MeL 34 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 Zróbmy temat o starych grach. Nie znalazłem podobnego. Słuchajcie coś mnie ostatnio wzięło na stare gry. Takie odświeżenie. Popykałem dzisiaj w Duck Tales : The Quest for Gold. I przypomniałem sobie, że grałem kiedyś w zarąbistą gierkę. O co w niej chodziło : gierka turowa, i pływałem sobie statkiem po świecie. Kupowałem różne towary itd. Sprzedawałem w innych miastach. Można było sobie kupić też jakichś żołnierzy i stawiać na statku. Zdobywało się forty itp. Grałem w nią z 14 lat temu i to chyba była jakaś amiga nie PC. Albo commodore? Na bank było na dyskietkę nie na kasetę czy jakiś kartridż. Kojarzy może ktoś?
Zdunek 1 121 Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 (edytowane) A ja wlasnie odpalam Wormsiaki pierwsze, do tego paperboy i jaged aliance Edytowane 23 września 2009 przez Zdunek
Gość Opublikowano 23 września 2009 Opublikowano 23 września 2009 http://www.psxextreme.info/topic/64869-starsze-i-niedocenione/ Myślę że można o tym pisać tutaj. Co prawda topic powstał w trochę innych zamierzeniach ale z braku laku...
Rekomendowane odpowiedzi