalem wstepniaka i recke fify, dwa najwazniejsze aspekty w grze pilkarsiej to gameplay i ustawienia taktyki , o pierwszym Koso napisal tresciwie (mnie tez gameplay w nowej fifie zachwycil), ale o taktyce w sumie nic nie wiem, jedynie ze ustawienie czestotliwosci oddawania strzalow jezs bez sensu, to jak to jest, da sie ustawic druzyne zeby grala "po naszemu" ? no i kwiatki z playtestu pes2010: 1. "grafika nie powala ani na shotach ani w ruchu. to juz nie te czasy , kiedy pes-a mozna bylo stawiac obok innych imponujacych wizualnie tuzow." 2. "(...) fenomenalni bramkarze (...)."
Opublikowano 21 września 200915 l fajnie mnie załatwiliście był przed chwilą w empku i (pipi) nie ma żadnego PE Edytowane 21 września 200915 l przez Baczek PL
Opublikowano 21 września 200915 l ja dzis w osiedlowym kiosku o 8 bez problemowo kupione ;P nie wiem z czym macie problemy
Opublikowano 21 września 200915 l kupilem ale jeszcze nie zdązylem przeczytac. jest rozwiązanie konkursu UBISOFT??
Opublikowano 21 września 200915 l tak przeglądam numer i tak jest dużo czytania ale tak jakoś średnio... i wtedy BAM! wywiad z Igą Wyrwał w ekstrimowym stylu, czekałem na takie coś od DAWNA
Opublikowano 22 września 200915 l wywiad z Igą dobry, krótki i bez sensu;] ja tam temu najemnikowi z Listów nie dziękuję i nie jestem wdzięczny ani mi go nie żal, pojechał za kasą i trafiła kosa na granat - myślałem że w PE mogą mnie tylko zirytować recenzje a tu zonk!
Opublikowano 22 września 200915 l Veto . 7 za grafike w Colinie WTF ???? ocena ogólna =8 . Boże widzisz i nie grzmisz . Wywiad z Igą super Edytowane 22 września 200915 l przez chris85