szeni 114 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Chyba twój stary. Forebode to co innego, ale kim ty jestes, chlopaku? Przedstaw sie w odpowiednim temacie. Wazne ogloszenie: jesli ktos czuje sie urazony skierowanym do niego postem na tym podforum, prosze zglaszac to np. adminom lub GSR, i to najlepiej bezposrednio przez PM, nie przez Raport. Ta druga opcja kieruje je do mnie i chyba Cegly, ja nie moge dawac warnow, a on zdaje sie pozegnal sie z forumem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Rany, co za poruszenie, nie sądziłem, że tak strasznie łatwo was sprowokować. Tutaj lodzik, tam "twój stary" i połowa forum wrze. Spokojnie, następnym razem postaram się być bardziej delikatny. @banny - pogódź się w końcu z tym, że nie masz fioletowego pojęcia o dobrym ubiorze, zdążyłeś już to udowodnić wiele razy (chociażby występując na fotce przebrany za śmieciarza), przestań więc pozować na forumowego znawcę w tym zakresie, bo tylko się ośmieszasz Co do reszty towarzystwa - odnoszę wrażenie, że bardziej niż te moje pyskówki zirytowało was w ogóle to, że wraz z Fore odsłoniliśmy wasz totalny brak poczucia gustu. Sorry, ale ten murzyn naprawdę był ubrany jak rasowy gej, a marynarka była kobieca. Spróbowalibyście wyjść w czymś takim na ulice to z miejsca byście zostali wyśmiani. Post Manora w sumie najlepiej wszystko podsumowuje Na tym forum nie ma już prawdziwych mężczyzn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) i tak tego nikt nie czyta Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Nie rozumiem dlaczego ktoś się czepia czyjegoś ubioru lub upodobań na ten temat. Kazuo może podzielisz się z nami przykładami ciuchów, które według ciebie są warte uwagi, może akurat zrobią większą furorę na forum niż "damska" marynarka murzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No bo z takimi rzeczami jest tak, że co dla jednego jest strojem klauna dla innego będzie super fitem. Jeden wyzwie drugiego od gejów, drugi trzeciego od krop tałnów i a trzeci pierwszego od wieśniaków. I weź tu zdecyduj który ma rację a który nie. Nie ma (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Eeeee....bo niektóre ubiory są tak wieśniackie, że zwyczajnie nie wypada sobie strzelać z nimi fotek? Tym bardziej wrzucać ich do internetu? Ale spoko. Niedługo wrzucę jeden ze swoich "fitów" do sąsiedniego tematu, będziecie mieli okazję trochę pokomentować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja pier.dole. Forebode wrzuć jakieś nowe zdjęcie bo na tym epickim, gdzie jesteś w krótkich spodenkach z panienką u boku nie widać tych butów na które nikogo z nas nie stać. Aldo chyba. Zapewne chodziło mu o: Ot literówka Swoją droga ładna dyskusja. Tydzień mnie nie było i tyyyle hejtingu mnie ominęło. Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza
TheKolumb 4 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Ile te Aldo miały kosztować? 500 zł? Bo te są najdroższe : http://www.aldoshoes.com/us/men/shoes/dress-lace-ups/79215468-macklin/97 Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez TheKolumb Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ale forebode ma robione na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Przejdz sie wiesniaku do sklepu Aldo w Polsce to wyjdziesz ze spuszczona glowa. haha, nawet jakby ktos chcial sprowadzic - $150x3 = 450zl + przesylka , ponad 500 zl, no chyba ze czegos nie wiem i $1=1zl. niezly fail haha Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Nawet mając fita za milion baksów można wyglądać c(pipi), więc nie (pipi) tylko pokaż jak się nosisz. Edit: A, opłat celnych nie doliczyłeś. Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Pan Pieczarka Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Przejdz sie wiesniaku do sklepu Aldo w Polsce to wyjdziesz ze spuszczona glowa. haha, nawet jakby ktos chcial sprowadzic - $150x3 = 450zl + przesylka , ponad 500 zl, no chyba ze czegos nie wiem i $1=1zl. niezly fail haha no, super Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Przejdz sie wiesniaku do sklepu Aldo w Polsce to wyjdziesz ze spuszczona glowa. haha, nawet jakby ktos chcial sprowadzic - $150x3 = 450zl + przesylka , ponad 500 zl, no chyba ze czegos nie wiem i $1=1zl. niezly fail haha typowy "polaczek", ktory wyjechal z kraju Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Forebode nie trzymaj nas już w niepewności. Wrzuć już zdjęcie fitu, pamiętaj by uchwycić też buty Aldo, chociaż na zdjęciu będziemy mogli je podziwiać bo tylko na to nas stać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Typowe zazdrosne polaczki bez przyszlosci w kraju. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Typowy nieudacznik który nie umiał przeżyć w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 I pewnie z Czikago. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 boston masaczjusets Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) wpie,rdalaj burgery i nie pi.erdol Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Typowe zazdrosne polaczki bez przyszlosci w kraju. Sorry Forebode, ale wole zyc we wlasnym kraju, posrod rodakow, niz przechwalac sie na forum o GRACH KONSOLOWYCH, ze sie chodzi w ciuchach za milion baksow, mieszka sie w kurewsko eksluzywnej dzielnicy w Chicago, i rucha sie dupeczki z wyzszej ligi. Jak by to powiedzial Hancock: GOOD JOB ! Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Shagohad Cytuj Odnośnik do komentarza
TheKolumb 4 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Przejdz sie wiesniaku do sklepu Aldo w Polsce to wyjdziesz ze spuszczona glowa. haha, nawet jakby ktos chcial sprowadzic - $150x3 = 450zl + przesylka , ponad 500 zl, no chyba ze czegos nie wiem i $1=1zl. niezly fail haha Sęk w tym bogaczu, że 500 zł za buty to nie jest dużo. Sam mam za 130$ ( co w moim przypadku nie jest blefem, ) ale nie szpanuję przed e-kolegami z forum konsolowego, bo to byłby szczyt szczytów. (pipi) no. Chcesz pokazać, że jesteś lepszy? Nie noo. Ps. Aha, no i nie wiadomo czy nosisz takie za 150$ ale (pipi)owe, czy tańsze. Pokaż je wkońcu. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez TheKolumb Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 (edytowane) Buty muszą być fajne i podobać się właścicielowi, a nie kosztować 500 baksów czy 500zł. Ja bym takich nie nosił bo po prostu to nie w moim stylu, więc Forebode na mnie wrażenia nie robi. Edytowane 19 Kwietnia 2010 przez Czappi Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No i tutaj zahaczamy o jakże ważny temat - o generalizowanie. To, że drogie nie znaczy, że dobre/ładne/wytrzymałe itd. Niestety jest masa ludzi myślących podobnie jak Forebode. Przykre. Podobnie jest jeśli chodzi o marki. Większość tutaj twierdzi, że w takim Housie, Croppie czy New Yorkerze nie można znaleźć dobrej szmaty i należy ubierać się w totalnie tandetne ciuchy od samego matju łiliamsona. Bo to jest mało znane w Polsce i dzięki temu się wyróżniamy z tłumu. No ale taki temat był już troszkę przerabiany. Nie spodziewałem się jednak, że przyjdzie jeszcze się kłócić o cenę szmat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 FIGLARZ JESTEM POD WRAŻENIEM : - ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 WIADOMIX, JEGO POSTY ROZPIER,DALAJA WSZECHSWIAT czekamy na zdjecie, forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi