Opublikowano 18 września 200915 l Daję ósemkę. Bardzo dobra okładka, ale nie wybitna. Postać dobrze się komponuje, napisy są dobrze rozmieszczone. Tak trzymać.
Opublikowano 18 września 200915 l Bardzo słaby jakościowy art (ktoś ma po prostu marną kreskę) i mniejsza już o tytuł z jakiego pochodzi -> 5
Opublikowano 18 września 200915 l Tragedia, tym bardziej że była juz okładka z Halo 3, swego czasu...
Opublikowano 18 września 200915 l No to co, ze byla, i to 2 lata temu. Ogolnie fajna kolorystycznie ta z ODST, dalem 8. Nie wiem czy ma slaba kreske, po prostu czesc artow do ODST ma taka stylistyke.
Opublikowano 18 września 200915 l Kolorystyka fajna, art taki sobie, ramka z celowniczkiem tragedia =4
Opublikowano 18 września 200915 l celowniczek niszczy wszystko no i okladka sama w sobie tez nie jest jakas wybitna Edytowane 18 września 200915 l przez freak.4
Opublikowano 18 września 200915 l Co to za jakiś grunt na okładce? Żeby jakiegoś podstawowego przeciwnika z fps-a dawać, no ale cóż... widocznie nie było niczego lepszego Aaaaaa, to Halo. No to wszystko tłumaczy. Serio mówiąć, mam dejavu ilekroć widzę gościa w kasku. Dlatego tylko 4.
Opublikowano 18 września 200915 l Ósema się należy bo ODSTeka mamy na okładce ale ta ramka z celowniczkiem kompletnie mi nie pasuje. Wręcz szpeci całośc. Edytowane 18 września 200915 l przez Gooral
Opublikowano 20 września 200915 l Niby Halo, ale nie 4. Niby zbroja Master Chief'a, ale bez samego master Chief'a.-7/10
Opublikowano 20 września 200915 l Słaby arcik, ten motyw z celowniczkiem dopełnia obrazu nędzy i rozpaczy. Styka napis u dołu. Ale logo to chyba jednak lepiej mieć po lewej stronie, niż na środku. 4/10
Opublikowano 21 września 200915 l Przejadły mi się szaro-bure okładki, z szaro-burymi żołnierzami, w szaro-burej tonacji. - 3, cenę podniosła przejrzystość napisów
Opublikowano 22 września 200915 l Ważne co jest w środku, ale okładka też ma zachęcać. Ale i tak daje 8
Opublikowano 8 października 200915 l Słabe i nie lubie Halo:D ale to już nawet nie kwestia tego że nie lubię akurat tej gry, po prostu jakiś taki słaby ten art i mi nie podchodzi Wygląda to jak jakieś stare wydanie sprzed 4 lat ( chodzi o wykonanie)