Skocz do zawartości

PSX Extreme #146

Featured Replies

Opublikowano

Mialem cicha nadzieje na recke Uncharted 2: Among Thieves... no coz, trzeba poczekac jeszcze jeden miesiac :rolleyes:

A numer niezle sie zapowiada, tylko okladka lipawa.

• Odpowiedzi 157
  • Wyświetleń 22,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• na pewno kupie , mam 27 PE

• Gość ChOomik
    Gość ChOomik

w Białymstoku nadal ni ma widocznie będę musiał poszukać dokładniej

• Jak zwykle relacje z tragow pierwsza klasa, zapowiedzi rowniez na najlepszym poziomie, ale chcialbym sie skupic na dwoch recenzjach.   Ocena za grafike w dirt2 to rzeczywiscie przegiecie, chyba Wam

Opublikowano

Fuck gdy przeczytałem że jest cień szansy na zdobycie dzisiaj nowego numeru PE od razu poleciałem sprawdzić i.....się rozczarowałem, no niestety trza czekać do poniedziałku, numer warty tylko do przeczytania przez 2 recki: Halo 3: ODST i BlazBlue: Calamity Trigger, no i okładka wypaśna to też in plus.

Opublikowano

Czekam na playtest Pro Evolution Soccer 2010. Ponadto w tym miesiącu interesuje mnie większość recek na xbox'a 360 i jak zwykle felietony. ^_^

Opublikowano
  W dniu 18.09.2009 o 22:37, Majk napisał(a):
  W dniu 18.09.2009 o 21:58, agst napisał(a):

Nie graliście w GT5 na gamescom czy co? Bo w spisie nie widzę, żeby było wymienione.

Na GC było tylko GT5: Prologue.

A to niby co? ;)

http://www.gamersyde.com/game_1865_en.html

Edytowane przez Emet

Opublikowano
  W dniu 19.09.2009 o 21:37, Emet napisał(a):
  W dniu 18.09.2009 o 22:37, Majk napisał(a):
  W dniu 18.09.2009 o 21:58, agst napisał(a):

Nie graliście w GT5 na gamescom czy co? Bo w spisie nie widzę, żeby było wymienione.

Na GC było tylko GT5: Prologue.

A to niby co? ;)

http://www.gamersyde.com/game_1865_en.html

Dziwne, bo my graliśmy w wersję bez uszkodzeń, więc darowaliśmy sobie wrażenia z tej "jednej trasy" rzekomego GT5 (jest też opcja, że auto ciężko się niszczy:)).

Edytowane przez Majk

Opublikowano

Widze, ze jest info o ME2. To tylko short z Gamescomu, czy zapowidany jakis czas temu dluzszy material?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Psyko, dłuższy materiał, zbierający do kupy wszystko, co dotąd powiedziano i pokazano.

Opublikowano

hell yeah, wreszcie coś konkretnego o Mass Effect 2. Nie mogę się doczekać, aby tylko jutro była prenumerata.

Opublikowano

Poniedziałki nie muszą być takie złe jak to zwykle u mnie bywa :D. Motywuje do porannego wstania i wcześniejszego wyjścia z domu. Będzie co czytać w pracy :rolleyes: .

Opublikowano

Przeprowadziłem własnie badanie, z którego wynika, że w małym miasteczku (ok. 15 000 mieszkańców) położonym w zachodniej Małopolsce przed godziną 7:30 nowego PE nabyć się nie dało. Tym samym idę spać nie poczytawszy.

Opublikowano
  W dniu 21.09.2009 o 05:35, Marchi napisał(a):

Przeprowadziłem własnie badanie, z którego wynika, że w małym miasteczku (ok. 15 000 mieszkańców) położonym w zachodniej Małopolsce przed godziną 7:30 nowego PE nabyć się nie dało. Tym samym idę spać nie poczytawszy.

Za to ja przeprowadziłem badanie, z którego wynika, iz w większym miasteczku (Warszawa czy jakoś tak...) przed godziną 7.30 nowego PE także nie dało się nabyć. Tym samym idę do roboty nie poczytawszy.

Opublikowano
  W dniu 21.09.2009 o 06:52, Gruzin Bandyta napisał(a):
  W dniu 21.09.2009 o 05:35, Marchi napisał(a):

Za to ja przeprowadziłem badanie, z którego wynika, iz w większym miasteczku (Warszawa czy jakoś tak...) przed godziną 7.30 nowego PE także nie dało się nabyć. Tym samym idę do roboty nie poczytawszy.

Przeprowadzilem badanie, z ktorego wynika , iz w srednim miasteczku (Łuków dziura :P ) o 6:45 listonosze nie przynosza prenumeraty wiec siedzie w prawcy nie czytawszy ;P

Opublikowano

Taka rada dla chcących poczytać już nowy numer - nie uderzać do Kolporterów! Stoje właśnie w pracy obok mnie mam Kolportera i do tej pory jeszcze nie ma. Za to zakupiłem w Ruchu, choć też po raz pierwszy w kiosku gdzie kupuje od zawsze nie było, w drugim też nie, i dopiero w trzecim dorwałem. Dane prosto z 40.000 Brzegu (opolskie) :)

Opublikowano

Moje badania są gorsze,Gdynia miasto ok.250 tys. mieszkańców a gazety brak.

Opublikowano
  W dniu 21.09.2009 o 10:23, Litwin25 napisał(a):

Moje badania są gorsze,Gdynia miasto ok.250 tys. mieszkańców a gazety brak.

Pieroństwo jaśniste, teraz mamy pierwsze sygnały apokalipsy w 2012 :lol:

Opublikowano

Cale miasto przeszukalem i nigdzie nie ma...

ps. zaraz ktos sie pewnie wkurzy za ten spam xD

Opublikowano

ja kupiłem dziś w kolporterze o godz. 9,numer świetny,przeczytałęm już 1/4 zawartości