OsciBosci 22 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 http://www.gamersyde.com/news_nba_2k10_images-8535_en.html Jeżeli ma to tak wygladać, to... wow Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 bardzo ladnie sie te screeny prezentuja. Shaq wyglada naprawde jak zywy niedawno chcialem kupic NBA 2K9, ale poczekam jeszcze troche i kupie 2K10. czekam na demo. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 No wreszcie ktoś ruszył z tematem dla właściwej gry, myślałem, że tylko ja będę w to ciorał. Zauważyliście, że NBA 2K10 jest tańsze niż normalne gry? Na Allegro preordery są po 160. Demo w tamtym roku wyszło 2.10, więc obstawiam, że w tym roku inaczej nie będzie i zmierzymy się z próbną wersją na początku przyszłego miesiąca. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Ciekawe jak Gortata zrobia, w Live 10 statsy mial calkiem calkiem, gorzej z wygladem troche. No ale poki w serii Live bedzie sie rzucac tylko przyciskiem, to do 2k nie podskocza. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Jako 10 czesc w serii gra dostanie w tym roku naprawde od cholery usprawnien - co do niektórych az mi sie micha smieje z radosci. - Oprocz NBA dostaniemy rowniez D-league (development league) - Nowy Tryb: My Player (mam nadzieje ze za(pipi)iscie rozbudowany, z tego co widzialem z filmikow z NBA Draft Combine posiadajacy naprawde duzo fajnych rozwiazan) - Nowy system internetowy nie tylko bedzie uaktualniał wyniki najnowyszych spotkan ale jesli dobrze zrozumiałem UAKTUALNIAL SIE REGULARNIE BEDZIE KOMENTARZ PODCZAS MECZU!! To mi sie podoba najbardziej - komentatorzy wspominajacy o aktualnych wydarzeniach na parkiecie NBA - Zawodnicy poddani zostali zmniejszeniu przez co ma byc troche mniej tloczno (fakt faktem przez ostatnie dwa lata wymknelo sie to troche z pod kontroli) - Zakres umiejetnosci został bardziej zroznicowany (z 50-99 na 20-99) co ma lepiej oddawac roznice miedzy zawodnikami (star a super star itd ) gameplay Publicznosc wyglada oblednie Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 Zroznicowanie umiejetnosci moze wyjsc na dobre, bo nawet Howardem mozna bylo rzucac middle jumpery z niezla skutecznoscia. Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 (edytowane) Nie tylko publika , ale cała ta gra to obłęd Preorder poleciał , niewątpliwie przydałoby się demo i to szybko.Macie jakieś info co nowego można się jeszcze podziewać ? Edytowane 24 września 2009 przez z2djtkose Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 grałem ostatnio w demo NBA live, spodobało mi się i chce w tym roku zamiast w NHLa zainwestowac w kosza. którą mam wybrac i dlaczego właśnie NBA 2K10? rok temu podobno 2K9 konkretnie pozamiatało. grafa na plus 2K10, cena pewnie też Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 (edytowane) Grywalnosc rowniez dla NBA 2k10. Choc fakt ze NBA Live 10 zrobilo w tym roku piorunujacy postep i wszystko rusza sie (pipi) naturalnie to ciagle jest to gra bardzo arcadowa. Przy ilosci zagran ktore proponuje gra od chlopakow z 2ksports glebia gry jest po prostu nieskonczona. Poszukaj sobie na google listy zwodow :> Soundtrack: Ace Hood - Top of the World Adam Tensta - My Cool Akala - The Edge Al Kapone - Rock This Chali2na - Lock it Down (Instrumental) Chali2na ? International (feat. Beenie Man) Donnie Bravo - Run Away Duo Live - Shootin Flo Rida - ROOTS Iglu & Hartly - In this City Illinois - Hang On Izza Kizza - They?re Everywhere K?naan - Wavin? Flag Kanye West - Amazing Kenan Bell - Like This Matisyahu - One Day Metric - Help I?m Alive Metronomy - Radio Ladio MGMT - Electric Feel Miike Snow - Black & Blue Na?ve New Breeders - Can?t Choose Ratatat - Falcon Jab Ratatat - Mirando Saul Williams - List of Demands (Reparations) Spotrushaz - Iron The Game - Champion (Exclusive and original track) The Moog - Joyclad Armies Vincent Van Go Go - Do You Know In NBA 2K10, some of the featured music artists will also make in-game cameos as playable characters, including Kanye West, The Game, Asher Roth, David Banner, Twista, Pitbull, and a variety of others. Each of the in-game artists will appear exclusively in the NBA 2K10?s Streetball mode. Niektorzy z wymienionych artystow takich jak Kanye West, The Game, Asher Roth, David