Opublikowano 4 stycznia 201015 l Na allegro ludzie oferują odbanowanie każdego modelu x360 po którym niby można odpalać pełne wersje arcade-ów. To o co w końcu chodzi, wszystkie modele czy tylko niższe niż 7371 ? Mając arcade jasper wyprodukowanego w kwietniu 09 i kernel 7371 lub mniejszy oznacza to że mogę się tym bawić? @lesiu - wspaniały dub pl w mass effect ? chyba tragiczny i oby nie było go w me2 na x-a Edytowane 4 stycznia 201015 l przez bigdaddy
Opublikowano 4 stycznia 201015 l No właśnie. Dla niektórych najwidoczniej rynsztokowy język Wrexa jest synonimem genialnego dubbingu.
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Może nic związanego ze sceną, ale chciałem powiedzieć że polska scena już ma debuga, teraz tylko czekać na apps Made in Poland http://www.youtube.com/watch?v=9D9jj76f_Fo Pozdrawiam
Opublikowano 6 stycznia 201015 l gratulacje za dorwanie odpowiedniego softu dałbym się pociąć na plasterki za opcję change region. nie mogę się doczekać aż scena uderzy z ogromną siłą jak w przypadku pierwszego klocka, przecież emulatory MAME czy PSX'a na tak mocnym sprzęcie będą chodziły idealnie. Do dziś mam pierwszego X'a z dyskiem zawalonym masą emulatorów.
Opublikowano 6 stycznia 201015 l raczej odpowiedniej jednostki... soft nic nie da, trzeba jeszcze sprzęt do testów. Opcja zmiany regionu w tej konsoli nic nie daje, bo gry w jakie Ty grasz "retail" nie odpalą.
Opublikowano 6 stycznia 201015 l Aha, to jak nie ma to moze to byl specjalnie taki feature dodany na potrzeby tego co robilem W takim razie niewazne.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Teoretycznie ps3 też powinno pociągnąć ps2, a jednak jest lipa. Początkowo chyba do pierwszych ps3 dodawano bebechy ps2, a potem wprowadzili jakąś chyba kiepską emulacje softową.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Wszystko pięknie i ładnie ale całe to homebrew itd. można odpalic tylko na konsolach z odpowiednim kernelem. Jest tego mało a za chwile nie będzie wcale Edytowane 20 stycznia 201015 l przez mataman
Opublikowano 20 marca 201015 l Widziałem karty pamięci na ps2, które po podłaczeniu umożliwiały odpalenie piratów. Czy cos takiego jest teoretycznie możliwe na x360? Z karty pamięci, albo z usb?
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Wyciekła OFICJALNA dokumentacja, jak z konsoli Retail ( sklepowej ) zrobić Development Kit... Troszke roboty, ale myślę że warto Gry z dysku, darmowy Live ( a.k.a PartnerNET ), dlc i dostęp do gier zanim wyjdą na XBLA Większa funkcjonalność od JTAG + kernel debug. Jedyny problem, dostęp do XENON DEV RECOVERY ( najnowszy wyciek to 8955 - 9328.9 ) i do SDK Choć są osoby co mają 11626.1 ( Kernel 12209 ) oraz 11511.0 ( Kernel 11025 ) Edytowane 7 sierpnia 201014 l przez Dabman
Opublikowano 17 października 201014 l taka ciekawostka LT+ for slim is coming with firmguard+ to overcome real-time checks. http://twitter.com/#!/TeamJungle więcej info ma być w następnym tygodniu
Opublikowano 20 października 201014 l Autor ciekawostka jest w tym taka ze MS ma do napedu w slim lepszy dostep niz w poprzednich, czyli ma mozliwosc chyba blokowania napedu, zapewne bedzie tym straszyl przy banach bo tak to po co by to mu bylo jakby nie chcial tego wykorzystac... jeszcze bardziej potwierdza to aby omijac slimy przez tych co chca kombinowac z napedem, poki sa jeszcze jaspery bezawaryjne to trzeba ich sie trzymac, pozniej nie bedzie wyjscia zostanie slim....
Opublikowano 25 grudnia 201113 l on ma jtaga a dzięki temu chyba nawet 1TB przez usb możesz sobie podłączyć