Skocz do zawartości

PGL#6 Poznań Game Arena 16-18 października2009 [Zakończony]

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2lb0u4x.jpg

Start sobota - około godziny po rozpoczęciu PGA.

Nagrody to:

1 miejsce : 4x Zestaw instrumentów do Rock Band

2 miejsce : 4x Guitar Hero Metallica z gitara

3 Miejsce : 4x Halo3 ODST Limited z padem

Plus pucharki

Niedziela - miniturniej Forza 3. Trzy okrążenia , ośmiu ludzi z najlepszymi czasami walczy ze sobą o fajne nagrody.

I pucharki.

Kolejne info w miarę klarowania sytuacji.

• Plusik 1
Opublikowano

Przygotowania do turnieju podczas PGA ruszają na dobre. Info w temacie w miarę napływania kolejnych informacji. Pytania w ankiecie traktujcie jako poglądowe - nic nie jest jeszcze pewne w sensie formy turnieju itp.

Proszę o zgłaszanie się chętnego do robienia plakatu.

Doszły mnie słuchy, że w tym roku PGA to weekend przypadający na 14-16 października. Prawda to? Bo wtedy na zjazd kierwa...

Opublikowano (edytowane)

W związku z pojawieniem się nowej wersji zasad MLG (w których to główną zmiana jest zastąpienie Guardian'a Heretic'em) chcielibyśmy poznać waszą opinię na temat tego, na jakich zasadach powinniśmy zagrać w Poznaniu. Głosujcie w ankiecie, którą właśnie dodaliśmy ;)

Lista zmian w zasadach znajduje się TUTAJ.

Edytowane przez barth
Opublikowano

Myślę że ten sezon powinniśmy zamknąć tymi samymi trybami którymi zaczęliśmy, a nowe mapy, odst itp wrzucić od następnego eventu, bo chyba już w tym "sezonie" PGA jest ostatnią imprezą na której będzie Halo 3. MLG też tak robi, nie wrzucają nowych map w środku sezonu.

Opublikowano

Myślę że ten sezon powinniśmy zamknąć tymi samymi trybami którymi zaczęliśmy, a nowe mapy, odst itp wrzucić od następnego eventu, bo chyba już w tym "sezonie" PGA jest ostatnią imprezą na której będzie Halo 3. MLG też tak robi, nie wrzucają nowych map w środku sezonu.

lol.... http://www.mlgpro.com/content/page/292001/MLG-Anaheim-Halo-3-Rules-and-Settings

Powinno byc v7, bo do czasu nastepnego turnieju 4v4 w 2010 juz pewnie te zasady nawet nie beda aktualne PLUS Heretic nadaje sie idealnie prawie do kazdego trybu czego nie mozna powiedziec o innych mapach z Halo 3!

Opublikowano

Dokładnie. Korwa jak dla mnie możemy nawet zagrać na same Needler'y, one-shot-one-kill. Razem z Kerlem i obydwoma murzynami nawet testowaliśmy ostatnio takie zasady ;)

Jak najbardziej jestem za powstaniem zasad nos'owych (needler one shotowych).

Opublikowano

Gdyby tylko dało się zabić szptganem na jeden strzał przez całą mapę, to takie byłyby oficjalne zasady PGL. SKILL FTW! :D

Niestety zostają nam tylko słabe needlery

Opublikowano (edytowane)

Hmm to i ja sie pojawie ;]

Bedzie ktos z "Latajacych Świń" oprocz dziecka Master Cziffa Kerla ;] ??

Kto z 100licy sie wybiera bo bede mial dwa wolne meijsca ?

Kamerke juz laduje na nowy material ;] :D:D:

A jak wychodzi turniej tak jak rok temu po PGa oficjalnym na Malcie w sobote ? do samego rana ?

Edytowane przez NiniBuba