Gość _Milan_ Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 wycieli mu to nie to co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 faktycznie, gdyby nie te wlosy od razu wybralbym stereotyp dresa ale wiem ,ze keymaker studuje trudne rzeczy ,takze dresem pewnie nie jest. a ubior? n/c Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ogolnie rzecz biorac na tym wycinaniu jelit mozna sie niezle dorobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 bmw? daj pan spokoj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Niezla beka, kiedy Lukasz byl nikt sie jakos nie kwapil do wysmiewania go, teraz wyrasta zgraja mocnych cwaniakow Jakto nie? Przecież ciągle ktoś po nim jechał, a lukasz sie przez to denerwował. Stąd etykietka największego spinacza na forum. Chyba. Keymaker, skórzana kurtka + kręcone włosy + dresy + białe BMW. Trudno wyrazić słowami to co czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 faktycznie, gdyby nie te wlosy od razu wybralbym stereotyp dresa ale wiem ,ze keymaker studuje trudne rzeczy ,takze dresem pewnie nie jest. a ubior? n/c Jakby się okazało, że kurtka z HM, spodnie Tommy Hilfiger, a buty to Vans alternativeiamsoorigialohshit to by spustom nie było końca. Generalnie fit Keymeykera nie za bardzo różni się od Twojego ostatniego, więc się nie sadź. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 W ogole ktos kto ubiera sie w obcisle spodnie "rurki" podrabiany plecak LV i kusy sweterek w ogole nie powinien zabierac glosu i komentowac jak to sie slabo ubieraja inni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 powiedzial co wiedzial >.< wiekszosc rzeczy co ja kupuje to raz wyjde i pozniej leca na allegro, wiec sie nie podniecaj ukjo tak samo jak dzis kupilem komplet dres adasia, taki oldschoolowy, nie pokaze sie w nim, ale napewno sprzedam za kilkakrotnie wieksza cene jakies tam 'zrodlo' dochodow jest, wystarczy dla smarkacza takiego jak ja Tokar - skóra + dres = fail Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czyli że co, kupujesz te ciuchy tylko po to żeby cyknąć fotkę i błysnąć w PJSN? O (pipi), a uważałem Lukasza za nolifa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 nie mialbym czasu by wszytsko zakladac, cykac fotke, wklejac tu sie i z wami uzerac Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubi. 39 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Forumowi znawcy, pytanie mam: jaki kolor koszulki/góry będzie pasował do ciemno- beżowych spodni. Kolor troszke ciemniejszy od "jedynki" http://lh3.ggpht.com/_IN77DjS_Cp4/Se7Qz7ZVB1I/AAAAAAAACmY/zawJxLANaig/s800/Wzory%20papierów%20II.jpg takie samo pytanie do takiego koloru: http://www.goran.lublin.pl/storage/fck/File/kremowy.jpg (rownież troche ciemniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 chcecie to sie bawcie w to ;p wie ktos ile kosztowal ten garniak ?? Matju wilanson for H&M on jest Marynarka chyba ponad 400, wyglądała jak (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Forumowi znawcy, pytanie mam: jaki kolor koszulki/góry będzie pasował do ciemno- beżowych spodni. Kolor troszke ciemniejszy od "jedynki" http://lh3.ggpht.com/_IN77DjS_Cp4/Se7Qz7ZVB1I/AAAAAAAACmY/zawJxLANaig/s800/Wzory%20papierów%20II.jpg takie samo pytanie do takiego koloru: http://www.goran.lublin.pl/storage/fck/File/kremowy.jpg (rownież troche ciemniejszy) Przecież na tym pierwszym obrazku to jest jeden kolor, tylko oddzielony jakimiś kreskami i poplamiony w dolnym rzędzie. :daltonista: Edytowane 10 Listopada 2009 przez Pan Pieczarka Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Forumowi znawcy, pytanie mam: jaki kolor koszulki/góry będzie pasował do ciemno- beżowych spodni. Kolor troszke ciemniejszy od "jedynki" http://lh3.ggpht.com/_IN77DjS_Cp4/Se7Qz7ZVB1I/AAAAAAAACmY/zawJxLANaig/s800/Wzory%20papierów%20II.jpg takie samo pytanie do takiego koloru: http://www.goran.lublin.pl/storage/fck/File/kremowy.jpg (rownież troche ciemniejszy) http://www.mens-fashion-tips.com/color-coordination.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W ogole ktos kto ubiera sie w obcisle spodnie "rurki" podrabiany plecak LV i kusy sweterek w ogole nie powinien zabierac glosu i komentowac jak to sie slabo ubieraja inni Dokładnie! Musimy się ubierać tak jak ty Łajt Niga! Spadające, aż nadto szerokie spodnie (koniecznie muszą być uwidocznione gacie), dużo łańcuchów, i koniecznie "złoty" zegarek kupiony od kitajca! Biały murzyn staj roks! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 jakby to ujac - z dwojga zlego to wole bialego murzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 (jakiś kolo z milan fashion week) FUCKING DOPE SHIT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Peleryny mu brakuje. Po kiego wala kamizelka do skory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 hah, no nie gadaj ,ze slabo to wyglada najlepszy fit od dluzszego czasu... dla mnie kozak kupilbym sobie kamizelke dwurzedową sara, w HM taka byla, ale nie mam 100 zł na coś takiego X((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Zajcik ma racje, za dużo kolo ma tego na sobie. Wygląda trochę jak bezdomny, który ładuje na siebie wszystko co nawinie mu się pod rękę Ja bym mu jeszcze założył skorupę żółwia nindża na plery. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
kapell 0 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 A mi się podoba jego czapa , szukam właśnie podobnego komina- ma ktoś namiary ? U nas zapewne przez większość społeczeństwa został by nazwany pedałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Smerfem bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Jest to specjalna czapka z komorą na dredy, noszona przez rastafarian. Zazwyczaj bywa w kolorach tęczy, tutaj - nie wiedzieć temu - przybrała szarą barwę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 (edytowane) Ubieranie na "fleje" to chyba najgorszy z możliwych stylów. Jestem ciekawy ile godzin typ stał przed lustrem, rozpinał guziczki, wyciągał cześć koszuli ze spodni i wykrzywiał kołnierzyk, to tego kamizelka od garnika do skóry i czapa jak u papy smerfa? Ciekawe czy te słuchafony nakłada pod czy na czapkę. Na pierwszy rzut oka widać, że pozer, a tego nie lubie. Edytowane 23 Stycznia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 czapke mam taka HM nie ma tam marynarki, gekon ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi