Skocz do zawartości

Forumowy Versacze

Featured Replies

Opublikowano

Nie rozumiem Cie gekon. Ktoś pisze, że mu się nie podoba, a Ty od razu wbijasz ze swoimi nędznymi hejtami. Daj sobie spokój z takimi postami i pisz na temat.

• Odpowiedzi 706
  • Wyświetleń 58 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wieś jak c*uj to facet w obszczanych, dresowych spodniach. To skarpety do sandałów. To niedopasowany krawat do koszuli. To workowate koszule/spodnie do garnituru. To różowe, obcisłe rurki. To za krótk

• Czy bluza ma oryginalny znaczek Carrefoura ?

• wy mi tu jakieś pedlastwa pokazujecie . Chinosy i inne nazwy ubrań . no (pipi)a wy baby jesteście czy faceci ? dla mnie są spodnie i bluza , koszulka i sweter . jakieś wyszukane ciu.lstwa pokazujecie

Opublikowano

Myślałem, że jesteś bardziej wyluzowany chłopcze i tak cie dotknie głupi pojazd, tym bardziej, że sam jezdzisz po wszystkich na lewo i prawo. Dobra piszmy na temat!

Opublikowano

Wszystkie fity dobre. :D Szczególnie te 3 co są na jednym zdjęciu wybijają się oryginalnością. Właśnie ten 3 fit mam na tą wiosnę. A co do męskiej ręcznej torebki to to dla mnie trend w stylu "rajstopy dla mężczyzn", i nigdy mnie nie przekona. :P

Opublikowano

Wszystko byłoby ok gdyby nie te kalesony , co to kurwa za moda na za małe spodnie , chcesz miec trendy fit to podpierdol gimnazjalistce po lekcjach spodnie :/

Opublikowano

No raczej. Też tego nie kumam zbytnio. Przecież pokazywanie gołych łydek u faceta to najgorsza wieś obok białych sofixów do sandałów

Opublikowano

a gdzie tam są łydki? :P

dla mnie to swietny motyw z podwijaniem nogawek - kiedys bylem temu bardzo przeciwny

no ale jak widać zmienilem troche upodobanie :P

roll-up-steve-mcqueen.jpg

Opublikowano

Na tym powyżej zdjęciu fit, który spokojnie Craig mógłby w nowym Bondzie założyć. Świetnie na gościu tym wygląda, wakacyjnie :)

Takie spodnie 3/4 jeansowe mogą być, do tego ładny t-shirt i niezłe combo wakacyjne.

Opublikowano

(pipi)a, napisałem, że by pasował Craigowi w nowym Bondzie :)

A 3/4 są fajne, na wypad na plażę akurat.

Opublikowano

Wybacz mu Banny, to gimbus. A gimbusy nie znają legend pokroju Steve'a :thumbsup:

Opublikowano

Na tym powyżej zdjęciu fit, który spokojnie Craig mógłby w nowym Bondzie założyć. Świetnie na gościu tym wygląda, wakacyjnie :)

Takie spodnie 3/4 jeansowe mogą być, do tego ładny t-shirt i niezłe combo wakacyjne.

(pipi)AAAAAAAAAAAAAAAaaa, napisałem wyraźnie, że fit PASOWAŁBY na CRAIGU w nowym BONDZIE. NIE NAPISAŁEM, że Steve to Craig. Nie napisałem,że Steve to BOND. Umiecie czytać ze zrozumieniem.

:/

Edytowane przez blazej10

Opublikowano

Podwinięte spodnie mogą być, ale nie w taki sposób jak zrobili to wędkarze z poprzedniej strony (jedna nogawka bardziej, druga mniej). No i nie każde spodnie dobrze wyglądają po podwinięciu (na przykład te wędkarzy z poprzedniej strony).

Opublikowano

Oj, droczę się cały czas.

Luz misiek, Ty tu trendy dyktujesz :*

Opublikowano

SPROSTOWANIE: bannemu chodziło o to, że ten typ na zdjęciu to nie taki byle kto tylko Steve McQueen.

Swoją drogą dobrze wygląda, nie to co nowomodnisie ze strony wcześniej.

Opublikowano

Za mówienie oczywistych rzeczy nikt nie zabija raczej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

podoba mi sie styl tego goscia

(-troche za ciasne te rurki nosi)

344759_paintYYDSC_0934.jpg

336581_AAAADSC_1349.jpg

730465_juan.jpg

364015_xIMG_0468.jpg

376309_yxDSC_1453.jpg

duzo vintage burberry, acne, dries van norten itd.

500537_DSC_2320.jpg

347819_paintt.jpg

musze zakupic sobie taki trencz

Edytowane przez banny

Opublikowano

musze zakupic sobie taki trencz

Ja też. Jak znajdziesz coś fajnego to daj znać :thumbsup:

Opublikowano

ogolnie gdyby nie podarta podkoszulka to bardzo okej, ale (pipi) te kalesony

;/