Banner, Twista, Pitbull zostana odtworzeni w grze jako grywalni zawodnicy w NBA 2k10 Stretball mode jednym z trybów gry. Niech dodadza jeszcze Beenie Man'a Jutro jak ogarne przeprowadzke to przetlumacze dla was pare czesci Developer Insights o nowosciach w tej serii. I skandalem dla mnie w dalszym ciagu jest brak NBA 2k10 Draft Combine w Europie (prolog do trybu My Player, bez niego nie bedzie mozna zaczac gry od razu w NBA tylko jak podejrzewam w D-League) Edytowane 24 września 2009 przez BartIrlandia Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 24 września 2009 Opublikowano 24 września 2009 grałem ostatnio w demo NBA live, spodobało mi się i chce w tym roku zamiast w NHLa zainwestowac w kosza. którą mam wybrac i dlaczego właśnie NBA 2K10? rok temu podobno 2K9 konkretnie pozamiatało. grafa na plus 2K10, cena pewnie też Jedna rzecz - w Live masz rzut tylko pod przyciskiem. co znacznie ogranicza ilosc opcji w ataku. Rzut pod prawym analogiem rzadzi, mozna pod koszem magie wyczyniac. Cytuj
KuHaku 0 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Też wyczekuję nowego basketu od 2k . Na tym nowym trailerze http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-nba-2k10/56607 z porcją kolejnych zagrywek widać, że sylwetki grajków są jeszcze bliższe pierwowzorowi, a w szczególności ich skóra i mięśnie oraz mimika twarzy jest bardziej plastyczna ale to tylko kosmetyczne przyjemności, które uzupełniają najważniejszy aspekt-wymagający i realistyczny gameplay. Teraz wypatruję dema,jak i Wy, które powinno pojawić się tydzień przed premierą - 9.10.09, czyli jak wspomniał Saunter - 2.10. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 grałem ostatnio w demo NBA live, spodobało mi się i chce w tym roku zamiast w NHLa zainwestowac w kosza. którą mam wybrac i dlaczego właśnie NBA 2K10? rok temu podobno 2K9 konkretnie pozamiatało. grafa na plus 2K10, cena pewnie też Jedna rzecz - w Live masz rzut tylko pod przyciskiem. co znacznie ogranicza ilosc opcji w ataku. Rzut pod prawym analogiem rzadzi, mozna pod koszem magie wyczyniac. :o nie wiem czy to ogarne. nie grałem w NBA od dawna, a na konsoli jedyne moje doświadczenie to właśnie demko 2010. mógłby ktoś sprecyzowac? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Wbrew pozorom to bardzo proste, przy manewrach podkoszowych wychylenie analoga odpowiada roznym rzutow zgodnie z pozycja gracza do kosza, czyli atakujac na prawo wychylenie analoga w lewo bedzie rzut z odchylenia itd. Oczywiscie mozna nadal rzucac klawiszem, chociaz mnie duzo lepiej rzuca sie analogiem. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Ja gram tak, że rzucam z dystansu i półdystansu z przyciskiem (X lub kwadrat w zależności od konsoli), a wejście pod kosz, post-moves, dunki to tylko i wyłącznie analog. Można grać lewą ręką, prawą, rewersowy lay-up - cała magia. Gra pozamiata. Fajnie, że to już 10 edycja, bo widać, że się przykładają. Patent z komentarzem w czasie gry o ostatkich wynikach - shock. Będzie "Gortat - he played great last night, 3 block, 5 offensive rebounds - he improves his skills every single game" Niektorzy z wymienionych artystow takich jak Kanye West, The Game, Asher Roth, David Banner, Twista, Pitbull zostana odtworzeni w grze jako grywalni zawodnicy w NBA 2k10 Stretball mode jednym z trybów gry. (I let yo finish, but NBA 2K10 iz the best basketball game of da yer) Cena mnie zadziwia - 160 zł za nówkę może być zawsze... Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) Ktoś chciał zobaczyć Gortata . Oto i on (źródło: forum operation sports): http://img42.imagesh...s/i/gortat.jpg/ Overall Gortata w NBA 2k10 to 67. Całkiem niezły, biorąc pod uwagę, że 2k zmieniło w tej części system ocen zawodników. Zawodnicy z ławki otrzymują noty od 60 do 70. Edytowane 25 września 2009 przez Bender 1988 Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 (edytowane) I skandalem dla mnie w dalszym ciagu jest brak NBA 2k10 Draft Combine w Europie (prolog do trybu My Player, bez niego nie bedzie mozna zaczac gry od razu w NBA tylko jak podejrzewam w D-League) Kup grę na rynku amerykańskim. Gdy kupujesz coś na innym koncie, ten content działa jako pełna wersja na wszystkich innych kontach na danej konsoli, dopóki nie usuniesz tego z dysku, więc bez problemu odpalisz na swoim koncie. EDIT: Sorki za post pod postem, myślałem, że automatycznie posty się scalą. W takim razie proszę o to jakiegoś moderatora Edytowane 25 września 2009 przez Bender 1988 Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Podobizna Gortata wrazenia nie robi, ale modele białych zawodników zawsze były (pipi)owe w NBA2k. Bender sciagnalem demko i probowalem odblokowac z punktow na koncie europejskim ale sie nie da. Jak wpadnie mi jakies sianko dodatkowe to napewno kupie 800msp na Ameryke. Moze sie podzielisz wrazeniami z pelnej wersji? Ktore miejsce w drafcie? Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 (edytowane) Widać chociaż, że 2k pracowało nad Gortatem, w przeciwieństwie do NBA Live 10, gdzie jest nim zwykły, randomowy, łysy gracz Co do draft combine, mi osobiście bardzo się podoba, świetnie się gra. Nie mogę doczekać się pełnego trybu my player w nba 2k10. Na szczęście będzie się dało ustawić kwartę na 12 min. . Stworzyłem sobie silnego skrzydłowego (athletic PF, 6.11, 233 lbs, 20 lat). Moje miejsce w drafcie to 2 runda 15 miejsce (Minnesota), spróbuje jeszcze raz rozegrać wszystkie mecze i może wskoczę trochę wyżej. Wiem, że wielu graczy ma 1 miejsce w 2 rundzie, ale bez glitcha z przechwytami jest to chyba niemożliwe, a na pewno bardzo trudne. Sam w każdym meczu miałem rangę A+ (średnio ponad 13 punktów, ponad 12 zbiórek, ok. 2 asysty, ponad 2 bloki / na mecz). Stworzyłem athletic PF, bo tylko ten ma w miarę niezłego speeda (60) i niezłe statystyki obronne, a zdobyte skill pointsy pompuje w rzuty z bliska, ze średniego dystansu, w umiejętność rzucania z post moves oraz troszkę w zbiórki. Można powoli myśleć o tworzeniu jakiegoś wspólnego zespołu na online w trybie crew. Mam już jednego chętnego. Oby tylko nie było takich lagów jak w team-up w NBA 2k9. Edytowane 27 września 2009 przez Bender 1988 Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Zagrałem w demko NBA 2K9 i porównałem z LIVE 10 i cholera, sam nie wiem. Ktoś poleca jedną z nich bardziej? w obie ładnie się ciśnie, a jeszcze czeka 2K10 na test. Daaawno juz nie grałem w kosza ale cholernie lubie ten sport. Forma rozrywki i 2K i z Live mi pasuje - bezsensu mieć obie prawda? Cytuj
Blim 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Zagrałem w demko NBA 2K9 i porównałem z LIVE 10 i cholera, sam nie wiem. Ktoś poleca jedną z nich bardziej? w obie ładnie się ciśnie, a jeszcze czeka 2K10 na test. Daaawno juz nie grałem w kosza ale cholernie lubie ten sport. Forma rozrywki i 2K i z Live mi pasuje - bezsensu mieć obie prawda? Skoro i jedna i druga "forma rozrywki" Ci odpowiada to rzuć monetą. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Popatrz na animację ruchów tych z 2k9 i tych z nowego Live. Jak wygląda grafika, jak planuje się akcje (choć w demie nie można grać zagrywek). NBA 2K to najlepszy symulator koszykówki, a przy odpowiednim ustawieniu sliderów to mógłbym rzec, że to najlepsza symulacja jakiegokolwiek sportu ever. Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Zgadzam się, dla mnie seria 2k to najlepszy symulator sportówek wszelkiej maści. NBA Live jest dobre przez pierwsze 5 minut, później denerwuje już sztuczność bijąca z tego tytułu. Ot, NBA Live 10 to gra dobra dla fanów arcade oraz ludzi, którzy raczej nie specjalnie interesują się koszykówką. Dla zainteresowanych, potwierdzono, że demko 2k10 wyjdzie 1 października Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 OO kapitalnie czekam na demo. Widzę różnicę w fizyce piłki. W 2K jest naturalna, w Live jakby przyklejona - syndrom starych odsłon które pamiętam. Padło. Czekam bodaj na 16 października. Uuu cholera jak to rewelacyjnie się rusza. Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Premiera jest 9 października . Polecam oblukać gameplay z całego meczu Spurs vs Utah Jazz (może koleś najlepiej nie gra i poziom trudności najwyższy nie jest, ale mimo wszystko fajnie to wszystko wygląda): Q1: Q2: Q3: Q4: Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 (edytowane) Pięknem doprawdy. Stara miłość nie rdzewieje. Cudeńka - http://www.youtube.com/watch?v=oEuL8StSgNs , - 0:35 - rulzzzzz Edytowane 27 września 2009 przez Marvelous Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi