Skocz do zawartości

Kącik Sportowy PE

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli zapewne nigdy ;] bo nigdy miejsca nie będzie.

Uwierz mi , że gdyby zrobić ankietę ponownie (z pytaniem : czy chcesz aby kąciki wróciły do PE ) to większość opowiedziałaby się za TAK.

Ja w ankiety nie wierzę... po prostu wam zależało na pozbyciu się ich.

?

Przenoszę tutaj dyskusję

Opublikowano

Kupiłem od wielu miechów PE patrzę nie ma kącików... ŁO DE FAK? Bez kitu ale to chyba najlepsze rubryki w PE były (a byłem wielkim fanem KW i KS). : (

Opublikowano

Nikomu nie można było w pełni dogodzić, bo sam nie czytałem ani kącika bijatyk, ani RPG, ale Sportowy był jedną z ważniejszych lektur w PE i dlatego zostawiłbym wszystkie. Żałuję, że już nie można poczytać poradników, wypocin, wyników, chociaż jak nie było materiału i zapychało się to relacjami z kolejnych turniejów PESa, gdzie zmieniały się tylko nicki to lepiej zachować te strony na co innego.

Opublikowano

Cris, niby czemu miałoby nam zależeć na pozbyciu się kącików? Były w PE od niepamiętnych czasów, inne pisma na rynku "pożyczały" sobie koncepcje na niektóre z nich. Dla mnie osobiście jest frajdą prowadzenie kącika sportowego. Sami byliśmy zdziwieni wynikami ankiet, ale kąciki naprawdę zostały ocenione wyraźnie gorzej niż większość stałych rubryk.

Opublikowano

Choćby dlatego , żeby było więcej miejsca na recenzje.

Można byłoby pomyśleć chociaż nad tym (skoro nie mogą już się pojawiać wszystkie w jednym numerze) , aby kąciki na zmianę pojawiały się w magazynie (co miesiąc inny).

Opublikowano

proponuję zrobić nową ankiete dotyczącą kącika sportowego w PSX'e bo co jak co, ten kącik mi się akurat podobał i najchętniej go czytałem... zresztą większość też

Opublikowano (edytowane)

Zarówno kącik sportowy jak i bijatyk są/były podstawową lekturą dla mnie od kiedy się pojawiły. Jeżeli mam być szczery to materiału było sporo bo o turniejach w pesa 09 nie było napisane nic a nic co aż dziwiło bo było kilka eventów - szynka cup i NH cup turnieje z tradycją , zawsze opisywane w psxextreme no ale skoro ma o tym pisać Esiek który na turniejach od 2 lat się nie pojawia wogóle to ja to rozumiem(tzn nie rozumiem co on tam jeszcze u was robi). To samo tyczy się miastowych lig a dokładnie cyklu turniejów z rankingami miastowymi które stały się alternatywą dla posuchy turniejowej i tak we Wrocławiu , Białymstoku i Knysznie takie ligi istnieją mają swoją renome , takich eventów troszke mniejszej rangi było sporo a ludzie organizujący je bardzo się starają wspomóc i odbudować umierającą scenę ale nie o nich nic nie było natomiast zapowiedzi nowej fify nie raz zapełniały luke w kąciku mimo że powinny znbajdować się w dziale zapowiedzi. Jak dla mnie potrzebny jest wam nowy człowiek od pesa taki który regularnie jeździ na turnieje i zna doskonale scene i to co na niej się dzieje . Pes w kąciku sportowym to była tradycja !

Edytowane przez zajman