Opublikowano 6 kwietnia 201014 l http://lookbook.nu/top#more Strona dla wszystkich domorosłych versacze, którzy lubią od czasu do czasu ubrać się w ciuchy dziadka pod kolor ściany, w klimatach aktualnie słuchanej piosenki. Osobiście przeglądam dla nastoletnich foczek, ale kilka ciekawych ubiorów też idzie wyczaić. Ciekawy czy banny ma tam konto Albo Foredobe pokazywalem ten link w innym temacie!!!!!!!!!11111111 nie mam konta, ale czasem przegladam. duzo do pieca, ale niektore trendy sa fajne
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Istna kopalnia beki. osobiście bałbym się jak cholera zajrzeć do garderoby banny'ego
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Istna kopalnia beki. osobiście bałbym się jak cholera zajrzeć do garderoby banny'ego Beka byłaby pewnie z Ciebie :potter: Murzyn fajny, dwa clowny poniżej to wiadomix, że specjalnie wystylizowane fity. Po mieście pewnie tak nie chodzą, chyba, że chodzą, to wtedy lol
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Murzyn jest za(pipi)iście ubrany, jak ktoś uważa, że beka to brawo. Jak bym widział mojego kumpla na tym zdjęciu Całość nawet spoko, ale nie wiem po co mu ten klucz na nadgarstku?
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l - zbyt krótka marynarka + gejowsko podwinięte rękawy - równie gejowski szaliczek - pedalska bransoletka z kluczykiem (?) - nieco zbyt pedalsko obcisłe spodnie buty są ok
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Wszycho okej, ładnie dobrane kolorystycznie A Ty pewnie chodzisz w halówkach :potter:
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Nie, w sandałach (obowiązkowo ze skarpetami). A na zimę w kaloszach.
Opublikowano 7 kwietnia 201014 l Kazuo, chłopcze, jaki masz staż tutaj, że się tak fiflunisz na lewo i prawo??
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l banny, ty masz duzy staz ale dalej chu.jowego gustu ci to nie zmienia. podniecacie sie murzynem ktory ma na sobie zwykle obcisle czarne spodnie i damska marynarke, podobne nosza moje kolezanki z pracy. Widac jeszcze kawalek flanelowy, no kur.wa rewelacja.
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l no forebode pokaz ten super fit, z butami na ktore nikogo tutaj nie stac!
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l Kazuo i Forebode mają rację, reszta blefuje*. *czyt: jarają się ubiorem homoseksualisty
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l Zaje.bisty fit ma ten murzyn. W końcu widzę fajnie ubranego murzyna.
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l ci powyżej są nie tegeś, że wklejają homoseksualne fotki? chyba nie ten dział
Opublikowano 8 kwietnia 201014 l Na tym forum nie ma już prawdziwych mężczyzn. Przecież to co napisał Forebode to prawda, ta marynarka jest kobieca! No ku.rwa! Fajne du.py w takich chodzą! A nie mężczyźni! Boże drogi... Typ pewnie zakosił lasce marynarkę z garderoby i dla śmiechu wrzucił fotę, a na forum PE się jarają, że on fajnie wygląda