Cris 120 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Gdzie się podział kącik sportowy? koso - http://www.psxextrem...ost__p__1954496 zajrzyj i odp. Cytuj
koso 114 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Muszę zaooftopować , ale zaraz usunę tego posta koso - http://www.psxextreme.info/topic/82844-psx-extreme-146/page__view__findpost__p__1954496 zajrzyj i odp. Wyniki ankiet pokazały, że czytelnicy nie przepadają za kącikami, stąd m.in. sportowy będzie się pojawiał z rzadka. I tylko wtedy, jeśli będzie miejsce Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 września 2009 Autor Opublikowano 23 września 2009 Czyli zapewne nigdy ;] bo nigdy miejsca nie będzie. Uwierz mi , że gdyby zrobić ankietę ponownie (z pytaniem : czy chcesz aby kąciki wróciły do PE ) to większość opowiedziałaby się za TAK. Ja w ankiety nie wierzę... po prostu wam zależało na pozbyciu się ich. ? Przenoszę tutaj dyskusję Cytuj
Gość Oran Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Kupiłem od wielu miechów PE patrzę nie ma kącików... ŁO DE FAK? Bez kitu ale to chyba najlepsze rubryki w PE były (a byłem wielkim fanem KW i KS). : ( Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Nikomu nie można było w pełni dogodzić, bo sam nie czytałem ani kącika bijatyk, ani RPG, ale Sportowy był jedną z ważniejszych lektur w PE i dlatego zostawiłbym wszystkie. Żałuję, że już nie można poczytać poradników, wypocin, wyników, chociaż jak nie było materiału i zapychało się to relacjami z kolejnych turniejów PESa, gdzie zmieniały się tylko nicki to lepiej zachować te strony na co innego. Cytuj
koso 114 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Cris, niby czemu miałoby nam zależeć na pozbyciu się kącików? Były w PE od niepamiętnych czasów, inne pisma na rynku "pożyczały" sobie koncepcje na niektóre z nich. Dla mnie osobiście jest frajdą prowadzenie kącika sportowego. Sami byliśmy zdziwieni wynikami ankiet, ale kąciki naprawdę zostały ocenione wyraźnie gorzej niż większość stałych rubryk. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 września 2009 Autor Opublikowano 23 września 2009 Choćby dlatego , żeby było więcej miejsca na recenzje. Można byłoby pomyśleć chociaż nad tym (skoro nie mogą już się pojawiać wszystkie w jednym numerze) , aby kąciki na zmianę pojawiały się w magazynie (co miesiąc inny). Cytuj
mersi 804 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 proponuję zrobić nową ankiete dotyczącą kącika sportowego w PSX'e bo co jak co, ten kącik mi się akurat podobał i najchętniej go czytałem... zresztą większość też Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) Zarówno kącik sportowy jak i bijatyk są/były podstawową lekturą dla mnie od kiedy się pojawiły. Jeżeli mam być szczery to materiału było sporo bo o turniejach w pesa 09 nie było napisane nic a nic co aż dziwiło bo było kilka eventów - szynka cup i NH cup turnieje z tradycją , zawsze opisywane w psxextreme no ale skoro ma o tym pisać Esiek który na turniejach od 2 lat się nie pojawia wogóle to ja to rozumiem(tzn nie rozumiem co on tam jeszcze u was robi). To samo tyczy się miastowych lig a dokładnie cyklu turniejów z rankingami miastowymi które stały się alternatywą dla posuchy turniejowej i tak we Wrocławiu , Białymstoku i Knysznie takie ligi istnieją mają swoją renome , takich eventów troszke mniejszej rangi było sporo a ludzie organizujący je bardzo się starają wspomóc i odbudować umierającą scenę ale nie o nich nic nie było natomiast zapowiedzi nowej fify nie raz zapełniały luke w kąciku mimo że powinny znbajdować się w dziale zapowiedzi. Jak dla mnie potrzebny jest wam nowy człowiek od pesa taki który regularnie jeździ na turnieje i zna doskonale scene i to co na niej się dzieje . Pes w kąciku sportowym to była tradycja ! Edytowane 23 września 2009 przez zajman Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi