_Bobek_ 19 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 Kto jedzie na PGA i bedzie spał w hotelu? ewentualnie szuka kogos do pokoju ; > ? Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 14 października 2009 Opublikowano 14 października 2009 O! Kto i gdzie bo sam jeszcze nic nie znalazłem. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 15 października 2009 Autor Opublikowano 15 października 2009 Informuje że z przyczyn niezależnych cześć nagród (za 3 miejsce H3 raczej na 99%, całość za Forze) wyślemy pocztą. Znalezienie na rynku sklepu z odpowiednia ilością H3:ODST limited i jednocześnie kierownicą graniczyło z cudem. W końcu udało się kupić, ale po prostu mała jest szansa żeby kurier zdążył to dowieść. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Ile wogole bedzie timow gralo ? Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Ja jednak będę tylko w sobotę. Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) UWAGA, BARDZO WAŻNE !!! Dzwonił do mnie przed godziną TroniC, mamy sytuację emergency: na drodze do Poznania Barth miał wypadek. Jemu i jadącym z nim na szczeście nic się nie stało, niestety samochód i jadący nim ładunek znieśli to już gorzej = możliwe, że zabraknie sprzętu pod 2 setupy. APEL DO WSZYSTKICH JADĄCYCH NA PGA : bierzcie swoje konsole / monitory / kable vga - pomóżmy organizatorom !!! My z Warszawy przywieziemy jedną lub dwie konsole, niestety bez vga. Proszę wszystkich o poważne potraktowanie tej wiadomości... CHCESZ GRAĆ KOMFORTOWO ??? POMÓŻ ORGANIZATOROM !!! .edit Z ostatniej chwili: Razgriz telefonicznie poinormował Flaszke, że chyba jednak sprzęt jest ok, ale ostatecznie potwierdze to Wam na forum wieczorem. Zresztą, lepiej mieć jedna czy dwie konsole więcej, niż za mało, prawda? Edytowane 15 października 2009 przez Bieniu Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Uff, dobrze ze im sie nic nie stało... Na mnie mozecie liczyc, moge wziasc swoja konsole Cytuj
matek_79 0 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Na mnie też zabieram konsole i monitor btw. ktoś coś już wie o jakimś noclegu? Cytuj
Spox_2 2 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) Na mnie też zabieram konsole i monitor btw. ktoś coś już wie o jakimś noclegu? Siema panowie Kope lat. W tym roku wybieram sie na PGA ( at last ! ). Nie mam teamu wiec jakby ktoś mógł mnie przygarnac to byłoby ok . ( gra z Randomami w teamie to żadna przyjemność). Co do Noclegu to również dokładam się go tego pytania. Ps. Konsole i pada i kabel VGA mogę brac śmiało. Edytowane 15 października 2009 przez Spox_2 Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 (edytowane) Chłopaki co do noclegu to się trochę "wcześnie" budzicie, raczej nie ma nikogo poza mną w poznaniu kto mógłby wziąć wiarę z halo sceny ale ja już mam chate pełną w szwak ! Teraz wam zostają tylko drogie hotele, a propo drogich to wiem że w polonezie w poznaniu jest miejsce tam za pokoj 2 osoby jakos 180 zł za nocke biorą (co nie jest AZ tak dużą ceną), zważywszy na to że już nigdzie miejsc nie ma (wiem bo bobek szukał wczoraj wszedzie) to chyba najlepsza opcja. Edytowane 15 października 2009 przez Flaha Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 150zl za dobe pokoj 2-osobowy w polonezie, wczoraj byly jeszcze wolne miejsca Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Do zobaczenia na miejscu u Flahy bebłehe bebłehe Cytuj
Bieniu 5 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 UWAGA, ROZMAWIAŁEM Z BARTHEM Cały sprzęt działa, ale przydałoby się wziąć jedną czy dwie konsole. Kerlo mówił, że weźmie jedną, o wzięcie drugiej poproszę Juana. Weźcie też kabelki VGA plz. Cytuj
barth 70 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 No wypadek niczego sobie. R.I.P Renault Laguna Oddała życie, abyśmy my mogli żyć: Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Barth z czyjej winy wypadek ? Cytuj
Spox_2 2 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 No to musiało być niezłe uderzenie ;/ Przecież ta Renówka w ogóle przodu nie ma... Przed wczesna zima dała się we znaki [*] Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 Barth z czyjej winy wypadek ? napewno laguna nie stoi na swoim pasie, a i przodu by jej nie (pipi)ylo jakby jechala prosto. Jakis poslizg? Cytuj
KILa 4 Opublikowano 15 października 2009 Opublikowano 15 października 2009 O szit bez silnika jechaliscie Cale szczescie ze jestescie cali Cytuj
barth 70 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Wypadek z mojej winy. Nadmierna prędkość plus mokra, śliska i nierówna droga dały się we znaki. Laguna stoi na swoim pasie, a nam nic się nie stało chyba tylko dlatego, że zaczęliśmy się kręcić (dlatego też nie ma silnika - dostał z boku od Transita). Te świeczki to możecie sobie odpuścić, na szczęście nikomu nic poważnego się nie stało. No prawie nikomu, jeden typ nie zapiął pasów i chyba stracił kilka zębów i połamał szczęke. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Patrząc na te obrazki to naprawdę cud, że bez większych strat udało się wyjść z tego. Renault to bezpieczny samochód. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 O kur.wa... naprawde dobrze, ze nikt powaznie nie ucierpial. KABEL VGA moge pozyczyc jesli ktos podjedzie do mnie po niego (i oczywiscie po turnieju jak najszybciej zwroci). Cytuj
Baczek PL 19 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 No naprawdę jak by komuś się coś stało to była by tragedia ... Cytuj
Spox_2 2 Opublikowano 16 października 2009 Opublikowano 16 października 2009 Najważniejsze że nikt zginął. W dalszym ciągu nie mam temu ;/ Jeżeli ktoś to przeczyta a nie ma żadnego team mate'a to pisać lub dzwonić na tel : 667 297 868 . Za 4 godziny wyjazd do poznania Do zobaczenia panowie na miejscu :!: Cytuj
miki77 16 Opublikowano 17 października 2009 Opublikowano 17 października 2009 Ale epic fail w TVNie - pozdro dla Raza grającego na "konsoli PlayStation" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi