BieŃ 923 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 To chyba indywidualna sprawa kazdego nie?Mi tez za (pipi)a nie podoba sie jego styl/ubior..kazdy ma swoja definicje dobrze ubranego czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Masz rację, ale jest różnica w stwierdzeniu "nie podoba mi się" jak Ty to robisz, a "żałosny". Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Wiadomka, że miałem pisząc "żałosny", wyrażałem swoje zdanie W końcu każdy, kto interesuje się modą ma Davida za swojego Boga... A ja się nie interesuję modą niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 To czekam, aż wrzucisz nie żałosne fity Dave'a :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Figlarz, nic do Ciebei nie mam, ale sluchaj - wrzuc fotke dobrze ubranego goscia wedlug Ciebie i wtedy podyskutujemy - bo z tego co póki co przeczytałem, wszedzie znajdziesz coś, do czego sie przy,pierda,asz, nic Ci nie odpowiada- smęcisz tylko w tym grupowcu.Daj coś teraz od siebie. jeśli nic nie masz, wyjdź i nie rób wiochy więcej. i nie traktuj tego , ze 'pojechalem mu po jego ukochanym to teraz placze', bo tak nie jest, chce tylko, bys wkoncu potwierdzil jakos sens Twojego istnienia tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Nic nadzwyczajnego tu nie pokazuje, wszystko wg. mnie w normalnych proporcjach, bez ekstrawagancji, według mnie Em również potrafi się fajnie ubrać Pokazałem co mi się podoba, możecie besztać Co do Becksa to mam identyczne zdanie co figlarz ^_^ Edytowane 23 Marca 2010 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Em ostatnio trochę zmienił imidż na plus, choć dalej jest ledwie poprawnie. Kiedyś nie wychodził poza schemat "nasrałem w pory i nie umiem prosto czapki nałożyć", więc jest spora poprawa. Aha, lubię go żeby nie było, że go jadę bo jest biały. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Kiedyś nie wychodził poza schemat "nasrałem w pory i nie umiem prosto czapki nałożyć" Ano właśnie, dlatego wkleiłem 'świeże' fotki. Swoją drogą zauważyłem, że ogólnie moda się zmieniła i niggery ze stanów już się nie ubierają tak jak pare lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Figlarza pewnie ktoś kiedyś ostro skrzywdził, dlatego krytykuje wszystko co możliwe. Eminem, mi sie nie podoba, ale to już kwestia gusty i osobista niecheć do hiphopowego stylu aaaa, teraz zauwazyłem, ze te foty są eminema. Trudno go poznać w nie gejowej fryzurze i normalnych ciuchach. Nawet nawet. Zmienił styl na bardziej rocowy, przekrzywioną czapę z daszkiem zastąpił patrolówką, a koszulkę w rozmiarze XXXXXXXXXXXXXL skorzaną kurtą. okej Edytowane 23 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) okej ,teraz hard shit nie mowie, ze kazdy z osobna fit, ale niektore elementy z kazdego sa dobre ;] Edytowane 23 Marca 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 No i jak zwykle zyebałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 wiecej mi sie kopiowac nie chce. shit ten mozecie potraktowac jako inspiracje (?) Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Z jakiej to strony bierzesz? O włacha, zarzuć jakimiś www ze stykami i fitami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 wiecej mi sie kopiowac nie chce. shit ten mozecie potraktowac jako inspiracje (?) Wrzuć jakieś inspiracje na wiosnę/lato te raczej są na jesień (ale spoko bardzo są). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ten na drugim zdjęciu z pierwszego zdjęcia to ty banny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nie chcę żyć w świecie, w którym ludzie ubierają się jak ci których zapodał banny (z wyjątkiem tego ostatniego gościa). Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nie chcę żyć w świecie, w którym ludzie ubierają się jak ci których zapodał banny (z wyjątkiem tego ostatniego gościa). Nie wybieraj więc żadnej ASP Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) linki do stron: www.hypebeast.com/forum (sa tematy z tego co nosza celebryci, jest forum offtopic gdzie daja swoje fity, no i sa gdzie daja wlasnie takie w tym stylu) http://www.thesartorialist.blogspot.com/ (tutaj roznie) http://jakedavis.typepad.com/ (jw) no i rozne tam jak wpadnie mi cos to bede zamieszczal (moze) na lato: yeeeeeee Edytowane 23 Marca 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ja za fajne uważam coś w co sam bym się ubrał, niestety nic tu takiego nie widze Może z wyjątkiem: Nawet, nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 na tej stronie tematu chyba nic mi się nie podobało, zarówno od Bannego, jak i Eminem (porażka). Za to Beckham jest genialny. Aż mam ochotę zrobić sobie jakiś fit w jego stylu i nawet wali mnie, że ktoś powiedziałby, że kopiuje styl . No i też jaram się tą koszulą w kratkę, genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) mi tylko ten pasuje. Nie tylko ubranie, ale i styl gościa. Fajna kurtka, imo tylko ta kieszonka psuje wszycho. Spoczko, reszta do pieca Edytowane 23 Marca 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) To czekam, aż wrzucisz nie żałosne fity Dave'a :potter: W moim poście pod "PS" był fit, który mi się bardzo spodobał <ok> Figlarz, nic do Ciebei nie mam, ale sluchaj - wrzuc fotke dobrze ubranego goscia wedlug Ciebie i wtedy podyskutujemy - bo z tego co póki co przeczytałem, wszedzie znajdziesz coś, do czego sie przy,pierda,asz, nic Ci nie odpowiada- smęcisz tylko w tym grupowcu.Daj coś teraz od siebie. jeśli nic nie masz, wyjdź i nie rób wiochy więcej. i nie traktuj tego , ze 'pojechalem mu po jego ukochanym to teraz placze', bo tak nie jest, chce tylko, bys wkoncu potwierdzil jakos sens Twojego istnienia tutaj. Wybacz, nie moja wina, że mi się 90% Twoich wrzut nie podoba. Widocznie mamy inne gusta (Bogu dzięki). Nie będę wrzucał żadnych zdjęć dobrze ubranych gości, bo nie hasam po stronach poświęconych modzie, a nie chce mi się szukać na necie zdjęć, by was zaspokoić. Jak coś dobrego zobaczę, to gadam, że mi się podoba. Jeśli jest odwrotnie, to też piszę, że jest ujowe. Obiecuję, że jak natrafię gdzieś na dobre ciuszki, to wrzucę, żebyście mogli i wy mnie pohejtować. Jeżeli mam się nie przypier.dalać, to nie napiszę nic na temat tych zdjęć, które zapostowałeś na poprzedniej stronie :* Gdyby zdjął czapę, to fit całkiem zaje.bisty Edytowane 23 Marca 2010 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) To czekam, aż wrzucisz nie żałosne fity Dave'a :potter: W moim poście pod "PS" był fit, który mi się bardzo spodobał <ok> Figlarz, nic do Ciebei nie mam, ale sluchaj - wrzuc fotke dobrze ubranego goscia wedlug Ciebie i wtedy podyskutujemy - bo z tego co póki co przeczytałem, wszedzie znajdziesz coś, do czego sie przy,pierda,asz, nic Ci nie odpowiada- smęcisz tylko w tym grupowcu.Daj coś teraz od siebie. jeśli nic nie masz, wyjdź i nie rób wiochy więcej. i nie traktuj tego , ze 'pojechalem mu po jego ukochanym to teraz placze', bo tak nie jest, chce tylko, bys wkoncu potwierdzil jakos sens Twojego istnienia tutaj. Wybacz, nie moja wina, że mi się 90% Twoich wrzut nie podoba. Widocznie mamy inne gusta (Bogu dzięki). heh, czytanie ze zrozumieniem sie klania, nic o czyms takim nie pisalem. Nie będę wrzucał żadnych zdjęć dobrze ubranych gości, bo nie hasam po stronach poświęconych modzie, a nie chce mi się szukać na necie zdjęć, by was zaspokoić. Jak coś dobrego zobaczę, to gadam, że mi się podoba. Jeśli jest odwrotnie, to też piszę, że jest ujowe. Obiecuję, że jak natrafię gdzieś na dobre ciuszki, to wrzucę, żebyście mogli i wy mnie pohejtować. tutaj dajesz dowod swojej bezradnosci w dyskusjach na temat 'szmat' , takze Twoja obecnosc na tym forum niczego dobrego nei wnosi i chcialbym, Cie stąd wy(pipi), bo szczerze to nie przepadam za zwyklymi internetowymi napinaczami. weź przykład z gekona, coraz wiecej sie udziela NA TEMAT i potrafi cos wiecej wniesc do dyskusji, niz bluzgac wszytsko. Edytowane 23 Marca 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 figlarz, gdybys chociaz potrafil sie dobrze ubrac i czasem czyms zablysnal to ok, ale chodzisz w halowkach o ile dobrze pamietam i koszulce sportowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mam niemal taką samą koszulę, jak Bekamowska, kupiona w Springfieldzie. Walnę sobie w niej fotę fita, jak wróci z pranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi