Skocz do zawartości

Forumowy Versacze

Gość lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mode na czapki papy smerfa przepowiadałem juz na forumie dobrych pare miesięcy temu i teraz gdzie się nie obrócisz widzisz laskę w takowej czapce (ciuch ten stał się popularny rowniez wśród pedałów co widać na omawianej fotce). W zwiazku z powyzszym myśle, ze zasługuje oficjalnie na tytuł drugiego Forumowego Versacze.

Edytowane przez Walter_Cronkite
Opublikowano
czapki kondony/na smerfetke. zaobserwowane w ilości sztuk kilku na niewieścich głowach. daje 2-3 miesiące na rozprzestrzenienie sie zarazy.

Topic "Mody, ktorych nie zrozumiecie", post #220, datowany na 19.11.2008.

Opublikowano (edytowane)

nie ma tam marynarki, gekon ;-)

Ubieranie na "fleje" to chyba najgorszy z możliwych stylów. Jestem ciekawy ile godzin typ stał przed lustrem, rozpinał guziczki, wyciągał cześć koszuli ze spodni i wykrzywiał kołnierzyk, to tego kamizelka od garnika do skóry i czapa jak u papy smerfa? Ciekawe czy te słuchafony nakłada pod czy na czapkę. Na pierwszy rzut oka widać, że pozer, a tego nie lubie.

fixed

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Jest to specjalna czapka z komorą na dredy, noszona przez rastafarian. Zazwyczaj bywa w kolorach tęczy, tutaj - nie wiedzieć temu - przybrała szarą barwę.

Kolor się sprał.Moda na szaliczki trwa,również kurtki obszyte futerkiem mają się całkiem dobrze.A ja się teraz pytam czy są modne kalesony kur.wa!?

Opublikowano

Jest to specjalna czapka z komorą na dredy, noszona przez rastafarian. Zazwyczaj bywa w kolorach tęczy, tutaj - nie wiedzieć temu - przybrała szarą barwę.

Kolor się sprał.Moda na szaliczki trwa,również kurtki obszyte futerkiem mają się całkiem dobrze.A ja się teraz pytam czy są modne kalesony kur.wa!?

Szaliki, kurki z futrem? O fak, jaka siara, kto chodzi w szaliku i ocieplanej kurtce* jak na dworze minus 20 stopni. Kalesony zapewne też są terazw modzie, tak mi się podobają, że czasem w zimniejsze dni zakładam 2 pary.

Kurtka z futrem to moda, ktora weszła kilka lat temu i jest wioskowa jak się chodzi w takich rzeczach w ciepłe dni, ale ocieplane rzeczy w zimne dni są jak najbardziej oki. Inna sprawa, że naprawdę NIE MA ciepłych rzeczy bez dodatku futra;/ Wygląda to głupio, ale plus taki, że jet ciepło. Sam mam kurtkę taka z okresu jak to było w modzie i zakładam w ją w zimne dni (takie zimne zimne jak dziś, minus 20)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem, kto aktualnie dzierży berło Forumowego Versace, ale chciałem zasięgnąć opinii choćby bannny'ego odnośnie mojej garderoby, a dokładnie bluz. Mianowicie, posiadam całe dwie bluzy (jeżeli mówimy o używanych, a nie jakichś zakupionych w czasach gimnazjum) i jedna z nich została zakupiona w Carrefourze.

Czy to siara czy nie ?

Mi się bardzo podoba, jest idealnie skrojona, a do tego tania była !

Grupowcu, działaj !