Skocz do zawartości

Stawy co i jak

Featured Replies

Opublikowano

Jest tez Joint Therapy z Trec'a i Animal Flex (wybrałbym raczej to drugie).

A ze "zwykłych" środków to wiadomo - glukozamina, tran i kolagen.

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• fore, tyle, że ja nie jestem takiej budowy chuderlaka co łapie się za coś na co sił nie ma, bo mięśnie mi na to pozwalają, tylko stawy póki co nie bardzo, ale znalazłem już rozwiązanie   poszedłem

Opublikowano

Ok, zamawiam wiec Animal Flex choc.. znalazlem tez Join Synergy w jakims sklepie. Jakies opinie? Animal Flex czy Join Synergy?

To jak z paliwem na stacji benzynowej albo weglem do pieca. Kupujesz ale czy jest dobre czy nie to sie okaze dopiero w trakcie spalania. W tym wypadku jesli nie przypaleta sie przez najblizsze miesiace jakas kontuzja to znaczy, ze dziala. Zreszta i tak jesli sie da to odciazam stawy. Rozgrzewka to 20-30 minut orbitreka zamiast powiedzmy biezni. Starosc nie radosc ;p

Opublikowano

na długo i tak Ci to nie starczy, wiec kup sobie najpierw jedno, pozniej drugie i sprawdz co lepsze. poczytałem troche i chyba jako pierwsze wybrałbym JS.