gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Szału nie robi, ale nie wygląda na pewno źle. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I pewnie ma więcej dzieczyn niż wy wszyscy razem prawdziwych kobiet w znajomych na naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 I pewnie ma więcej dzieczyn niż wy wszyscy razem prawdziwych kobiet w znajomych na naszej klasie Niezła riposta. Tylko czemu wymyślałeś ją, aż siedem minut? No i wdarł się błąd: I pewnie ma więcej dzieczyn chłopców niż wy wszyscy razem prawdziwych kobiet w znajomych na naszej klasie Dobra, dosyć o gejach. Wrzuci ktoś w końcu jakieś normalne zdjęcie do skomentowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 O dzizas, urwaliście się z kącika monster hantera? W działach o niutnedo DS nie piszą już postów, że zeście sie tu wkradli?;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zaje.bisty fit ma ten murzyn. W końcu widzę fajnie ubranego murzyna. polecam street etiquete com chyba z błede, ale wpisz w google to znajdziesz. <zdrowie> Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 No nie, strona o murzynach A jest wersja dla białych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a jestes rasista? ;( nniee pi,er,dol, niektore rzeczy fajne maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no forebode pokaz ten super fit, z butami na ktore nikogo tutaj nie stac! no wlasnie mialem to samo napisac. forebode komentuje i krytykuje wszystkich, nonstop pisze cos o rzeczach armaniego itp. a jedyny jego fit to kazdy wie jaki byl <brzuch and the city>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dajcie spokoj juz z tym typkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 (edytowane) a jestes rasista? ;( nniee pi,er,dol, niektore rzeczy fajne maja. Nie jestem, ale wiadomo, wszystko wygląda inaczej na białym człowieku. Np. Murzynom pasuje hiphopowy styl, ale jak widze białego w jakichs przydużych koszulach i spodniach XXXXXXXXXXXXXL to mam rozrywkę na kilka chwil. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ale oni sie tka tam nie ubieraja Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 są emo-murzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 niestety nie interesuje sie tym Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Znam emo-murzyna, który jest gejem i żydem(jego matka jest Polką - żydówką a ojciec nie żyje - nie znam szczegółów). Taka ciekawostka z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 tzw. homomużyd Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) mam takie, nie stac mnie bylo na oryginalne ;p chcialem aviatory najpierw ale co drugi typ chodzi w takich. a te wydaja mi sie ciekawsze, a'la blues brothers. oprocz tego mam überpedalskie (przynajmniej wedlug forumowych facetow) buciki, matthew williamson for hm. mnie sie podobajo cnie. i jeszcze bluze z tej kolekcji no i spodnie, ktore dla niektorych sa beznadziejne, dla innych za(pipi)iste to jedyne rzeczy jakie mam, ktore powiedzmy troche wyrozniaja sie na ulicy. hejtujcie zatem. póki co najfajniejsze szmaty tutaj(1 strona) i to u Olszmyca bluza extra pasuje do gaci, miejsko-dresiarsko ;| co do butów i okularów to ja tam nie lubię się wyróżniać to nie wiem inne szmaty takie sobie xD to co wyżej ja planuję kupić takie 'wyjściowe': i takie do chodzenia: Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez ogicool Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nie kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no i spodnie, ktore dla niektorych sa beznadziejne, dla innych za(pipi)iste :o gdzie można takie dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogicool 43 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Nie kupuj. Przecież fajne są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dla Ciebie a to najwazniejsze przeciez spodnie to LEvi's engineered, powinienes dostac w dobrym outlecie levi Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Rzeczywiście BK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Bez Komentarza czy Bardzo Kijowe, a może Boskie Ku.rwa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 BeKa Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Buty Kur.wa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi