Skocz do zawartości

PGL#6 Poznań Game Arena 16-18 października2009 [Zakończony]

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucek, ale żeś odwalił :D. Przychodzę na turniej i widzę, że LubieCycki zalogowany. To pytam, gdzie siedzisz, a obecna ekipa mi powiedziała, że byłeś ale zniknąłeś. Potem organizator wrzeszczał na cały głos "LubieCycki, LubieCycki"! Po kilku odpowiedziach "Ja też!" dodał, że o drużynę chodzi xD.

Będziecie jutro też? Chyba tylko dla Was tam wbiję, by się spotkać i popatrzeć sobie.

Opublikowano (edytowane)

wrzeszczał na cały głos "LubieCycki, LubieCycki"!

Bo ja naprawdę lubię cycki...

Jutro będziemy z Forza 3 i Dirt 2...

Gratuluje wszystkim!

Przepraszam za niedociągnięcia - sytuacja w jakiej przyszło pracować nad turniejem była wyjątkowo ujowa...

1 Fil4, Zielony, Bobek, Mayo

2 Juan, Kila, Insiak, Konrados

3 Flacha, Bieniu, Boczek, Miniu

4 Gosia, Matek, Paqito , Misika

BTW: Kerlo - co z tobą?

Edytowane przez TroniC
Opublikowano (edytowane)

wrzeszczał na cały głos "LubieCycki, LubieCycki"!

Bo ja naprawdę lubię cycki...

Jutro będziemy z Forza 3 i Dirt 2...

Gratuluje wszystkim!

Przepraszam za niedociągnięcia - sytuacja w jakiej przyszło pracować nad turniejem była wyjątkowo ujowa...

1 Fil4, Zielony, Bobek, Stefan(??)

4 Gosia, Matek, Paquito, Misika

Ze mna dobrze, a autem brzydko. :> Ktos tu sie nie wyspal i zapierdzielajac z 50-60 wpieprzyl sie w tylni zderzak. :| nie dalo rady juz jechac.

Edytowane przez Kerlo
Opublikowano

Gratuluje wszystkim!

Niedociągnięcia się naprawiło i było świetnie, jeszcze raz podziękowania dla Tronica za zorganizowanie tego grajdołka jakim jest scena Ha Czy ;)

Kerla nie było bo miał wypadek w drodze na turniej- jechał z Ojcem i jakiś typ im wjechał w tyłek i musieli wracać do Gdyni :confused:

btw. Paqito nie Paquito :>

Opublikowano

Gratuluje wszystkim!

Niedociągnięcia się naprawiło i było świetnie, jeszcze raz podziękowania dla Tronica za zorganizowanie tego grajdołka jakim jest scena Ha Czy ;)

Kerla nie było bo miał wypadek w drodze na turniej- jechał z Ojcem i jakiś typ im wjechał w tyłek i musieli wracać do Gdyni :confused:

btw. Paqito nie Paquito :>

Gdansk korfa! Gdynia smjerdzi!

Opublikowano

Lucek, ale żeś odwalił :D. Przychodzę na turniej i widzę, że LubieCycki zalogowany. To pytam, gdzie siedzisz, a obecna ekipa mi powiedziała, że byłeś ale zniknąłeś. Potem organizator wrzeszczał na cały głos "LubieCycki, LubieCycki"! Po kilku odpowiedziach "Ja też!" dodał, że o drużynę chodzi xD.

Będziecie jutro też? Chyba tylko dla Was tam wbiję, by się spotkać i popatrzeć sobie.

no niestety musialem zniknac bo braklo konsol do drugiego setupu i trzeba bylo pojechac do hotelu, a korki sprawily, ze nie dotarlem na czas ;) a wracalismy dzis rano z Pingiem i Troniciem.

Opublikowano

No a my w myśl super-ekscytującego-tygodnia mieliśmy powrót nie mniej zabawny niż przyjazd. O ile w drodze do Poznania zaliczyliśmy małe bum, tak w drodze powrotnej nasz pociąg (a konkretniej NASZ WAGON!!!) stwierdził, że chyba nie chce mu się jechać i zapalił sobie koło. Tak jest, pociąg z płonącym kołem! Podobno zablokowało się i zapaliło od tarcia, ale czemu akurat w wagonie, w którym siedzieliśmy my? Jutro chyba nie wychodzę z domu ;).

A teraz pora na prywatę: Dzięki wszystkim za wpadnięcie na turniej, sorry że pojawiłem się dopiero na sam finał, ale akurat cierpiałem na zatrucie żołądkowe (albo aftershock po wypadku) i nie mogłem ruszyć się z łóżka. Miło było zobaczyć tyle znajomych twarzy. Mam nadzieję, że impreza podobała się.

P.S. Bieniu, co to kierwa za ploty, że przerzucasz się na Cock of Doody: Modern Gayfag Stupid 2?

Opublikowano

No to jestem ;]

Chcialem bardzo podziekowac wszystkim ktorzy zjawili sie na turnieju , organizatorom ( Raz, Barth , Tronic ), Flaszce ( za nocleg ) , no i moim timmejtom z ktorymi mialem zaszczyt grac ( Ins, Kila i Konrados ).

Ogolnie turniej zajefajny nagrody tez , ale nie obylo sie bez problemow :/ , chyba w tym roku nad poznaniem jakies fatum wisialo , barth dzwon ( na szczescie nic sie nikomu powaznego nie stalo ) , moj docelowy timmejt ktory niestety nie mogl dojechac Kerlo aka Kpt Sprzeglo, tez dzwon ( na szczescie bez wiekszych obrazen) no i jak zawsze 2 gi setup nawalil ;]

Respect i gratulacje dla Raza ;] po takich emocjach z tym wypadkiem pobiles rekord :good:

Pozdrowienia dla Jezusa ( flaszka w sobote do konca nie wypita :P ) i Tomisha ( sorki kolezeko ze za duzo nie pogadalismy ale na turniej jakis zakrecony wpadlem a pozniej juz Cie nie widzialem :( )

Peace

Opublikowano

No to dobrze Bieniu, dobrze, a już miałes dostać w ryło ;)

Aha, zapomniałem podziękować Marianowi, Damiasiowi i mojej Kasi za wspólne wytrwanie po naszym wypadku (Kasia niestety trwała z nami na odległość), Damiasiowi tym bardziej, że w momencie jak odchorowywałem w sobotę to on zajął moje miejsce organizatora u boku TroniC'a.

TroniC dzięki po prostu za wszystko, sorry, że nie będę wymieniał po kolei, ale chyba w jednym poście to się nie zmieści ;).

No i Razowi, za to że skubaniec pokazał, że Zielonogórzanie to twardy naród :D.

Opublikowano

zapewne poraz kolejny nikt nie nagral zadnego meczu.

po hu.. bungie robilo taka funkcjonalnosc jak nikt z tego nie korzysta, a chetnie zobaczyl bym tego mayoneza jak gra

Fil coś zuploadowal na miejscu - obadaj jego fileshare... Mieliśmy wszystkie stanowiska podpięte do mega - net... Szkoda ze nie wiedzieliśmy wcześniej ze Allegro przygotuje nam tak za(pipi)ista strukturę sieciowa.

Opublikowano

zapewne poraz kolejny nikt nie nagral zadnego meczu.

po hu.. bungie robilo taka funkcjonalnosc jak nikt z tego nie korzysta, a chetnie zobaczyl bym tego mayoneza jak gra

Fil coś zuploadowal na miejscu - obadaj jego fileshare... Mieliśmy wszystkie stanowiska podpięte do mega - net... Szkoda ze nie wiedzieliśmy wcześniej ze Allegro przygotuje nam tak za(pipi)ista strukturę sieciowa.

Ocho to dobrze wrozy na przyszlosc :D

Ktos bedzie uploadowal na fileshare na bierzaco podczas turnieju :D.