Flaha 25 Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 Nie wiedziałem gdzie to wrzucić wiec daje tutaj http://www.esports.pl/news/Wychowankowie-domu-dziecka-z-nowym-Xboksem-od-ALL/33747/strona/1/kom . Albo się ktoś pod PGL podszywa albo Barth i ekipa po cichu zaczeli robić turnieje na PS3 w CoDa O-o Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 20 października 2009 Autor Opublikowano 20 października 2009 Sprawa jest nam znana od jakiegoś czasu. Nawet w toku bym powiedział.... Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 O ile mi wiadomo (mogę się mylić!) pgl ps3 istnieje trochę dłużej niż nasz pgl. Chyba od wydania cod4. Cytuj
barth 70 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Mylisz się Kerlo, oni utworzyli go ponad pół roku po nas. My przynajmniej zrobiliśmy badania zanim wzięliśmy jakąś nazwę Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 października 2009 Autor Opublikowano 21 października 2009 Dokładnie - szkoda ze nasze maile pozostają bez odpowiedzi - chcieliśmy załatwić to po dżentelmeńsku... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Dokładnie - szkoda ze nasze maile pozostają bez odpowiedzi - chcieliśmy załatwić to po dżentelmeńsku... to co? napierdalamy? 1 1 Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 http://consolespro.pl/?p=437#more-437 Wkrótce pojawi się też relacja. Jeśli osoba, która robiła fotki mogła by je wrzucić na jakiś serwer, chętnie zamieszczę je w galerii i w relacji. Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) No cóż, nie pozostaje nic innego jak: to co? napierdalamy? Edytowane 22 października 2009 przez Kerlo Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Fajnie było, ładne hostessy, duża impreza, Jamal w sumie napie.rdalał tak, że nic nie było słychać, ale flaki w środku skakały, czyli cała banda jołjołów przed sceną miała powód do ekstazy. Za(pipi)istą reklamą dla speedballa są takie targi, aż chce się zagrać parę "deathmatchy" w takie coś, może jakaś spontaniczna wyprawa na Paintball Scenowiczów przy okazji jakiegoś eventu? Pozdro dla całej ekipy z którą się trzymałem, szczególnie dla Stefana i "nowych Beatlesów" Wielki fucki dla jełopów z Allegro zarządzających salą muzyczną, nie umieli normalnie poprowadzić zabawy, by grali chętni, trzeba było się prosić z backstage'a tysiąc razy o partyjkę, bo woleli na siłę wyciągać ludzi z tłumu, no brawo... banda durni po prostu:) Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Molo Ty to sobie jakas karteczke z imieniem wydrukuj, bo na kazdej imprezie wygladasz inaczej ;] Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 22 października 2009 Autor Opublikowano 22 października 2009 bo na kazdej imprezie wygladasz inaczej ;] Buhahaha! Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Dostalem juz pare zdjec, bodajze Kilianowe ; >, waza ok 200mb wiec przy moim łączu uploud tego bedzie trwal wieki, dlatego tez mysle, ze sam autor je potem wszystkie wrzuci . Natknelem sie na ciekawe foto haha Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 btw most handsome player ever? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) Nie bylo nagrody MHP... Tak w ogole to jakos dziwnie sie to wszystko nalozylo aka "most handsome player ever? bedebrauciewaucie" iksde EDIT: wywiad z naszym murzynem Edytowane 22 października 2009 przez _Bobek_ Cytuj
Raz 19 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Kawał porządnej murzyńskiej roboty dla wszystkich fanów jeżdżenia szybko (irony included): Logo do pobrania za free na moim storefroncie ;] Cytuj
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 (edytowane) Za(pipi)istą reklamą dla speedballa są takie targi, aż chce się zagrać parę "deathmatchy" w takie coś, może jakaś spontaniczna wyprawa na Paintball Scenowiczów przy okazji jakiegoś eventu? hehe proste jak by ktos zorganizowal cos w wawie (jakiegos lanika czy turniej) to ja moge ogarnac speedballa, w promo cenach (pole po taniosci, kulki w cenach hutrowych i pewnie sprzet by szlo pozyczyc) oczywiscie zabawa nie jest tania bo kazdy te 100zl min musial by przygotowac ale mysle ze warto. Mogl bym wam najpierw krotki trening z podstaw zrobic, jak niektorym sie wydaje ze to tylko proste strzelanie to polecam filmik "One with the gun" gdzie mozna zobaczyc o co w tym chodzi. http://video.google.com/videoplay?docid=4272677497572201634# 2 lata temu na PGA w sobote bylo 2 miejsce w halo3 (zreszta z Toba) a w niedziele ugralem 5 miejsce w Speeda na 24 ekipy (trenujac od 3 miechow, grajac w eamie z 2 typami co pierwszy turniej w zyciu grali) Edytowane 22 października 2009 przez Goldi69-PL- Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 http://picasaweb.google.de/koopa.wm/PGA2009# enjoy Cytuj
Kerlo 2 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Miniu jamochłon! PS. Stefan aka Badyl aka Bogdan wyglądał na tym turnieju wyjątkowo inteligentnie. a no właśnie: Edytowane 26 października 2009 przez Kerlo Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) Żałuje jak fix że mnie nie było ale odbije sobie na najbliższym kolejnym event'cie. A to pare komentarzy nasuwających mi się na myśl po oglądnięciu zdjęc od bobka MOLO - gej Bieniu - palisz ? Zielony - ledwo co poznałem xD Boczek - na każdym zdjęciu mina typu "(pipi) z kim ja będe pił" Stefan - to nadal stary dobry Bogdan Nagrody zajefajne, respekt ! Edytowane 26 października 2009 przez Pchela Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 2 listopada 2009 Autor Opublikowano 2 listopada 2009 Flacha, Miniu, Bieniu - nie mamy waszych adresów do wysyłki. Na PW je poproszę. Cytuj
misika 8 Opublikowano 2 listopada 2009 Opublikowano 2 listopada 2009 Turniej zajefajny, gratulacje dla zwyciezcow. Chcialem takze przeprosic chyba kolejny juz raz za moje zachowanie troche mnie ponioslo, ale to wina konradosa Takze sry. Cytuj
Edmund McCry 0 Opublikowano 3 listopada 2009 Opublikowano 3 listopada 2009 Relacja XboxSpot -----> PGA 2009 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi