ted360 17 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Może ktoś potwierdzić, że demo na PS3 nie ma nic wspólnego z pełną wersją? Co się stało z Iso motion? Dlaczego grafika jest gorsza niż w 2k9? Odgłosy trybun zwalam na wczesną wersję, ale jak można w ogóle dopuszczać taki badziew na PSN? Przecież demo ma zachęcać do kupna gry, a nie odrzucać Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Isomotion są znacznie trudniejsze, ale bez obaw. Gra jak dla mnie dobrze pokazuje koszykówkę, ale trzeba mieć odpowiednie slidery - to jest podstawa (polecam stronę www.operationsports.com i forum tamtejsze). Isomotiony najepszymi gwiazdami wchodzą aż miło, taki James często dla słabszych obrońców jest nie do powstrzymania - i dobrze. Z dnia na dzień gra mi się coraz lepiej, mecze to prawdziwe wyzwanie, jest dobrze! Cytuj
wissnia 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Isomotion są znacznie trudniejsze, ale bez obaw. Gra jak dla mnie dobrze pokazuje koszykówkę, ale trzeba mieć odpowiednie slidery - to jest podstawa (polecam stronę www.operationsports.com i forum tamtejsze). Isomotiony najepszymi gwiazdami wchodzą aż miło, taki James często dla słabszych obrońców jest nie do powstrzymania - i dobrze. Z dnia na dzień gra mi się coraz lepiej, mecze to prawdziwe wyzwanie, jest dobrze! Moglbys podac bezposredniego linka to tych sliderow? Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 czek dis ałt Cytuj
wissnia 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Jest jakis polski CREW?? oczywiscie na PS3 :] Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Wlasnie kupilem gre wiec pewnie przyjdzie mi okolo srody nie gralem od 2k8 w nic poza NBA Street ale jak by co to z checia z kims szarpne Jakie wprowadzono zmiany w stosunku do 2k8 ?? ciezko bedzie mi sie przestawic ?? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Te są fajne, można je ściągnąć z Xbox Live jak wpiszecie nick Bizancos http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=233861 Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 18 października 2009 Opublikowano 18 października 2009 Ja zdecydowanie polecam te ustawienia: http://www.operationsports.com/forums/nba-2k-sliders/366004-sim-2k10-sliders-yes-they-work.html (zmieniłem tylko trochę niektóre z nich, ale każdy już sobie je dostosuje pod siebie po kilku meczykach). Zapewniają realistyczne wyniki (oczywiście wiele zależy od naszego styly gry, ja miałem wyniki typu 83-69 czy też 92-86 itp.) a FG% (moje i cpu) między 40-50%). Polecam! Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Te są fajne, można je ściągnąć z Xbox Live jak wpiszecie nick Bizancos http://2ksports.com/forums/showthread.php?t=233861 Saunter sprawdziłeś sam te slidery? jak tak to jakie wyniki robiłeś i ile min. kw. ? pozdro Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Gram 5 min, all-star. Wyniki wychodziły około 45-52 punkty, więc deko za dużo, polecam zmienić Inside do 41, Close 44, Mid i Three do 48 dla USERa. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Gram 5 min, all-star. Wyniki wychodziły około 45-52 punkty, więc deko za dużo, polecam zmienić Inside do 41, Close 44, Mid i Three do 48 dla USERa. aha to nie najgorzej, bo ja i tak gram kwartę 7- maks 8 min i na superstar. pozdro i dzięki za odpowiedź Cytuj
BalloO 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Wie ktoś jak ustawić żeby w My NBA nasza drużyna grała więcej niż 5min kwarta ? Albo żeby inne drużyny grały właśnie te 5minut (albo tyle co my). Bo przez to różnicę gra strasznie traci na wartości Po NBA Camp udało mi się dostać do Lakersów i większość wyników oscyluje w granicach 60-70 punktów (5min kwarta). Mimo iż inne drużyny mają normalne-realne wyniki typu 90-105 punktów. Do czasu aż zacząłem grać Bryant i Gasol mieli po 25punktów średnio na mecz to teraz ledwo wyrabiają po 15 przez tą różnicę czasu. Inne drużyny i inni zawodnicy wciąż mają realne statystyki, np Garnett ciągle rzuca po 26 punktów na mecz z innymi drużynami, mimo iż grając z Lakersami nie wychodzi z 8-10 punktów . Nie mówiąc już o gościach co robią po 14 zbiórek, a grając z moją drużyną mają po 2-3. Przez te wiele milestonów jest nie do zrobienia np te : Score 40 / 50 / 60 / 70 points during one game, nie mówiąc już od triple double bądź 5x5. Przecież 70 punktów rzuca cała moja drużyna a ja mam sam tyle rzucić w 5 min kwarta ? Głupota Wie ktoś jak to zrobić żeby urzeczywistnić trochę rozgrywkę ?? Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Z tego, co wiem to długość kwarty zmienia się w my player mode tylko na początku, jak zaczniesz grać to już nie da się tego zmienić. Jest szansa, że naprawi to nadchodzący patch, ale update dopiero 14 listopada. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Z tego, co wiem to długość kwarty zmienia się w my player mode tylko na początku, jak zaczniesz grać to już nie da się tego zmienić. Jest szansa, że naprawi to nadchodzący patch, ale update dopiero 14 listopada. Ale jak w player mode? czyli co? jak np wybieram sezon to ustawiam ile min kw i ile sim czy k$@wa raz się ustawia, na smamym początku i potem wszystkie meczy się gra po tyle samo, chyba nie bo brzmi to bezsensownie Cytuj
BalloO 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 (edytowane) To w takim razie nie ma szans na zagranie w all star weekend nie mówiąc już o jakimś mvp czy cuś... Trochę to po(pipi)ane Właśnie skończyłem grać z Orlando Magic, którzy wg statystyk mają 104.3 punktu na mecz, a przegrali 44:57, więc skąd ta średnia 104 punktów ?? Z dupy ?? Edit: Z tego, co wiem to długość kwarty zmienia się w my player mode tylko na początku, jak zaczniesz grać to już nie da się tego zmienić. Jest szansa, że naprawi to nadchodzący patch, ale update dopiero 14 listopada. No właśnie chodzi o to, że się nie ustawia Wybierasz My NBA i od razu przenosi cię do edytowania swojego Playera, bez wybierania czasu kwarty ani poziomu trudnośći Edytowane 22 października 2009 przez BalloO Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) To w takim razie nie ma szans na zagranie w all star weekend nie mówiąc już o jakimś mvp czy cuś... Trochę to po(pipi)ane Właśnie skończyłem grać z Orlando Magic, którzy wg statystyk mają 104.3 punktu na mecz, a przegrali 44:57, więc skąd ta średnia 104 punktów ?? Z dupy ?? Edit: Z tego, co wiem to długość kwarty zmienia się w my player mode tylko na początku, jak zaczniesz grać to już nie da się tego zmienić. Jest szansa, że naprawi to nadchodzący patch, ale update dopiero 14 listopada. No właśnie chodzi o to, że się nie ustawia Wybierasz My NBA i od razu przenosi cię do edytowania swojego Playera, bez wybierania czasu kwarty ani poziomu trudnośći i potem nie da rady edytować?, jakiś bez sens totalny. Edytowane 22 października 2009 przez balon1984 Cytuj
BalloO 1 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Stary weź sobie ustaw new game i zobacz, że się nie ustawia... Potem w opcjach też nic nie ma ;/. Zostało mi jeszcze jakieś 20 meczy do końca sezonu + play-off'y, i może od następnego będzie można ustawić ale nie sądzę... Bo po co zrobili by taką możliwość po pierwszym sezonie tylko ? A nie od początku Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Ja czekam na swoją kopie gry, ale jeżeli będize tka smao w wersji na PS3 to czekam na Patcha bo ja jestem maniakiem NBA, statystyk i realności. Cytuj
Bender 1988 0 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Ja ustawiłem w My Player mode kwartę na 12 minut, już tłumaczę jak to zrobiłem. Po pierwsze grałem w NBA Draft Combine i uploadowałem swojego gracza na serwy 2k sports przed premierą pełnej gry. W NBA 2k10 dałem ustawienia na 12 minut kwartę i zapisałem ustawienia (save settings), a potem dałem opcję continue i ściągnąłem zawodnika, którego zrobiłem w Draft Combine. Dzięki temu mogę grać w My Player Mode kwarty po 12 minut, tylko jest pewien problem. Dostałem się do Portland Trailblazers i wynik pierwszego meczu w nba wynosił 170:143 oO. A to dlatego, że dałem opcję symulacji, gdy siedziałem na ławce. Gdybym oglądał cały mecz, aż do mojego wejścia - wynik byłby realistyczny. Niestety jest jakiś błąd z symulacją w czasie meczu - drużyny wykonują niewykonalną ilość rzutów. Podejrzewam, że błąd polega na tym, że gram kwartę 12 minutową, a gra symuluje dla meczu z kwartą 5-minutową. Także tak czy siak odradzam granie 12-minutowej kwarty, chyba że ktoś chce mieć bzdurne wyniki lub lubi oglądać jak gra cpu (podczas grzania ławy). Cytuj
BalloO 1 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) No z tą symulacją to rzeczywiście nieporozumienie :angry2: Grałem właśnie z Boston Celtics i w pierwszej kwarcie zostało 0:50 sekund do końca i był wynik 18:18, zostałem posadzony na ławkę. I ponownie wszedłem na boisko z początkiem drugiej kwarty, zdziwieniu mym nie było końca gdy zobaczyłem, że przez 50 sekund wynik zmienił się z 18:18 na 21:29 wtf? Zacząłem sprawdzać statsy i okazało się, że mój match-up Garnett zdobył przez ten czas 7 punktów, może to nie dziwne ale z drugiej strony biorąc pod uwagę fakt, że Garnett zszedł na ławkę razem ze mną i wszedł równo ze mną z początkiem drugiej połowy to zdobycie 7 punktów podczas siedzenia na ławce jest nieco łała łiła :confused: Edytowane 22 października 2009 przez BalloO Cytuj
ted360 17 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 Powiedzcie mi proszę, czy living rosters to to samo, co update składów z 2K Share, bo nie bardzo wiem, co jest czym i do czego służy :confused: Cytuj
ScantyLebron116 2 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 WITAM! Wie ktos moze z Was jak przejsc do innego zespolu w trybie gry MY PLAYER? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Online ssie zagralem 4 mecze w kazdym lagowalo i to tak tragicznie ze sie celnie trojki nie dalo rzucic na dobrym relese ... Cytuj
BalloO 1 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 WITAM! Wie ktos moze z Was jak przejsc do innego zespolu w trybie gry MY PLAYER? Wystarczy zgodzić się na ich ofertę 1 Cytuj
ScantyLebron116 2 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Balooo ale gdzie trzeba wejsc bo js zielony w tych opcjach i zmienic team Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi