TroniC 12 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Start sobota - około godziny po rozpoczęciu PGA. Nagrody to: 1 miejsce : 4x Zestaw instrumentów do Rock Band 2 miejsce : 4x Guitar Hero Metallica z gitara 3 Miejsce : 4x Halo3 ODST Limited z padem Plus pucharki Niedziela - miniturniej Forza 3. Trzy okrążenia , ośmiu ludzi z najlepszymi czasami walczy ze sobą o fajne nagrody. I pucharki. Kolejne info w miarę klarowania sytuacji. 1 Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Przygotowania do turnieju podczas PGA ruszają na dobre. Info w temacie w miarę napływania kolejnych informacji. Pytania w ankiecie traktujcie jako poglądowe - nic nie jest jeszcze pewne w sensie formy turnieju itp. Proszę o zgłaszanie się chętnego do robienia plakatu. Doszły mnie słuchy, że w tym roku PGA to weekend przypadający na 14-16 października. Prawda to? Bo wtedy na zjazd kierwa... Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Weekend 16-18 molo :potter: Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 28 września 2009 Autor Opublikowano 28 września 2009 Kto tam jest z Poznania i może odebrać parę gratów od kuriera? Co z plakatem? Zgłosi się ktoś? ;/ Cytuj
KILa 4 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 (edytowane) Dzisiaj zrobie ten plakat, jak sie spodoba plusa chce korwa ;P Edytowane 29 września 2009 przez KILa 2 1 Cytuj
misika 8 Opublikowano 5 października 2009 Opublikowano 5 października 2009 Jeszcze 11 dni sa jakies info juz?? Btw. komus brakuje 1 osoby do grania?? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 5 października 2009 Autor Opublikowano 5 października 2009 Jutro coś napisze - muszę być pewny 100% KILA - THX ZA WYKONANIE PLAKATU! Cytuj
barth 70 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) W związku z pojawieniem się nowej wersji zasad MLG (w których to główną zmiana jest zastąpienie Guardian'a Heretic'em) chcielibyśmy poznać waszą opinię na temat tego, na jakich zasadach powinniśmy zagrać w Poznaniu. Głosujcie w ankiecie, którą właśnie dodaliśmy Lista zmian w zasadach znajduje się TUTAJ. Edytowane 6 października 2009 przez barth Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Myślę że ten sezon powinniśmy zamknąć tymi samymi trybami którymi zaczęliśmy, a nowe mapy, odst itp wrzucić od następnego eventu, bo chyba już w tym "sezonie" PGA jest ostatnią imprezą na której będzie Halo 3. MLG też tak robi, nie wrzucają nowych map w środku sezonu. Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Myślę że ten sezon powinniśmy zamknąć tymi samymi trybami którymi zaczęliśmy, a nowe mapy, odst itp wrzucić od następnego eventu, bo chyba już w tym "sezonie" PGA jest ostatnią imprezą na której będzie Halo 3. MLG też tak robi, nie wrzucają nowych map w środku sezonu. lol.... http://www.mlgpro.com/content/page/292001/MLG-Anaheim-Halo-3-Rules-and-Settings Powinno byc v7, bo do czasu nastepnego turnieju 4v4 w 2010 juz pewnie te zasady nawet nie beda aktualne PLUS Heretic nadaje sie idealnie prawie do kazdego trybu czego nie mozna powiedziec o innych mapach z Halo 3! Cytuj
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 (edytowane) ja tam bym was pozabijał na nowych mapach... i trybach Edytowane 6 października 2009 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Guardian to za(pipi)ista mapa nie wiem co im nie pasilo ze ja wy(pipi)ali Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Guardian to je.b.any random dobrze, ze go wywalili, lockdown tez mi sie nie podobal Heretic !!! Cytuj
Baczek PL 19 Opublikowano 6 października 2009 Opublikowano 6 października 2009 Kto jedzie na PGA ? Bo ja na pewno Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 7 października 2009 Autor Opublikowano 7 października 2009 Przypominam ze gramy na zasadach PGL, a MLG to taka "baza". Nikt nie mówi ze nie możemy grac na Guardianie bo MLG go wywaliło... Będziecie chcieć - będziecie mieć. Cytuj
barth 70 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Dokładnie. Korwa jak dla mnie możemy nawet zagrać na same Needler'y, one-shot-one-kill. Razem z Kerlem i obydwoma murzynami nawet testowaliśmy ostatnio takie zasady Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Dokładnie. Korwa jak dla mnie możemy nawet zagrać na same Needler'y, one-shot-one-kill. Razem z Kerlem i obydwoma murzynami nawet testowaliśmy ostatnio takie zasady Jak najbardziej jestem za powstaniem zasad nos'owych (needler one shotowych). Cytuj
Raz 19 Opublikowano 7 października 2009 Opublikowano 7 października 2009 Gdyby tylko dało się zabić szptganem na jeden strzał przez całą mapę, to takie byłyby oficjalne zasady PGL. SKILL FTW! Niestety zostają nam tylko słabe needlery Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Będzie jakiś nocy lan? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 8 października 2009 Autor Opublikowano 8 października 2009 Wątpię... Tz. my nic nie planujemy, ale Raz... Raz ma pewne nocne plany - pewnie ujawni jak będzie mógł... Cytuj
NiniBuba 0 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 (edytowane) Hmm to i ja sie pojawie ;] Bedzie ktos z "Latajacych Świń" oprocz dziecka Master Cziffa Kerla ;] ?? Kto z 100licy sie wybiera bo bede mial dwa wolne meijsca ? Kamerke juz laduje na nowy material ;] :D: A jak wychodzi turniej tak jak rok temu po PGa oficjalnym na Malcie w sobote ? do samego rana ? Edytowane 8 października 2009 przez NiniBuba Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 8 października 2009 Autor Opublikowano 8 października 2009 Nie Buba - gramy w sobotę na hali PGA (W pawilonie Allegro). Myślę ze pierwsze mecze wystartują godzinę po otwarciu targów. Update pierwszego posta. Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 fajne nagrody. szacun tronic&barth Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi