gekon 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Szału nie robi, ale nie wygląda na pewno źle. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 I pewnie ma więcej dzieczyn niż wy wszyscy razem prawdziwych kobiet w znajomych na naszej klasie Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 I pewnie ma więcej dzieczyn niż wy wszyscy razem prawdziwych kobiet w znajomych na naszej klasie Niezła riposta. Tylko czemu wymyślałeś ją, aż siedem minut? No i wdarł się błąd: I pewnie ma więcej dzieczyn chłopców niż wy wszyscy razem prawdziwych kobiet w znajomych na naszej klasie Dobra, dosyć o gejach. Wrzuci ktoś w końcu jakieś normalne zdjęcie do skomentowania? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 O dzizas, urwaliście się z kącika monster hantera? W działach o niutnedo DS nie piszą już postów, że zeście sie tu wkradli?;] Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Zaje.bisty fit ma ten murzyn. W końcu widzę fajnie ubranego murzyna. polecam street etiquete com chyba z błede, ale wpisz w google to znajdziesz. <zdrowie> Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 No nie, strona o murzynach A jest wersja dla białych? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 a jestes rasista? ;( nniee pi,er,dol, niektore rzeczy fajne maja. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 no forebode pokaz ten super fit, z butami na ktore nikogo tutaj nie stac! no wlasnie mialem to samo napisac. forebode komentuje i krytykuje wszystkich, nonstop pisze cos o rzeczach armaniego itp. a jedyny jego fit to kazdy wie jaki byl <brzuch and the city>. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 dajcie spokoj juz z tym typkiem Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 (edytowane) a jestes rasista? ;( nniee pi,er,dol, niektore rzeczy fajne maja. Nie jestem, ale wiadomo, wszystko wygląda inaczej na białym człowieku. Np. Murzynom pasuje hiphopowy styl, ale jak widze białego w jakichs przydużych koszulach i spodniach XXXXXXXXXXXXXL to mam rozrywkę na kilka chwil. Edytowane 8 kwietnia 2010 przez gekon Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 ale oni sie tka tam nie ubieraja Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 niestety nie interesuje sie tym Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Znam emo-murzyna, który jest gejem i żydem(jego matka jest Polką - żydówką a ojciec nie żyje - nie znam szczegółów). Taka ciekawostka z mojej strony. Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) mam takie, nie stac mnie bylo na oryginalne ;p chcialem aviatory najpierw ale co drugi typ chodzi w takich. a te wydaja mi sie ciekawsze, a'la blues brothers. oprocz tego mam überpedalskie (przynajmniej wedlug forumowych facetow) buciki, matthew williamson for hm. mnie sie podobajo cnie. i jeszcze bluze z tej kolekcji no i spodnie, ktore dla niektorych sa beznadziejne, dla innych za(pipi)iste to jedyne rzeczy jakie mam, ktore powiedzmy troche wyrozniaja sie na ulicy. hejtujcie zatem. póki co najfajniejsze szmaty tutaj(1 strona) i to u Olszmyca bluza extra pasuje do gaci, miejsko-dresiarsko ;| co do butów i okularów to ja tam nie lubię się wyróżniać to nie wiem inne szmaty takie sobie xD to co wyżej ja planuję kupić takie 'wyjściowe': i takie do chodzenia: Edytowane 9 kwietnia 2010 przez ogicool Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 no i spodnie, ktore dla niektorych sa beznadziejne, dla innych za(pipi)iste :o gdzie można takie dostać? Cytuj
ogicool 43 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Nie kupuj. Przecież fajne są. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 dla Ciebie a to najwazniejsze przeciez spodnie to LEvi's engineered, powinienes dostac w dobrym outlecie levi Cytuj
Gość Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Bez Komentarza czy Bardzo Kijowe, a może Boskie Ku.rwa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi