Skocz do zawartości

Oceń okładkę PSX Extreme #146

Oceń okładkę PSX Extreme #146 98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme #146

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Daję ósemkę. Bardzo dobra okładka, ale nie wybitna. Postać dobrze się komponuje, napisy są dobrze rozmieszczone. Tak trzymać.

Opublikowano

Nawet fajna okładka ale tak jak przedmówca nie jest wybitna

Opublikowano

Bardzo słaby jakościowy art (ktoś ma po prostu marną kreskę) i mniejsza już o tytuł z jakiego pochodzi -> 5 ;)

Opublikowano

Tragedia, tym bardziej że była juz okładka z Halo 3, swego czasu...

Opublikowano

No to co, ze byla, i to 2 lata temu. Ogolnie fajna kolorystycznie ta z ODST, dalem 8. Nie wiem czy ma slaba kreske, po prostu czesc artow do ODST ma taka stylistyke.

Opublikowano

celowniczek niszczy wszystko

no i okladka sama w sobie tez nie jest jakas wybitna

Edytowane przez freak.4

Opublikowano

Co to za jakiś grunt na okładce? Żeby jakiegoś podstawowego przeciwnika z fps-a dawać, no ale cóż... widocznie nie było niczego lepszego ;)

Aaaaaa, to Halo. No to wszystko tłumaczy.

Serio mówiąć, mam dejavu ilekroć widzę gościa w kasku. Dlatego tylko 4.

Opublikowano

Ósema się należy bo ODSTeka mamy na okładce ale ta ramka z celowniczkiem kompletnie mi nie pasuje. Wręcz szpeci całośc.

Edytowane przez Gooral

Opublikowano

Poszła 8, pismo wydaje sie strasznie wielkie na zdjeciu :o

Opublikowano

Niby Halo, ale nie 4. Niby zbroja Master Chief'a, ale bez samego master Chief'a.-7/10

Opublikowano

Słaby arcik, ten motyw z celowniczkiem dopełnia obrazu nędzy i rozpaczy. Styka napis u dołu. Ale logo to chyba jednak lepiej mieć po lewej stronie, niż na środku. 4/10

Opublikowano

Przejadły mi się szaro-bure okładki, z szaro-burymi żołnierzami, w szaro-burej tonacji. - 3, cenę podniosła przejrzystość napisów

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słabe i nie lubie Halo:D ale to już nawet nie kwestia tego że nie lubię akurat tej gry, po prostu jakiś taki słaby ten art i mi nie podchodzi :( Wygląda to jak jakieś stare wydanie sprzed 4 lat ( chodzi o wykonanie)

Opublikowano

Ten celownik na środku okładki to chyba jakiś chochlik? : )